Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Puisis

+21

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2020 skatījumi

Man ir jautājums par attiecību problēmām. Iedomājieties. Es - puisis. Bērnības draudzene - meitene. Viņas puisis. Un Te jau viss sākas.

Ģimene un attiecības » Draugi

Lieta tāda, ka esam labi bērnības draugi. Bieži sazvanamies ar draudzeni un viss līdz šim ir bijis labi. Bet, tagad viņai uzradies puisis un puisim nav pieņemami, ne tas, ka es zvanu, ne tas, ka es uzrakstu sms, ne tas, ka es apskatos draugos draudzenes profilu, ne tas, ka es uzrakstu viņai vēstuli. Vienīgais, ko varam darīt, tas ir ar sakostiem zobiem no viņas puiša puses - iet uz klubu dejot. Lieta tada, ka nezinu, ko darīt. Mums ir ilgus gadus draudzība. Un pati draudzene saka, ka mums paliks draudzība, un, ka viņai puiša viedoklis nav svarīgs šājā jautājumā. Tā kā esam draugi ar bērnības draudzeni, tad es zinu, ko arī viņas puisis par mani domā un ir teicis, un man kaut kā aizdomājoties likās, ka spēšu stāvēt tam pāri, bet man ir pretīgi. Viņš nevar pat elementāri ar mani sasveicināties, izdomā visādus pigorus un trulus skaidrojumus savām darbībām. Īstenībā man paliek par grūtu. Ko darīt? Šķirties ar draudzeni un nestāvēt viņu ceļā? Vai palikt draugos ar draudzeni? Varianti?

Pirms 12 gadiem

Ir tā, ka sajūta, ka esmu pa vidu. Nezinu. Ir paredzēti arī nākotnes projekti ar draudzeni, bet nezinu, vnk nedomāju, ka pareizi arī ir palikt no emocionālā viedokļa pa vidu viņu attiecībām, šajā gadījumā. Ja puisis būtu normāls un varētu normāli komunicēt būtu savādāk. Bet šķiet šādā veidā vienam no mums ir jāiet prom. Un es domāju, ka man.

Puisis, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tu jau neesi nekam pa vidu. Vienkārši tas meitenes čalis ir pārlieku greizsirdīgs un varbūt pat dumjš. Tas tak nav normāli. Es arī ar meitenēm sazvanos, sarakstos Draugos un Feisbukā, sūtu SMS utt. Un mana meiča neko nesaka, jo zina, ka meitenes, ar kurām sarakstos/sazvanos, es uztveru kā džekus un ar viņām varu mierīgi iedzert aliņu un parunāt par lietām, par ko vīri tualetē runā.

Man jau šķiet, ka tā problēma toč ir nevis tevī, bet tai meitenes čalī.

pirms 12 gadiem  

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Nu nevar vis zināt,vai problēma tikai tā džeka nepamatotā greizsirdībā. Starp rindām lasāms,ka kaut kas vairāk slēpjas šajās bērnības draugu attiecībās. Manuprāt, meitenei jātiek skaidrībā, kam dot priekšroku. Ja tev tā meitene patīk,bet viņa mīl to otru,tad tev jāpaiet malā.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

+1 Ainas skaidrojumam. Man arī starp rindām rādās kas vairāk.

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

un tava meitene tāpat, ar čaļiem aiziet iedzert alu, ko nē, rihard? un tad vēl viņai sms nāk no alus dzērājiem biedriem.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Chuck, šijās attiecībās nē. Iepriekšējās gan. Lielāka daļa draugu meitenei bija džeki. Bet nu par to jau ir dažādi uzskati, vai var būt vienkārša draudzība starp džeku un meiteni, vai nevar.

Puisis, pirms 12 gadiem :

Man patīk Riharda atbilde, tā jau tas arī ir, ka tā meitene man ir vienkārši draudzene. Bet atbildot tiem, kuri teica, ka tur starp rindām parādās, kas vairāk. Tur parādas tas, ka vnk man nepatīk, ka man norāda vai jāmaina plāni, jāzvana citos laikos, jo tā grib viņas puisis. Tur jau sākas tas viss. Otrs, mēs esam tikušies trijatā, un draudzene iepazīstināja viņu ar mani, ka esmu viņas bērnības draugs, bet viņš visu vakaru bija sapūties un to vien saka, cik es viņam nepatīku utt.

Puisis, pirms 12 gadiem :

Tas džeks roku deva kā sieviete, nesaspiežot stirpi, it kā tā parādot, ka viņam ir necieņa pret mani, tā draudzene teica, bet man tas atkādina, ka viņš ir mīkstais.

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

tāds iespaids, ka tu tūlīt sāksi raudāt dēļ draudzenes. varēji skaidri un gaiši uzprasīt gan kāpēc viņš ir sapūties, gan kāpēc dod roku kā mīkstais, gan vēl visu kaut ko.
galu galā varēji uzprasīt ,vai starp acīm neniez, ka tu vari pakasīt.

Puisis, pirms 12 gadiem :

Haha Chuck tas ir labs, bet draudzenei viņa ir žēl. :D Un viņa noteikti negrib, ka mēs sakautos. :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

3šais vienmēr lieks. Tas čoms baidās ka tu nokoļīsi viņas meiteni un pareizi dara ka nosaka robežas, jo grib viņu nosargāt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
kuram gan džekam patīk ,ka viņa meitenei zvana un raksta vēstules visādi it kā draugi. iedomājies, ka tev ir meitene(varbūt ir, hvz, vairāk gan velk uz to ,ka nav) un šai ļoti patīk, ka tu tiecies, zvani, raksti vēstules citai. kaut kāds

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tev ar meiteni saista tikai draudzība un nav nekādu citu plānu, tad izrunājies ar draudzenes draugu, pasaki, kādas ir attiecības 'jūsu starpā, vārdusakot uztaisi īstu vīru sarunu. Bet te gan izklausās, ka tev nedaudz greizsirdība, ka jūsu bērnības draudzībā lien iekšā kāds svešs.

pirms 12 gadiem  

Puisis, pirms 12 gadiem :

Vnk, man nepatīk, ka man norāda kaut kāds tirliņš, kad man zvanīt utt. Viņš bojā noskaņu visu. Es bērnības draudzeni pazīstu vairākus gadus, bet viņš dažus mēnešus pazīstams ar viņu

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.