Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars Amolins

+167

 
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2023 skatījumi

Vai Zatlers pareizi darija ka izdomaja atlaist saeimu. Jusu domas.

Ziņas un jaunumi » Notikumi

Pirms 13 gadiem

Bet mums tautai pašai ir jarikojas. Mēs newaram atstāt šos cilvekus pie varas un zem saeimas vel sēžs vel visādi grubejumi un biedrības. Kā neka šeit vel Latvijā dzivos musu berni un uz mums attiecās tads darbs kā sakartot mūsu tēvzemi. Tāka civeki rīkojamies.

Edgars Amolins, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
da blin, sen jau vajadzeeja !! beidzot tad kaadam drosme ir paraadijusies aiziet uz ko taadu !!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Juris Ingaunis

+753

 
Prezidents no rīta pamodās un domāja, ehh, ko gan es vakara sarunāju, nevajadzēja tik daudz kost ar Obamu. :D Bet, ja nopietni, tad prezidents ir goda vīrs. Cik no tā visa liela būs jēga atkarīgs no mums vēlētājiem. Prezidents izmantoja savas tiesības un deva mums šo iespēju!

pirms 13 gadiem  

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Pilnībā piekrītu.
Bet ir lielas bažas,ka tauta nepratīs izmantot doto iespēju-ievēlēs tos pašus blēžus no tām pašām partijām ar nelielām atšķirībām vietu sadalījumā. Kas tad mums ir elektorāts? Pensionāri,kas gatavi atdot balsi par brīvbiļeti,mačo purnu vai daiļiem vārdiem.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ilze Zevalde

+145

 
Domāju, ka jā, tik bail, ka šos neatlaiž, bet vietā ienāktu līdzīgi.. Vienkārši tur nevar darīt visu tik valstij, no turienes tādus cilvēkus vienkārši izspiež. Arī šie jauniņie, kas ienākuši saeimā. Varbūt viņi tiešām grib visu darīt tik Latvijai, bet tā kā citi(vecie) dara tikai blēdības, tik zog naudu no valsts, jauniņiem nekas cits neatliek darīt aptuveni to pašu, ja nē-vecie viņus izspiedīs no tā saeimas.
Man jau kaut kā liekas, ka tad kad šo saeimu atlaidīs un uztaisīs "lielo tīrīšanu" dokumentos un kasē, atradīsies pēkšņi, ka valstij ir daudz naudas, tik tā visa atrodas privātpersonu "kabatās".. Vismaz ceru,ka tā tas būs.. Jo vienreiz gribētu izbeigt šo bezjēdzību par tik zemām algām, bet tik lieliem nodokļiem. Riebjas, ka visi ir spiesti pamest Latviju dēļ tā.. :(

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
sāksim ar to, ka Zatlers vēl neko nav atlaidis...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

DamagE

+26662

 
no vienas puses tiktiesam labi izdarija, bet no otras, iistajaa briidii, kad notiek parakstu vaksanas par krievu valodu ka otro valodu, un par macibam latviesu valodaa, nonemt Visu Latvijai un parejas partijas kamer esam vairakumaa, nemaz nebija prata darbs... dzivosim redzesim, bet vai slavesim prezidentu, to tikai laiks raadis.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis

+933

 
Šodien radio SWH "Advokātu šova" laikā norisinājās diskusija par un ap šo tēmu. Uz studiju piezvanīja kāda kundzīte, kura it kā bijusi pie šīs Saeimas ievēlēšanas procesa, balsis skaitījusi. Atklājās sensacionāla liecība- tipa, blasu skaitīšanas laikā, kad tās lapiņas tika sašķirotas pa partijām, viņa pamanījusi, ka vienai no tām čupiņām skaitītājs sēž, pievelk krustiņus un strīpo ārā kandidātus kā pēc kāda īpaša rīkojuma. Kad kundzīte mēģinājusi sazvanīt Cimdaru, šai saruna esot atteikta Cimdara aizņemtības dēļ..

Nezinu, kā tur tajās vēlēšanās bijis, bet, domāju, mūsu līdzcilvēki paši jau ir tie grēkotāji, kas, galvu ierāvuši, šķielē, kā paši savam labumam Latiņu vai kādu citu labumu virs ierastā zemistikas minimuma ieraust. Un tad gānās un gaida, kad kāds superpareizais džeks, tipa- Valdis Betmens (vai kāda cita lidojoša muca (citāts no Karlsona)),- atnāks un noliks visus pa vietām. Uz šī bēdīgā fona vispirms garīgai atklāsmei pašos jāiemājo, lai esam pareizajā virzienā izlēmīgāk

pirms 13 gadiem  

Uldis, pirms 13 gadiem :

P.S. Bet nav jau brīnums- pie esošās kārtības un deputātu privilēģijām..

Ja kāds pašiem deputātiem sasāpējis jautājums jārisina, tas notiekās momentāni; tautai lika drusku (gadiņus 1- 2) pagaidīt

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

jā jo cik tālu var iet tauta grimst nabadzībā oligarhu kabatas pildās.kam nauda tam vara.Latviešu tauta izmirst jaunie pamet Latviju, kur tālāk.????

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Izvēle noteikti bija pareiza. Žēl tik ,ka šāds mugurkauls sāk parādīties tikai tad, kad pilnvaru termiņš gandrīz ir beidzies, bet nu labāk vēlu nekā nekad un ņemot vērā, ka atgriezties atpakaļ daktera karjerā Zatlers visdrīzāk nevarēs, tad varēs vien turpināt piedalīties politikā un savu mugurkaulu vel tik stiprināt un apaudzēt vēl ar muskuļiem un kas zin, varbūt ieviesīs pozitīvas vēsmas Latvijas politikā.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.