Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1449 skatījumi

gimenes sabrukums

Ģimene un attiecības » Ģimene

mes ar sievu skiramies musu atiecibas ka uguns pret uguni es zinu ta ir mana vaina es tai laika dzeru tapec bija iemesls skirsanas tagat to vairs nedaru es bernus milu man ir divi es saprotu ja skiras tad skiras bet kapec vienmer domas gar sievu kaut vina nagrib atiecibas ar mani vairak vina bija pirma sieviete ar mani vairak nav bjusas katru dienu domaju par vinu bet es visu sabojaju jo mes runajamies sava starpa par to temu bet es tai laika nenobremzeju tagat dzivojam atseviski eju pie berniem sodien sanaca situacija ka krameju masina produktus no ratiniem pienaca virietis un paprasija kadu kapeiku es teicu lai panem ratinus tur bus sieva uzreiz
tas bija vinam prieks pudeles un sakas viss skandals no jauna man sap ka berni bija klat nezinu ko darit vina pat aizliedza bernus redzet pirms tiesa lems jo es lu berniem radu sliktu priekszimi

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Pēc īsumā aprakstītā var secināt ka-bijušajai sievai ir vajadzīga ļoti nopietna psihologa konsultācija.par aizliegumu tikties ar bērniem-to jau nu gan vajadzētu pašiem bērniem jautāt.Katrā ziņā viss vairāk cietīs bērni nevis paši vecāki.Izšķirties nav māka bet saturēt visu kopā gan ir jābūt mākai!

pirms 14 gadiem  

Jānis Ivanovs, pirms 14 gadiem :

Protams ja nav iesaistīts vel kāds trešais pieaugušais!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas viss protams ir skumji, taču laulību saglābt nav iespējams, ja to nevēlas abas puses. Laulības šķiršanas nosacījumus Latvijā nosaka Civillikums, laulību šķiršanas kārtību regulē Civilprocesa likums. Civillikuma 179. pants nosaka, ka abiem vecākiem samērā ar viņu mantisko stāvokli ir jāuztur savs bērns. Minimālo uzturlīdzekļu apmēru, kuru bērnam nodrošināt ir pienākums katram no vecākiem neatkarīgi no viņa mantas stāvokļa, nosaka Ministru kabinets, ņemot vērā valstī noteikto iztikas minimumu un bērna vecumu. Tāpat arī Civillikumā ir noteikts tas, ka abiem vecākiem ir pienākums un tiesības piedalīties bērna audzināšanā un brīvi tikties ar bērnu. Tā ka, ja laulības šķiršanas pamats bija vīra alkoholisms, tad vīram vajadzētu jau savlaicīgi parūpēties par to, lai mātei nebūtu iespēja šo faktu izmantot kā ieganstu pieprasīt aizliegt tēvam tikties ar bērnu vai ierobežot viņa tikšanās laikus.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.