Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3662 skatījumi

Kuram te smird zeķes?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Manam braālim drausmīgi smird kājas kā lābāk no tām tikt vaļā.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Katram cilvēkam ir savs ķermeņa aromāts un tas izpaužas gan sasvīdušu vai izsutušu kāju, gan sviedru aromātā. Ja kāju smaka ir vienkārši neizturama, ja arī tās tiek regulāri mazgātas un tiek staigāts normālos (piemērotos) elpojošos apavos, zeķes tiek mainītas, tad jāpadomā par iespējamām veselības problēmām.
Runājot par ķermeņa aromātu - ja cilvēks ir kaislīgs smēķētājs vai/un ikdienā ēd daudz asus ēdienus, kuru sastāvā ietilpst gan ķiploki, gan sīpoli, nav jābrīnās, ja ar laiku šis cilvēks , maigi izsakoties, odīs pa gabalu.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Neļaut staigāt vīriešiem botās, tas ir drausmīgs izgudrojums. pati tās lietoju ļoti, ļoti reti un tad, kad tiešām citi apavi neder.
Un vēl aizmirsu piebilst, ka smaka no kājām var liecināt par kāju un nagu sēnīti. Ticamāk jau par nagu sēnīti un ja tāda trāpusies kādā nagā, kājas smirdēs vienmēr, kolīdz sasvīdīs vienalga kādos apavos.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

izņemot šļūcenītes vai sandales.
Iesaku dezinficēt visus apavus - katrā ielikt krietni etiķī samērcētu vates spilventiņu, ielikt labi lielā plastmasas atkritumu maisā, aizsiet galu un atstāt apavus uz veselu diennakti. Etiķis izkož visu sēnīti - vēlāk atliek vien tos izvēdināt. Ja apavi ir izturīgi, var riskēt tos pat no iekšpuses ierīvēt ar viegli etiķūdenī samitrinātu drāniņu.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Šādu procedūru, ja tiešām ir tā sēnīte, iesaku pielietot vismaz reizi mēnesī visiem apaviem, ko lieto. Šādā veidā es dezinficēju visus savus apavus - sevišķi jau ziemai domātos.

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

etiķi labāk ne galda, bet vairāk koncentrētu - 30%, ja var dabūt. Dzirdēts arī, ka borskābe der.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

No kājām jau nav jātiek vaļā. Vienkārši iemet zeķes veļenē un liec brālim beidzot nomazgāt kājas.

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

;D +

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis

+4881

 
atbildot uz jautājumu, saku, ka visiem smird zeķes. vienkārši dažiem cilvēkiem smird vairāk un citiem mazāk. bet tas, ka kādam smird zeķes, nenozīmē, ka viņš nemazgājas :)

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

ja kaut vienreiz dienā mazgā kājas, katru dienu maina zeķes un nevelk kājās jau smirdīgas kurpes, tad pieturoties pie šādas higiēnas, nesmirdēs nevienam un pohujs tam mītam par to kāds redzies ir īpašs un viņam tas nepalīdz.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Neiesaku valkāt sintētiska materiāla zeķes, jo ar tām kājas sāk nenormāli smirdēt tajā pašā dienā, kad tīras zeķes uzvilktas tīrās kājās. Labākas ir kokvilnas zeķes, kājas tad smird, ja tās katru dienu nemaina, bet vislabākās ir biezas vilnas zeķes, jo ar tām kājas nezinu kāpēc, bet nesmird.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Botas. Daudzi tās nēsā visu dienu, ignorējot faktu, ka tās ir paredzētas kā sporta apavi - uz kādu stundu vai divām. Tajās kājas svīst drausmīgi.

pirms 13 gadiem  

Ivars, pirms 13 gadiem :

pareizi!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pats zinu kā tas ir, strādāju industriālajā jomā un bija tāda pati problēma. Pats pirmais ko koieteiktu, te jau minēja cilvēks ir, kokvilnas zeķes,ir pārbaudīts, strādā 100%, protams visam tam līdzāsir jāievēro higiēna dotajā gadījumā,lielāka uzmanība kāju higienai.
Sintētiskās zeķes var mest ārā un iegādāties kokvilnas,ja reiz tāda lieta, tad arī jāpieiet ar lielāku apņēmību šai lietai,tās takir paša kājas.
Ja kas nopietnāks, tāds kā kāju, nagu sēnīte vtl.,tad protams jāvēršās pie dermotologa vai kāda no speciālistiem šajā jomā, lai apskatās un iesaka tālāko darbību.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.