Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1849 skatījumi

kā salikt dziesmu fragmentus vienā dziesmā

Izklaide un mūzika » Mūzika

deju festivālam vēlos salikt dziesmu. piemeram pirmās 45sec. no vienas dziesmas, pectam 1min. no citas un beigas 10sec. no trešās dziesmas. vai tas vispar ir iespejams? veletos lai programma ir bezmaksas.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es lietotu Audacity. Šajā sarakstā ir daudz labu lietu: http://www.hongkiat.com/blog/25-free-digital-audio-editors/ Gan Ardour gan Rosegarden ir ļoti spēcīgi. Man gan nav bijusi vajadzība uz ko citu kā Audacity - funkcionalitāte ir gana laba.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks

+4393

 
man patīk sony vegas pro 11 itkā domāts video montāžai, bet labi noder arī priekš mp3 un var regulēt katra celiņa skaļumu, ātrumu, skombinēt kopā, sapludināt, "pievilkt tuvāk" skaņu celiņu un "uz aci" pēc ritma piesitieniem, salikt lai ritmiski saiet kopā ar nākamo, vai piemēram, salikt tā, ka izgriež dziesmai to daļu kur dzied (pantiņu), bet atstāj tikai piedziedājumu unsakope vairākas reizes , ja piestrādā, nemaz nevar saklausīt ka ir bijusi montāža. utt

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

none

+10

 
Windows movie maker.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.