Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2779 skatījumi

Kārtojos UK bērnu pabalstu,der Latvijas dzimšanas apliecība?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Kārtosim bērnu pabalstu UK!Vai der Latvijas bērnu dzimšanas apliecība kas protams ir latviski???????

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, derēs, tikai būs nepieciešams bērna dzimšanas apliecības tulkojums angļu valodā ar notāra apliecinājumu. Uz bērna pabalstu jeb Child Benefit var pretendēt bērna bioloģiskie vecāki, kuri audzina bērnu līdz 16 gadu vecumam vai arī jaunu cilvēku līdz 20 gadu vecumam, ja bērns joprojām mācās.Viens no pamatnosacījumiem ir tas, ka Jums un Jūsu bērnam ir jādzīvo Apvienotajā Karalistē. Ja Jūsu bērns mēdz izbraukt no valsts uz ilgāku laiku nekā dažas nedēļas, tad šāda veida pabalsta iegūšana ir ļoti komplicēta. No 2009. gada 5. janvāra bērna pabalsta lielums vecākajam bēranm ir 20 mārciņas nedēļā, par katru nākamo bērnu 13.20,- mārciņu nedēļā. Detalizētāka informācija par dažādiem pabalstiem ir pieejama šeit: http://www.adviceguide.org.uk/index/your_money/benefits/benefits_for_families_and_children.htm#child_benefit

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Citas jau nav. Var būt nepieciešams notariāli apstiprināts tulkojums, bet tam jābūt rakstītam attiecīgās iestādes mājas lapā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kārtojot bērnu pabalstu nav vajadzīgs angliskais tulkojums. Tas netiek prasīts, ja nu vienīgi gribi būt pārliecināta 100% kad viņi saprarīs.
Piedod Aivi, bet tas, ko sarakstījji tu ir muļķības. Šī informācija, ko noteikti esi lasījis ne tikai tevis norādītajā saitā , bet arī Direct gov Lapā ir angļiem un tur tas ir domātsk kā - pabalstu saņem tas pieaugušais, pie kā bērns dzīvo. Tomēr A8 Eiropas valstu grupas dalībniekiem ir citi noteikumi, kas nosaka, kad pabalstu par bērnu var saņemt tajā valstī, kurā strādā bērna vecāki vai kāds no vecākiem.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.