Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1358 skatījumi

Svarīgi!

Ģimene un attiecības » Ģimene

Tātad man vajag ieteikumus. Esmu 17 gadus vecs (drīz paliks 18) un man ir šausmīgas atzīmes skolā (11.klase). Būtībā mani grasās mest ārā tuvākajās dienās. Bet tad es palikšu uz ielas, jo vecāki netaisās mani aprūpēt pēc 18 gadu iestāšanās. Es gribu mainīt skolu un atkal sākt no 10.kl., bet viņi to neatbalsta. Jaunu darbu meklēt nav jēgas, jo ar pamatskolas izglītību pat sētnieks nevar strādāt. Neesmu muļķis vnk pārāk slinks. Ko man iesākt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Ja izmet no vienas skolas, ej uz citu un turpini no tās pašas 11. klases.
Ja vecāki tiešām tādi mežoņi, ka vienkārši izliek aiz durvīm, tad meklē kādus radus vai vecmāmiņu, pie kuras kādu laiku vari padzīvot. Paralēli mācībām meklē darbu un mēģini cīnīties. Lai izdodas!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dirsa ir.. Vnk ver valja gramatas un sac lasiit. Intresejies par visu pie skolotajas lai palidz, ja tu izradisi iniciativu tad tev palidzes un maacis... Bet nu slinkums ir vislaunakais kas var notikt ar cilveku:(

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es domāju- tu vēl vari visu mainīt! Viss vēl tikai priekšā! Lietderīgi būtu arī noteikt sev konkrētus mērķus, sākt saprast, kas pašam svarīgs, ko mācīšanās dod tev, ko no tā iegūsti! Sāc domāt par savām vērtībām pret dzīvi, vairīties no slinkošanas. Man reizēm arī patīk paslinkot, bet es savu slinkumu iznīdēju ar lietderīgu darbu veikšanu- ja apnīk mācīties, piespiežu sevi pastrādāt mājās. Un tad arī saprotu, cik daudz laika un piepūļu prasa mācības, cik fiziska darba veikšana. vēl viena motivācija, lai saprastu, kāpēc vispār vērts mācīties- palūkoties atpakaļ un saprast, kāpēc vispār tev tā bija nepieciešamība jau no bērnības. Ja slinkot sāki tikai pamatskolas laikā, izvērtē to, kā tu sevi piespiedi mācīties un darīt pirms tam! Tev vēl ir iespējas visu mainīt!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Meklē arodskolu, kur apgūsi profesiju. Laikam Vangažos ir tāda, kurā pat 7. kl. puiku paņēma, jo viņš nebija spējīgs pabeigt 9 klases. Izmācījās, laikam par metinātāju, tagad apprecējās, ir bērniņš, ir darbs. Nekas vēl nav zaudēts! Tu esi jauns!

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.