Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

evija jaunzeme

+634

 
  • 10

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2863 skatījumi

kapec viramates ir tik kaitinosas?

Ģimene un attiecības » Ģimene

vai ari latviesu delu mates baz savu degunu kur nevajag, dela maja ieved savu kartibu un pamaca par visu, kur vajag un kur nevajag??

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (10)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Tolerance - cits nekas. Vīramāte - vellamāte, vedekla - padauza. Laikam stereotips. Mums kaut kā dažādu vecumu cilvēki saprecējušies - i brālim sieva i māsai vīrs i pašam sieva. Nav bijis kašķu ar sievas vecākiem, tāpat sieva atrod kopēju valodu ar maniem vecākiem. Tie, kuriem nav kopējas valodas - tie vienkārši izkrīt no tusiņiem. Katram savs kreņķis un katram savs raksturs. Bet visu var pieciest un bez kašķa uztvert, ja nav vēlmes kādu pārveidot pēc sava ģīmja un līdzības. Ieklausies citos un rīkojies pēc sirdsapziņas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Jādzīvo pēc iespējas tālāk no vecākiem. Vismaz lai kājām nevar aiziet.

pirms 14 gadiem  

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

simtprocentīgi piekrītu. lai gan man spīd pretējais variants - dzīvoklis stāvu virs vīra vecākiem. =( - tāpēc šobrīd vēl laužos un tur nedzīvoju! =)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Parasti dēli paši pieļauj, ka viņa māmiņa tā rīkojas.. Ja dēls ir pietiekoši pieaudzis (galvā), nekad nepieļaus, ka viņa jaunajā ģimenes dzīvē iejaucas māte... Māte nespēj "palaist" bērniņu un kontrolē kā nu vien var.. dažreiz jaunajai ģimenei arī nav izvēles- ja vecmamma ir persona, kura var sniegt atbalstu un palīdzēt- gan pieskatīt mazuli, gan ar naudiņām gan vēl citādi- jaunā ģimene nu ir emocionāli un finansiāli atkarīga..

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Nepiekrītu par pieļaušanu. Ir tādi cilvēki, kam tur vari līdz kulakiem un vienalga nekādas izmaiņas.

Ilva Lase (ex. Caics), pirms 14 gadiem :

Nu tad kā teica Valdis- jāmūk pa gabalu.. a ko citu?! :)

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi pareizi.

Valdis Bensons, pirms 14 gadiem :

100 % pierkritu ilvai ja pats njunjaks tad tur neko nepalidzesi.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māra Melne

+1695

 
Kur tad te ir normāla pašapziņa, ja vīramāte var nākt dēla dzīvoklī, kad vien iegribas! Ja ir nošķirta teritorija, tad tur bez saimnieku ziņas neviens nevar staigāt un iet no rīta guļamistabā utt. Pat, ja dzīvoklis ir kopīgs, var norunāt, ka pie durvīm vismaz pieklauvēs pirms ienākšanas, un atslēgu arī var ierīkot. Vīramāte nenoģībs, ja tiks skaidri pateikti jaunie spēles (dzīves) noteikumi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Vecaakiem un beerniem parasti ir tikai viena probleema: Reiz beerni pieaug un paartrauc uzdot jautaajumus, bet vecaaki nebeidz uz tiem atbildeet.
Par to jaukshanos beernu gjimenju lietaas, diemzheel(jo tas ir dikti saapiigs un smirdiigs process), bet ir bez rupjiibaam, bet jaanoraada, ka nav nekaadas veelmes, lai viiramaate(da jebkursh cits cilveeks) jauktos ieksheejaas lietaas, protams, to var tikai tad, kad to saprot abi, gan viirs, gan sieva un riikojas kopiigiem speekiem, nevis ucinaas ar maaaminju. Protams var buut punkji pa gaisu, dusmoshanaas, eeshanaas utt..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

gints šelders

+8262

 
Nu nezinu kā ar tām riebīgajām,bet man ir bijusi sieva,divas draudzenes pēc tam un pret visām mamma ir izturējusies jauki.Tas nekas ka sieva un otrā draudzene viņai riebās.Zinu to ka mana mamma manās lietās toč nekad nemaisītos.Laikam man ar savu mammuci ir paveicies,viņai ir labi kad man ir labi:)) P.S. Un meičām:Cieniet savas vīrenes un būs ok:)

pirms 14 gadiem  

Mārīte Hanna, pirms 14 gadiem :

tiešām paveicies,ka tāda superīga mamma.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

tā tam būts būt- tomēr tev jāmīl arī viņus, kādi viņi ir. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Galīgi nav taisnība.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māra Melne

