Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dace Rozefelde

+2136

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1160 skatījumi

Kas dzied dziesmu, kuras vārdi ir "zima, zima unosit meņa"?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

sisqo kid

+1351

 

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Bija tāds cilvēks vārdā Artūrs (vai Arturs) Duboks, kuram likās, ka viņš ir nenormālais "mūziķis". Viņš stāvēja pie savas sievasmātes gultas, kamēr tā 3. vēža stadijā pa miegam muldēja kaut kādu marasmu. Un tad viņš padomāja "wow, paga, es varu šo pilnīgi iracionālo, nesakarīgo, seklo muldēšanu likt dziesmās..."

Un tā radās grupa A-Eiropa. Psihoterapeitu un psihiatru asociācija parasti brīdina, ka tādas mūzikas klausīšanās ir uz pašu riska un par sekām ir jāatbild pašam, taču ir relatīvi liela iespēja neatgriezeniski traumēt kādu no smadzeņu puslodēm vai retākos gadījumos - iegūt ausu vēzi un apšaubīt savu un Duboka eksistences iemeslu, kā arī mūzikas un mākslas misiju uz šīs planētas.

Atbilde ir A-Eiropa.

pirms 8 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 8 gadiem :

Bet tas bija tikai beigu sākums. Mamma Artūram jau bērnībā teica "dēls, nu ibio, beidz ākstīties, no tevis tāds pats mākslinieks kā no manis kosmonauts. Tavi teksti ir sūds, ej uz savu istabu un nenāc ārā 5 stundas". Bet Artūrs bija stūrgalvīgs un turpināja degradēties muzikāli, kasetē rakstot savus pirmos hītus par skaistajām meitenēm Rīgā u.c. tik pat saturiskām tēmām.

    Frīdrihs Nīče, pirms 8 gadiem :

4 mēnešus vēlāk, Artūrs gribēja kaut ko uzdāvināt savai mamma dzimšanas dienā. Viņš uzdāvināja tai Pink Floyd albumu The Wall. Māte sapriecājās, attaisīja vāciņu, ielika disku maģī, bet izrādījās, ka tie bija Artūra ierakstītie skaņdarbi Pink Floyd diska vāciņā...

Aptuveni 4 minūtes vēlāk viņa miesīgais tēvs atteicās no viņa un māte tika atrasta nošāvusies. Viņas pēdējie vārdi bija "Tu neesi mans dēls, Artūr. Uzredzēšanos. Haštag BriesmīgaMūzika..."

    Frīdrihs Nīče, pirms 8 gadiem :

Tad Artūrs, zaudējot savu māti, uzsāka ilgu un smagu psihoterapijas kursu, kura laikā sāka rakstīt ļoti melanholiskās, skumīgās dziesmas no sērijas "zima zima unosit meņa". Ja māte būtu dzīva un būtu zinājusi, cik neticami daudz cilvēku šo sūdu klausījās, viņa atkal iemīlētu Artūru, taču sāktu ienīst pasauli un cilvēci par briesmīgu gaumi un vēlēšanos klausīties visu, ko cilvēkiem baro masu mēdiji, degradējot sabiedrību līdz pēdējam.

    Frīdrihs Nīče, pirms 8 gadiem :

Stāsta morāli izvelkam paši.
One love, one Artūrs.

Dace Rozefelde, pirms 8 gadiem :

galvenā doma jau laikam bija - kaut nu jūs nekad neķertu ausu vēzis un skaistas meitenes :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.