Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

asfasfg asgasg

+300

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1175 skatījumi

Kāpēc sociālajos tīklos meitenes visu laiku, savām draudzenēm par bildēm, raksta mīļvārdus?

Ģimene un attiecības » Draugi

Vnk tāda sajūta, ka viņas samīlējušās vienā otrā, pie tam, kad čalis kko pasaka tas jau ir kkas traks kipa WOW, bet ja meitene kko pieraksta, tad tas ir ok.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Ne tikai sociālajos tīklos. Arī uz ielas - apkampjas, bučojas, utt.
Nezinu kā to pateikt, bet sievietēm ir dabiska nosliece uz lesbiānismu.
Sieviete sievietei var pateikt - " tu izskaties seksīgi". Ja tā pateiks vīrietis vīrietim, tad izskatīsies jocīgi.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Odita Jēkabsone

+1374

 
Ari man tas skiet jocigi,pat kaut ka nepatikami.Varbut esmu izaugusi no ta vecuma.Tie milvardini man liekas pilnigs farss,jo jebkura no vinam taja pasa mirkli ir gatava bezmazvai nosist savu draudzeni -sauliti,miluminu utt.,ja nedod Dievs ne taa apskatisies uz vinas puisi,vai paflirtes,vai ari tai draudzenei dzeki pieversis lielaku uzmanibu,neka vinai.Mes sievietes esam pieradusas uzskatit sevi-nu,par pasam ,pasam tam vienigajam,superigakajam utt.,un konkurences sava cela nepielaujam-lai ari kada taa draudzene nebutu.Tadas luk mes esam,nu ko tur padarit?

pirms 9 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Precīzi. :D Tas ir normāli savā ziņā. Tīņu vecumam atbilstošais debīlisma līmenis. Visi mēs kādreiz bijām mazi un stulbi, atzīsim taču. Arī tu un es. Tīņi ir stulbi by default. Bet tam būtu jāpāriet dažu gadu laikā.

Man liekas, ka tajā vecumā tādi vārdi kā "draugs" un "puisis/meitene" ir totāls bullšits. Par draugu var palikt, vienreiz iedzerot kopā, un par puisi var palikt, pajautājot "būsim kopā?" :D

Aww, cik saldi... Kuņģa sulu rauj uz augšu, jeibogu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas ir kaut kāds debīls, uzspēlēts trends. Es kādu laiku atpakaļ dzēru ar maloļetkām un viņas visu laiku tā darīja. Jāatzīst, ka nedaudz kaitinoši. Tā ir viena lieta, ko es nekad nesapratīšu. Tāpat kā mazajām praktiski jebkurš cilvēks, ko viņas satiek "jau trešo reizi", ir tjipa "labs draugs". Sviests kaut kāds. :D

Parasti jau tā slimība, ko tu tikko aprakstīji, ir tieši mazajām. Kad izaug un vairs nedzīvo pie mammas savā sapņu pasaulītē, tad laikam tas pa ausīm lienošais pozitīvisms pazūd, hormonu vētras nomierinās un viss nostājās savās vietās.

Man nav iebildumu pret mīļumu un pozitīvismu, bet nu ne jau tādu pārspīlētu liekulību un stulbumu, piedod atvaino.

pirms 9 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Nu, ar to "tā darīja" es domāju Jāņa Prieda komentāru "Ne tikai sociālajos tīklos. Arī uz ielas - apkampjas, bučojas, utt."

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Ā jā, un runājot par tavu "tāda sajūta, ka viņas samīlējušās vienā otrā" - bet tā jau arī ir. :D Man liekas, ka nemāku tik tālu skaitīt, cik ballītēs meitenes viena ar otru bučojas vienkārši tāpat, jo kāpēc nē, un tad visiem baigais prieks n shit. Bet džeki gan tā nedara. Varbūt tas arī izskaidro Jāņa komentārā pieminēto dabisko noslieci uz lesbiānismu. :DDDDDDDDD

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tā saucas čupošanās, teikt jau mīļvārdiņus var, bet tiklīdz divas meitenes nesadalīs vienu džeku,spalvas ies pa gaisu, un būs ienaidnieces uz mūžu. Savukārt džeki, ja kaut ko čomu starpā nesadalīs, sados viens otram pa muti, paspiedīs roku un incidents būs beidzies.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Interesants jautājums, bet nekas nav tā kā izskatās.
Meitenes ienīst viena otru. Un komplimentējot viena otru viņas bieži vēlās to NOSLĒPT, piedevām, strādā princips "ja es Tev, Tu man". Tādējādi iegūstot lielāku sociālo validāciju un "Like" arī no citam meitenēm, lai pievērstu sev lielāku uzmanību.
Piedevām pozitīvi komentāri vienmēr piesaista pozitīvas emocijas par pašu komentētāju. Ne visos gadījumos, protams, ja ir ļoti laba draudzene, protams, viena otrai palīdzēs šajā sociālajā spēlē ne tikai sava labuma dēļ, bet tomēr.
Šis man vienmēr ir licies kā viens liels teātris.

Piedevām, meitenes, kā jau sociālākās būtnes nekā puiši, lai vai nu kā ienīst viena otru, bieži vien nostāsies sava dzimuma pusē, atšķirībā no čaļiem. Saliedētība.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Meitene

+1032

 
Cilvēki ir dažādi un katram ir tiesības izrādīt savas emocijas kā viņš vai viņa vēlas un arī sociālajos portālos. Es to apr lezbiānismu neuzskatu, jo arī ar māsām un māsicām var tā mīļi izturēties.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
ak skauž, ka neprotam izrādīt jūtas..?

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.