Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2660 skatījumi

Īsts Vilks?

Vide » Vides saglabāšana

Vai varētu pieradināt meža vilku ,lai būtu mājas iemitnieks? doma dabut mazu vilcēnu un izaudzināt,kādas ir Jūsu domas?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
met ārā šo ideju no galvas. Vai nu aizmuks, vai mirs. Citu variantu nav. Ja tiksi pie vilcēna, rēķinies, ka kaķi aizmuks no mājas jau pirmajā dienā, un tuvējie suņi gaudos visu diennakti. Bez pārtraukuma. Pazīstamiem sanāca vilcēnu paņemt mājā. Un tas, ko driķēju, savām acīm redzēts. Nevis kautkur izlasīts, vai dzirdēts.

pirms 13 gadiem  

www.bradford-club.info, pirms 13 gadiem :

Bet vaitad,ja paņemu tādu kucēnu kuram vel acis ciet,vaitad viņš mani pēctam neuzskatis par primāro cilvēku? un vai tiešām butu tik traki?

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

atrodi sākumā midzeni, un lūdz Dievu, lai dzīvs iznāktu no meža. Vilks nav suns. Pie vilcēna tiksi TIKAI PĀR VILCENES LĪĶI.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

+ cik zinu, vilki neatsaucas uz vārdu.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
http://www.likumi.lv/doc.php?id=14940 3.1 pants. (1) Aizliegts iegādāties, turēt nebrīvē, atsavināt vai turēt pārdošanai vai apmaiņai un piedāvāt tirdzniecībā šādus dzīvniekus:

1) plēsēju kārtas savvaļas sugas dzīvnieku;

pirms 13 gadiem  

Jānis, pirms 13 gadiem :

njā, tas turklāt ir aizliegts ar likumu

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Smieklīga ideja. Suns tika pieradināts gadu tūkstošu laikā, neskaitāmās paaudzēs un tu tagad grasies to izdarīt pāris mēnešos ... Ja tev vēl būtu laba pieredze ar savvaļas dzīvniekiem. Vari mēģināt kādu jaukteni atrast, bet tā arī būs loterija.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jebkurā gadījumā vilkam ir plēsoņas instinkts un agri vai vēlu tas izpaudīsies. Es ņēmos ar savu laiku, kurai mednieka instinkts, visam , kas skrien, brauc metas pakaļ un lec virsū, ne jau aiz niknuma, tā pat dauzoties, bet no malas izskatās, ka tūlīt nograuzīs. Vistas pāris reizes kaimiņiem nomušījis, tikai sagādā nepatikšanas. tici man, ar vilku nebūs savādāk, kaut gan saimniekam būs ļoti uzticīgs.Labāk paņem vilku sugas kucēnu, no visām sugām visgudrākais un mazāk problēmu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+4881

 
vilkam vieta ir mežā. un vilks NAV suns, kas gadu tūkstošos ir pieradināts dzīvošanai mājās.

iesaku nopirkt haskiju šķirnes suni - viņš izskatās pēc vilka.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

arii gribeeju labpraat vilku maaajaas pieradinaat bet nu tad izlasiiju - pat tādu vilku, kas ir izaudzis cilvēka mājās, pieradināt ir ļoti grūti, un tāda „pieradināta” vilka uzvedība var būt ļoti neprognozējama un pat bīstama.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Doma jau skaista, taču neieteiktu. Ļoti riskanta padarīšana. Pirmkārt, vilks nav suns. Tam būs visi savvaļas instinkti iekšā. Otrkārt, vilks tik viegli nepadodas dresūrai. Treškārt, visi dzīvnieki, piemēram, kaķis, kāds cits suns utt, dzīvos patstāvīgā stresā, jo no vilka baidās ļoti daudz dzīvnieku. Ceturtkārt, vilks neuzvedas kā suns, jo tam nav gadu simteņos cilvēka rūpīgi atlasītu gēnu un īpašību. Piektkārt, pievienojos pārējiem - iegādājies haskiju. Līdzīgs vilkam, bet tomēr tas ir suns. Vismaz būsi drošs, ka tam prātā neienāks tevi vienā mirklī saplēst gabalos.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Rīgas zoodārzā varbūt vēl tagad vilku būrī ir viens suns, un ir ļoti grūti pateikt, kurš. Tā, ka vilka izskats var būt arī suņiem. Smadzeņu izpēte rāda, ka sunim ir struktūras, kas ļauj saprast cilvēka valodu, bet vilkam nav. Toties vilkam ir citas...

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.