Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze

+55

 
  • 8

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1935 skatījumi

Kā pierunāt mammu nopirkt jaunu telefonu?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Man ir sakrāta pietiekama naudas summa jaunam , labam telefonam , bet mamma jau otro gadu neļauj man nopirkt telefonu par naudu , kura ir mana , un es to esmu krājusi diezgan ilgu laiku , un nav nekā cita , uz ko es šo naudu varētu iztērēt , uzskata , kam man tas nav vajadzīgs , bet es domāju otrādāk .

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aicis

+10511

 
Cik tev gadi? Vai nevari pati aiziet un nopirkt savu kāroto mantu? Ja esi par jaunu tādam atbildīgam pirkumam, tad pieņemu, ka konts bankā arī tev vēl nav atvērts un to naudu glabā mājās. Tādā gadījumā labāk pacenties mammai izkaukt to telefonu, jo citādi visi tavi latiņi drīz vien var pārvērsties antikvariātā.
Vai esi kādus piecus telefonus jau sabliezusi, ka mamma neļauj pirkt jaunu. Kāds varētu būt "patiesais" iemesls, kāpēc mamma negrib, lai tu tērē savu naudu?

pirms 10 gadiem  

Ilze, pirms 10 gadiem :

Man ir 14 gadi . Man telefoni nekad nav lauzti .. un nekad vispāt nav bijis nekādu "kruto" telefonu . Ja arī iemesls ir , tad mamma pasaka "nē" un " šis jautājums vairs nav apspriežams " .Bet iemesls var bū tkai tāds , ka viņa no daudziem cilvēkiem ir dzirdējusi , ka nopērkot telefonu tas ātri ir salūzis un viņi ir atdevuši lielu naudu par remontu . Un viņa netic , ka es saudzēšu telefonu .

ēst mazo lācīti, pirms 10 gadiem :

Lati pārvērtīsies eiro, ja to zeķi aiznesīs uz banku, bet nu mjā, tā ir ar tiem vecākiem..

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aicis

+10511

 
Nosēdini savam vecajam telefonam bateriju vai vienmēr sarunas laikā ar mammu izslēdz telefonu un pasaki, ka vairs netur baterija, un vajag jaunu telefonu (bet jaunajiem, krutajiem telefoniem visiem baterija turās labi ja divas dienas un jāliek lādēties katru vakaru)
Bet ja klausīsi tam ko teica "0" un izmazgāsi vai sabojāsi savu veco telefonu, tad taupības nolūkā, pavisam noteikti neko vērtīgāku par 13Ls vērtu LG telefonu nedabūsi.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aicis

+10511

 
Ja tev jau ir bijis "kaut kāds" telefons un tu to esi saudzējusi, tad jaunāks (krutāks) telefons priekš tevis, tavai mammai varētu būt pat izdevīgi.
Piemēram, izvēloties pieslēgumu "Bite 2" tu pat ļoti censdamās nevarēsi mammai notērēt vairāk par 3Ls mēnesī, jo Bites pieslēgumam iespējams bez maksas uzstādīt dažādus tēriņu ierobežojumus (Internets, maksas SMS), vai pat ierobežot kopējo mēneša maksas limitu. Un tajā pašā laikā tev būs neierobežoti bezmaksas zvani un SMS uz populārākajiem tīkliem.
Bet runājot par krutāku telefonu, ja vien izvēlēsies telefonu ar iebūvētu GPS vai videozvana atbalstu - Tava mamma vienmēr varēs zināt kut tu atrodies (Bitei ir arī bezmaksas videozvani)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Man šķiet, ka te ir mammas ietiepība un tā nauda nekad nav uzskatīta par tavu. Mamma nespēj akceptēt, ka kas tāds tiks iegādāts viņas pārvaldītā pasaulē. No bērna puses gan te maz iespēju, ja nav psihologa talants un loģika. Es runātu par to, iepriekš sagatavojoties jau zināmajām atbildēm. Tai skaitā - tas vairs nav apspriežams. Mierīgi, bez emocijām. Ja tu to spētu nostrādāt, tad vai nu tiktu pie telefona un mātes redzesloka paplašināšanās, vai sastrīdētos uz kādu nedēļu vai mēnesi, atkarībā no mātes temperamenta.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja Tev neļauj pirkt telefonu, tad viņa iespējams nav pārliecināta par Tavu atbildību (tipa lai nenorunā visu kredītu vienā dienā utt). Interesanti kādēļ? Varbūt jānoskaidro tiešs iemesli šim aizliegumam. Tad arī risinājums pats atradīsies.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
dazreiz vecakiem ir sava taisniba un iemesli kadēļ kautkas tiek aizliegts.
http://www.youtube.com/watch?v=OINa46HeWg8
bet tik pat labi, varbūt viņi tev to vēlas uzdāvināt uz ziemassvētkiem...

pirms 10 gadiem  

Aicis, pirms 10 gadiem :

Kā tad, uzdāvināt uz Ziemassvētkiem jau otro gadu. Ziemassvētku vecītis būs nolēmis mammas pirkto telefonu paturēt sev.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man liekas ka mamma vienkārši domā ka tas nav vajadzīgs.bet pašai tev jau gribās.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

paulis

+121

 
izņem kādu detaļu telefonam un pasaki ka telefons vairs neiet, vai arī ieliec tel bikšu kabatā un ieliec mazgāties bikses, tad tev noteikti vajadzēs jaunu telefonu.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.