+1695

 
Viss atkarīgs no Tavas pašapziņas, ja ar to viss būs kārtībā, vīramātes komentus laidīsi pār galvu, pateiksies par padomu... un darīsi pa savam!

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tu nezini, par ko tu runā. Neesmu redzējis cilvēku ar tādiem nerviem, kas to ilgstoši izturētu.

Māra Melne, pirms 14 gadiem :

Skumji to apjaust, bet tikai mēs paši izlemjam, kas var mūs sakaitināt, sadusmot utt. Viss ir mūsu galvās, domās, ar to pievelkam gan labo, gan slikto (to it īpaši, jo sliktais ļoti labprāt ienāk mūsu dzīvē), bet pie labā jāpiestrādā, jāmaina vispirms domāšana!

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

domāšana - ļoti jauki un tā, bet zinu, tā teikt, pozitīvi domājošu jaunu ģimeni, kas vnk nespēja vairs ilgāk dzīvot pretējās mājās ar vīramāti. jo vienīgais dēls tas bija. visu mūžu pie mātes dzīvojis. un mātei vīrs, protams, sen jau bija aiz kalniem, ar kaķi viņa nesapratās - tā nu atlika tikai maisīties priekšā pakaļā dēla jaunās ģimenes dzīvē. kāpēc ar to samierināties, ja var mainīt? - un aizgāja 40km tālāk dzīvot - tgd ar prieku viens pie otra ciemojas. nev1s nekur nemaisās - prātīga izvēle

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Domāšana tikai līdz zināmam līmenim palīdz, bet kad tev lien iekšā tavā dzīvē un jebkas, ko dari tiek komentēts, tālāk stāstīts, revidēts. Pamosties ar "vai, es domāju, ka jūs jau augšā" - jau rosās pa jūsu guļamistabu tur nepiederoša, ziņkārīga persona. Un mūžiga čīkstēšana, uz kapiem došanās pieminēšana utt. Bērnus pamāca ar zemtekstiem, nu nav tas laižams pāri galvai.

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem :

Nav jau runa par komentariem, bet par ricibu!! Iedomieties situaciju, ienak viramate dela un vedeklas maja, kur vina nedzivo, izlozna visu visu lidz sikumiem, parkarto traukus skapjos, un citas lietas, iznem no ledusskapja produktus, kuriem tur pec idejas nebutu jabut (pec vinas idejas!!), ja vinai iebilst, vina izdara to kad neviens neredz.... Manuprat tas ir cienas trukums

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Kāda tev starpība - lai krāmē - aizies projām, saliksi pa vecam. Un vēl nākamreiz paslavē, ka sāli nolika plīts tuvumā - kaut arī bija aiznesusi pie krāsns. Un salīmē uzlīmītes uz skapjiem - Evijas privātā teritorija, vīramatēm atvērt aizliegts! Bet nu viens labums ir - nerīkosies tā savas vedeklas mājā!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mārīte Hanna

+1145

 
...eh...es arī esmu izbaudījusi vīramātes riebeklības. līda itvisur un itvisā. pārcilāja manu apakšveļu un izdarīja secinājumus. ja jau glīta apakšveļa, tad mauka. runāju ar vīru, bet viņš to visu laida gar ausīm. reiz kādā jaukā dienā man paziņoja: ''ja tev nepatīk mana mamma, tad vācies prom !!! viņa man ir viss. es netaisos paciest tavu mūžigo čīkstēšanu !!!'' sapratu,ka te mainīt nekā nevarēs, izlēmu aiziet. tā joprojām izbijušais vīrs dzīvo mātei brunčos. savos 38gados.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.