Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 15

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 3228 skatījumi

 

Atbildes (15)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Laura Erele

+5429

 
Jā, es tam piekrītu! Jo es vienmēr esmu uzskatījusi, un arī vecāki mani mācīja, ka ne jau naudā un materiālajās vērtībās slēpjas laime, bet tajā, ka Tev blakām ir tavi mīļie, tuvie cilvēki, uz kuriem Tu vienmēr vari paļauties, kuri būs kopā ar Tevi, gan priekos, gan bēdās!
Mīlestība un labestība ir lielākā mūsu bagātība!

pirms 14 gadiem  

ingrida alsina, pirms 14 gadiem :

Var jau savam bērniņam ,vakariņu vietā,pastāstīt vel vienu pasaciņu,var jau omītei noglāstīt sirmo galvu un pateikt,ka mēs viņu mīlam,bet naudiņu operācijai gan nevaram savākt,var jau tik daudz....bet nezinu vai tādās situācijās cilvēks var būt laimīgs.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Valdistt

+8491

 
Daudz kas atkarīgs no vērtībām. Tas ir fakts, ka cilvēks ar lielu naudas daudzumu var būt nelaimīgs un ar mazu laimīgs. Patiesībā ne jau nauda ir galvenais, bet gan spēja apmierināt cilvēka vēlmes un vajadzības. Ja naudas (vai citu resursu) pietiek cilvēka vēlmju un vajadzību apmierināšanai, tad cilvēks būs laimīgs!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jēkabs

+434

 
Gribētos jau piekrist, taču laiki mainās un cilvēki arī mainās. Prioritātes mainās un nauda sākusi spēlēt galveno lomu daudzu dzīvēs. Žēl.

pirms 14 gadiem  

ingrida alsina, pirms 14 gadiem :

Diemžēl ,arī naudas trūkums spēlē galveno lomu daudzu dzīvēs.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ingūna Ogriņa

+1544

 
Noteikti var! Jo noteicošais ir mīletība, sapratne, līdzjūtība utml. Cilvēks ir radīts ar vēlmi pēc jaukas sabiedrības, pēc kontakta ar mīļiem un saprotošiem draugiem. Var jau vienatnē ceļot, strādāt utt., bet, ja nav ar ko tajā visā padalīties, tad cilvēks nejūt īstu gandarījumu un nevar aizpildīt šo tukšumu ne ar ko... Arī bēdās drauga plecs ir ļoti nozīmīgs. Bet nauda traucē patiesām un dziļām attiecībām, jo dažkārt ir tā, ka draugi tiešām rodas tur, kur daudz naudas. Laikam turīgākiem cilvēkiem(īpaši laulātā drauga izvēlē) jācenšas kaut kā mazliet nomaskēt, savu materiālo stāvokli, vismaz sākumā:) Lai gan gudram cilvēkam domājams netraucē nedz bagātība, nedz nabadzība-svarīgas ir kopējās intereses un pieķeršanās un uzticēšanās, un pāri tam visam mīlestība...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Akulovam taisniiba, bet latvietis taa ir diagnoze....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

uzkatu ka nauda muusu dzivee spele galveno lomu, peec pasa pieredzeta-kad ar naudam bija ok un darbi gaaja man bija 5draugi ar kuriem ik dienas pavadijam kopa 4gadus, tiklidz es vairs nebiju vajadzigs, kad man vairs nebija naudas un iespeja viniem palidzet es peksni kluvu par nevienam nevajadzigu kretinu kurs nekad nau palidzejis un ir gribejis tikai vinus izmantot,,,, sapigi bet taisniba......

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
LoL! Bez naudas arī nekāda lietderīgā dzīve nesanāk... ne sev, ne sabiedrībai kopumā neviens bomārs neko nopietnu sniegt nevar... ;) (protams, pa retam var gadīties kādi izņēmumi;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Nepiekrītu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Naudai ir liela nozīme ,jo daudziem ir jābaro un jāskolo bērni ,jāmaksā rēķini utc...
Īsti draugi būs tev blakus un palīdzēs vienmēr ,neatkarīgi no tā cik biezs tev ir maciņš..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Šo jautājumu var uzlūkot no daudziem aspektiem. Sāksim ar to, ka lai gan mīlestība un draudzība tiešām iekrāso mūsu dzīvi košākās krāsās un atrast dzīvesprieku sevī, pārvarēt šķēršļus kļūst vieglāk, nenoliedzami - ir daži BET. Tātad - tu vari būt labs cilvēks, ekselents, cilvēkiem ir patīkami ar tevi kontaktēties, tev ir daži labākie draugi jau kopš bērnības, uz kuriem tu vari paļauties jebkurā dzīves situācijā, tāpat kā tava otrā pusīte ar kuru tu nesen esi iepazinies, šķiet tavs ideāls, kopā ar viņu tu jūties kā spārnos. BET taviem draugiem tu esi nepieciešams, kontakts ar tevi ir vitāli vajadzīgs arī tavai otrajai pusītei, taču tu vai nu sēdi mājās bez darba vai gluži otrādi - strādā kā vilks lai varētu nomaksāt savu dzīvesvietu, komunālos un vispār paēst, nodrošināt primārās nepieciešamības. Ja tev piedāvās izklaidēties tavi labākie draugi vai tava otrā pusīte vēlēsies aiziet uz kino, tev nebūs naudas(bezdarba gadījumā) vai laika. Man šādi ir bijis neskaitāmas reizes.

pirms 14 gadiem  

Oljegs Anonymous, pirms 14 gadiem :

Protams, neieslīgstot galējībās jāatzīst, ka mēdz būt arī stabili periodi - kad darbs un brīvais laiks ir sabalansēti pareizās proporcijās un pietiek laika visam. Taču jebkurā gadījumā mēs atduramies pret faktu ka nauda ir nepieciešama. Nauda sniedz brīvību, jo tev tās ir vairāk, jo vairāk tu vari koncentrēt savu uzmanību uz cilvēkiem kuri ir to pelnījuši, uz attiecībām.. Attiecības prasa smagu darbu, ieguldījumu, lai tās būtu patiešām kvalitatīvas nevis tikai rudimentāras. Ja laiks paiet darbā?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.