Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2027 skatījumi

Vai Lattelecom interaktīvās televīzijas attēla/skaņas kvalitāte ir labāka par virszemes televīzijas kvalitāti?

Izklaide un mūzika » Televīzija

Beidzot nomainīju veco(aptuveni 15 gadi) TV pret jaunāku 37" LED... diemžēl esmu nepatīkami pārsteigts par attēla kvalitāti skatoties virszemes televīziju salīdzinot ar veco TV. Saprotu, ka vecā televizora ekrāns bija gandrīz divas reizes mazāks, līdz ar to signāls tika attēlots uz daudz mazāka ekrāna, kurš līz ar to neizskatījās tik graudains/kvadrātains, bet jāatzīst, biju cerējis uz labāku rezultāBeidzot nomainīju veco(aptuveni 15 gadi) TV pret jaunāku 37" LED... diemžēl esmu nepatīkami pārsteigts par attēla kvalitāti skatoties virszemes televīziju salīdzinot ar veco TV. Saprotu, ka vecā televizora ekrāns bija gandrīz divas reizes mazāks, līdz ar

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Uz pamatjautājumu varu atbildēt, ka interaktīvās TV kvalitāte ir ļoti bēdīga. Tā ir ļoti pieņemama uz kineskopiem, bet uz LCD jau skatāma tikai pa gabalu. Laba attēla pārsūtāmo datu apjoms ir pārāk liels DSL līnijām, kas ir lielākais klientu loks Lattelekomam. Nekas 'paši labāks nav arī optikas tīklos.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ansis

+1247

 
Noteikti, ka interaktīvā TV ir labāka par to pašu virszemes TV (skaņa un bilde stabilāka). To, vai ļoti bēdīga... nezinu.... Āri S., vai tad ir kāda labāka alternatīva? Man pāris gadus bija DSL, līdz beidzot sagaidiju optiku, velk arī uz DSL! Pat ar DSL tas viss bija baudāmāks par IZZI un Baltkom t.s. digitālajām TV. (TV kastes bija sākumā 42" plazma un pēc tam 42" LED)
Es nevienu nelobēju un neizceļu, tā ir manis paša pieredze.

pirms 12 gadiem  

Āris, pirms 12 gadiem :

Tas gan Ansi izklausās pēc sava aparātiņa un konkrētā operatora spalviņu spodrināšanas nevis realitātes,atvaino ja nepatika!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Vajadzēs vien meklēt savā aparatūrā,man piemēram jau vairākus gadus ir LCD televizors un virszemes TV bet kineskopa televizoru pat atcerēties negribas.Vienīgais jāskatās pērkot televizoru lai reakcijas laiks tam nebūtu pārāk liels,ne vairāk par teiksim 5ms.Pretējā gadījumā kvalitāte nebūs laba.Vienu laiku veikali bija pilni ar tādiem brīnumiem,tagad gan nezinu kā tur ir.

pirms 12 gadiem  

Jānis Arājs, pirms 12 gadiem :

TV modelis...
http://www.onyougo.com/lg-37lm611s-led-tvs-specs_pi1599103e2

Optiskais internets nav pieejams, tikai Lattelecom DSL...arī virszemes televīzijas signāls ir salīdzinoši vājš, jo logus aizsedz koki.

Vecajam Tv bija pieslēgts Latelekom dekoders, caur parastajiem tulpīšu tipa vadiem uz video ieeju.
Jaunajam Tv iebūvētais dekoders rāda krietni labāk nekā vecais Lattelecoma dekoders.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Televizoru iebūvētie dekoderi praktiski visos adījumos būs labāki par piespraustajiem. Par televīziju runājot - sakarīgu kvalitāti uz modernajiem TV var gaidīt tikai no HD kanāliem. Diemžēl, Latvijas kanāli netiek raidīti HD kvalitātē.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.