Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Pterodaktils

+17154

 
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2246 skatījumi

Kura ir tava mīļākā partija?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Un kapēc? Atzīšos grēkā - esmu balsojis par Šleseru, jo viņs manas meitas vedējtēvam deva darbu, par Gardu, jo man patīk viņa nostāja pret žīdiem, par Ušakovu, jo man viņš vienkārši patīk kā cilvēks. Senākos lakus neatminos - varbūt par LNNK vai kādu citu - Dobeli vienkārši neieredzu, tāpat kā Ārgali. Nozagt no večiņām 15 saņus no katra lata nav veču cienīgs darbs.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aigars Lociks

+2278

 
Galvenais nesekot rīdzinieku piemēram un neatdot savu valsti krieviem. Šamie pāris gadu laikā i valodas, i pilsonības likumus izgrozīs pa savam. Palaidiet tik pie varas - ilgi viņi nedomās, ko darīt. Pārcilājot pilsonības likumu pirmām kārtām viņi nodrošinās sev atbalstītāju pieaugumu no pilsonību jaunieguvušajiem krieviem, un kad dabūs krievu kā otro valsts valodu, krievvalodīgo vēlētāju lojalitāte vēl vairāk izaugs. Rezultātā mēs, brāļi latvieši, varēsim tikai žēli raudāt, jo no varas tos brīnumus mēs vairs nepadzīsim. Kā jau rakstīju - palaidiet tik viņus pie varas.
Šlesers jau ir cits stāsts. Jau tas vien, kā viņš vāc sev balsis, visu par viņu pasaka - holivudas šovs arēnā... psc :D bet misija izpildīta - acīmredzot rīdziniekiem neko citu, kā spīdīgus grabulīšus nevajag.

Absolūta neorientēšanās politikā - lūk, kur ir mūsu problēma. Gaužamies, ka politiķi mums ļauni zagļi, bet tai pat laikā - "mani politika neinteresē". nu, ja paša liktens neinteresē, tad jābeidz vainot politiķ

pirms 14 gadiem  

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

..jo galu galā paši jau iesēdinām viņus tajos krēslos.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Jautājums bija par tavu mīļāko partiju!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

verners osis

+16083

 
jā vel Norvēģijas arodbiedrības,tur tāds fokuss,ja neesi arodbiedrības biedrs,tu neesi tiesisks parakstīt līgumu,ja esi tev nevar maksāt mazāk par minimālo vienalga ko dari.Ja ari alga mazāka,nodokļi vēl mazāki.Ari firmām jāiestājas arodbiedrībā ,ar visiem strādniekiem,lai firma varētu slēgt ligumu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Laikam atkal kārtējo reizi nobalsošu par tādu partiju, kas saņems kādu nepilnu procentu balsu un ar mierīgu sirdsapziņu varēšu iet mājās,jo nekad nevienu no tiem maitas gabaliem nebūšu ievēlējis. Balsoju tikai par tiem, kas vēl nav sasmērējušiesar pašu netīrāko darbu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sandra L.

+2215

 
Briesmīgi, bet katra partija ir kaut kādā jomā zaudējusi kritisko stāju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aigars Lociks

+2278

 
nu ja secināt bija tik grūti - man nav mīļāko partiju. man ir tikai nemīlamākās. Beigās izlemšu, par ko balsot, bet par ko nebalsot gan zinu jau tagad - īsumā PCTVL, SC, TP, LPP/LC

pirms 14 gadiem  

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

šim bija jābūt komentāram pie manas iepriekšējās atbildes

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Man saraksts ar tām, par ko nebalsot ir vēl garāks. Arvien vairāk nosliecos par labu tukšai aploksnei.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
Sociāldemokrātiskā partija Zviedrijā un Norvēģijas strādnieku partija.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Piečakarēji? Tās arī man patiktu!

verners osis, pirms 14 gadiem :

Ušakovs atklāti sakot ari izskatās saprātīgs,ja tikai viņu nenoēdīs.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Tā partija man riebjas, bet Ušakovs ir vienīgais politiķis uz kuru es skatos ar cieņu. Pat tās sūda ierakstītās sarunas, par kurām kādu skaņu operatotu vajadzētu piesist neko slitu par viņu neliecina.

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

agrāk nievājoši izturējos pret tiem, kas sauca Ušakovu par urlu tikai nacionalitātes dēļ, bet, paskatoties pāris viņa intervijas, jāpiekrīt, ka pats arī neredzu tur intelektuāli, kam uzticēt pilsētu. vienkāršā cilvēciņa valoda (pat runājot dzimtajā valodā), vairākkārtīga apraušanās, gandrīz izspļaujot ko necenzētu, un visvairāk tracina "čomiskais" sarunas stils ar žurnālistiem. Varbūt neveiksmīgas intervijas man pagadījušās, bet tam ticēt nevēlos.

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Interesanti, kur slēpjas tas cieņas moments attiecībā uz Ušakovu - tas, ka čalis runā latviski, vai? "Viņš pat ir mācījies ārzemēs - it kā liekas, ka tiešām apvārsnim vajadzētu būt plašākam, bet tā viņa nostāja okupācijas jautājumā... nu sorry...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Simona Āboliņa

+5531

 
Man nav mīļākās partijas, derdzās TP un Šlesera LPP/LC. Visticamāk balsošu par kādu jaunu partiju, kādiem entuziastiem, piemēram, Visu Latvijai. Arī par JL nav izslēgts, Dombrovskis viens no labākajiem premjeriem manā skatījumā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.