Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anonimsais

+26

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1094 skatījumi

Kā pateikt meitenei, ka man viņa patīk??

Ģimene un attiecības » Ģimene

Man patīk viena meitene!!! Iespējams, ka es viņai patīku. Dažreiz, kad es braucu no skolas ar autobusu-viņa man apsēžas blakus un mēs runājam!!!Viņa skatās uz mani un smaida!!!Nesen biju pie viņas ciemos! Pie viņas divatā nosēdējām kādas 2h!!! Viņa man rādija bērnības bildes un visskautko stāstija!!!Pec tam ar draugiem izgājām arā-kad visi aizgāja atvadoties viņa mani apskāva un pirms tam ejot tumsā pa mežu viņa man iedeva savu elkoni!!! Varbūt tas nozīmē, ka es viņai patīku!!! Viena klases biedrene prasija viņai vai es viņai patīku. Viņa teica- Nez... Nu tā- Un pēc pāris dienām viņa atkal uzprasija un viņa teica -kāda starpība. Varbūt viņa neko negrib teikt un es viņai patīku...Kā man pateikt, ka man viņa patīk?? Esmu diezgan kautrīgs!!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Izlasot Tevis rakstīto, domāju ,ka nav obligāti kaut ko teikt, jo tāpat ir skaidrs ,ka jūs viens otram neesat vienaldzīgi. Draudzējieties tik tālāk un nesteidzieties.Viss pats nostāsies savās vietās ,ja būs lemts un arī atzīties paspēsiet.

pirms 7 gadiem  

Anonimsais, pirms 7 gadiem :

Liels paldies, noderīgi!!!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.