Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ziker55

+240

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1258 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāņem vērā ir tas, ka Ķīnas izmēri no Eiropas vai Amerikas izmēriem atšķiras. Ķīnas S ir tas pats, kas Eiropas L. Ja jūs meklējat lielu izmēru, tad varat nemeklēt, Ķīnas XXL būs Eiropas M vai L. Ja jūs meklējat zīmolu atdarinājumus, tad ir jāņem vērā tas, ka atdarināts tiek vizuālais izskats, bet ne produkta funkcionalitāte. Respektīvi, sporta jaka izskatīsies gluži kā oriģināls, bet neelpos, jo ķīnietis būs to pagatavojis no nepareizā auduma. Kurpes izskatīsies labi, bet tās būs nevalkājamas, jo pāris stundu laikā noberzīs kājas jēlas. Vienīgais, ko ir vērts iegādāties ir vīriešu siksnas, auskari, apakšbikses, dažādi telefonu aksesuāri un citas preces, kur funkcionalitāte un ērtums nav būtiska. Es neiegādātos neko no pārdevēja, kam nav vismaz 1000 pozitīvu atsauksmju. Palasot atsauksmes var spriest par produktu, izmēriem, utt., jo cilvēki komentē. Portāls ir populārs Krievijā, līdz ar to arī atsauksmes ir krieviski. Tāpat arī ir jārēķinās ar ilgu piegādes laiku apmēram mēnesi.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Izproti kā darbojas Purchase Protection, apstiprini, ka preci esi saņēmis tikai tad kad esi saņēmis un pārbaudījis, ka tā ir pareizā un viss ir kārtībā.
Neuzķeries un ķīniešu iežēlināšanas vēstulēm, problēmu gadījumā ej "oficālo" ceļu.
Rēķinies, ka var nākties maksāt PVN, ja sūtījuma vērtība pārsniedz 22EUR.
Pārbaudi vai iecerētā prece nav kādā EU noliktavā, tad piegāde būs ātrāka, bet arī dārgākā un par piegādei jāmaksā.

pirms 8 gadiem  

ziker55, pirms 8 gadiem :

Isti nesapratu. Kas ir Purchase Protection un kāpēc man ir jaapstiprina preces sanemšana?

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 8 gadiem :

Ja tu pirksi austiņas, bet viņas nebūs oriģinālas un par to nekas netika minēts, tad vari dabūt naudu atpakaļ. Tev jāapstiprina, ka prece ir saņemta, lai strādīgais ķīnietis ātrāk saņemtu savu naudiņu.
http://activities.aliexpress.com/adcms/www-aliexpress-com/buyerprotection/index.php

JanKa, pirms 8 gadiem :

Sūtījumi mēdz pazust vai kavēties - jāzin, ka šajā situācija ir jālūdz vai nu pagarināt Protection laiks vai jāsazinās ar pārdevēju un jāmeklē risinājums.
Tāpat ķīnieši mēdz kļūdīties gan nejauši, gan ne tik nejauši, atsūta nepareizo preci, vai 64GB USB atmiņu kura īstenībā ir 2GB liela utml. Arī šajā situācija ir jāsaprot ka Purchase Protection var palīdzēt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eddy Gonzalez

+41

 
praktiskus padomus un katalogu latviešu valodā var skatīt šajā lapā: https://alix.lv Tur arī atradīsi informāciju, kā iepirkties Aliexpress, kam pievērst uzmanību un kā neuzķerties.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.