Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Angel

+1412

 
  • 9

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2465 skatījumi

Meitenes lūdzu palīdziet...

Ģimene un attiecības » Attiecības

Čaviņa visiem! Ex... šodien kaut kāds dīvains noskaņojums un nolēmu mēģināt te pajautāt jautājumu par daiļo dzimumu un attiecībām... ( īsti nezinu, vai īstā lapa, bet ceru, ka būs ok :) )... Lieta tāda, ka man jau ir 21 gads, bet man nesanāk nodibināt attiecības ar pretējo dzimumu... Un godīgi sakot, nemāku pateikt, kāpēc tā... Teorētiski uzskatu, ka neesmu tas neglītākais tipiņs, pēc rakstura, šīs pašas meitenes saka, ka esmu foršs, jautrs, izpalīdzīgs, bet grozies kā gribi, visas viņas mani uztver vienkārši kā draugu... Jau labu laiku sirsniņā iekrita viena meitene, bet am.. neteikšu diemžēl, bet viņai jau ir draugs, labu laiku, tāpēc ar viņu nekas nesanāca, pat iespēja nebija, kaut gan viņa no galviņas nekrīt ārā jau otro gadu... , bet ar citām meitenēm arī nekas nav sanācis un nesanāk... Īstenībā jūtos ļoti dranķīgi... :( Varbūt, mīļie cilvēki varat dot kādu padomu, ko man vajadzētu pamainīt sevī, vai vispār, kā kontaktēties ar sievietēm? :(

Pirms 14 gadiem

Kā arī meitenes / sievietes, pastāstiet lūdzu, kas tieši jums patīk vīriešos, kādas īpašības jums patīk, kas piesaista, varbūt ārējā izskatā, ģerbšanās stilā utt... Jau iepriekš paldies! :(

Angel, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Vai nu esi mazliet ņuņņa vai arī mazliet sameloji par savu vecumu, vaine?
nav tādu recepšu, kuras lietojot tiksi pie smukākās meičas ciemā. Brauc vasarā uz pludmali spēlē volejbolu, sauļojies, iedzer vēsu alu, nepīpē, sporto, brauc ar riteni, lasi grāmatas, kop sevi, nopērc jaunas saulesbrilles, netēlo to, kas neesi un vienkārši svini dzīvi!!! Tad noteikti satiksi kādu stirnu, kas skries pāri Tavai šosejai...

pirms 14 gadiem  

Angel, pirms 14 gadiem :

Njus, ņuņņa es neesmu, par vecumu arī nesameloju ( tas ir pats trakākais), pīpēt es nepīpēju ( retu reizi tikai, bet bez tā var iztikt.. ), no sevīm nekā netēloju un pašam nepatīk cilvēki, kuri no sevīm ko tēlo... Vienkārši sajūta tāda, ka mana šoseja atrodās, kaut kāda tuksneša vidū... Bet paldies par ieteikumiem...

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

Nu tad neķer kreņķi un izbaudi vasaru. Ikviena šoseja reiz iet garām oāzei... ;)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es gribu nopietnas attiecibas ar tevi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Santa Bidzane

+71

 
Man piemēram, uzreiz prāta ienāca tas, ka tev jau 2tro gadu patīk viena meitene, bet tur nekas nesanāk. Tātad, varbūt tāpēc, Tev nearvienu nekas neiznāk, jo Tu domā par to meiteni un nemaz necenties kādai iepatikties. Khe..varbūt Tu sev pats meklē tādu meiteni, kura Tev ļoti patīk?
Varbūt beidz arī vienreiz uzstāties kā draugs, parasts draugs? Mēģini kaut, ko izcelt savā ārienē un būt parats un paties. :)
Lai izdodas. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Ko nozīmē 'uztver kā draugu'? Starp dzimumiem šis vārds neiederās. Kā draugs saka: 'vai nu sekss, vai naids' vai citādāk sakot- attiecību izjukšana. Ja meitene Tavā priekšā var skaļi atraugāties, parunāt par mēnešreizēm, tad kkas nav riktīgi. Runā, ka sievietēm patīk draudzēties ar gejiem, esot labākie draugi. Tev trūkst pašapziņas(vīrietības). Nedomā, ka sievietēm patīk romantiski dzejnieki. Esi nevaldāms tēviņš (protams, ne rupeklis)ar kolosālu humora izjūtu! Viņas pašas lips Tev klāt, zinu.;)

pirms 14 gadiem  

Angel, pirms 14 gadiem :

Nu kā lai saka... uztver kā draugu - t.i. vnk tusējam kopā, runājam par visu t.i. viņas stāsta par nedienām ar saviem puišiem, par draudzenēm utt. nu t.i. kā jau tu minēji bezmazvai runājam pilnīgi par visu... Njā... laikam būs jākļūst par nevaldāmu tēviņu :)) jo pēc rakstura es esmu jautrs ( pazīstamās kompānijās ), bet kur mazāk paziņu, tur varētu teikt, kamēr neesmu iejuties, tikmēr esmu diezgan kluss...

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Draugs Tev var būt vecis, ar kuru kopā var padzerties alu, noskatīties hoķi, kurš pastāstīs kā pareizi noflīzēt vannas istabu vai palīdzēs autiņam nomontēt sezonas ratus...bet, ne jau sūkt kokčas un klausīties garas runas par kleitām un veikaliem! Un nav ko sapņot 'kāda Viņa būtu bez drēbēm', bet Tev ir jārīkojas.

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Izdari nepārprotamu mājienu- uzaicini meiteni kaut kur, galu galā-ieknieb tai dibenā. Pēc kategoriska"nē"-pagriez 'sirdspuķītei' muguru uz visiem laikiem. Nu nav Tev vajadzīga sieviešu draudzība, pat ja runa iet par labu cilvēku..Bet, reizēm, atkāpšanās liek sievietei visu pārdomāt, sak: “es taču viņam patiku” un domās sākt pārcilāt čaļa pozitīvākās īpašības. Tas nozīmē, ka kādu dienu viņa pati Tev pazvanīs! ;)

Santa Bidzane, pirms 14 gadiem :

Omg, nemaz nav tā kā tu saki Valdi. Laikam Tu švaki, pazisti sievietes.

Rihards Kluss, pirms 13 gadiem :

Es tieshi gribeeju teikt, ka Valdim ir TAADA taisniiba!!! Par to nepaarprotamo maajienu un muguras pagrieshanu, tadelj, ka man bija nedaudz liidziiga probleema, ar to, ka likaas ka nevaru nevienu atrast vai arii ilgi notureet, bet tad es sapratu, ka nav jeegas uztureet tadas draudziigas attieciibas, tas neko nedod, buutiibaa vari piestraadaat par psihologu;) Skan dazreiz kaa ultimaats, bet ja iepaziisties ar daudz meiteneem, tad shie ultimaati vinjas itkaa atfiltree.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Man laikam bija kaut kas līdzīgs tavam gadīumam bet tā atšķirība ir tā ka es īpaši par to neuztraucos ka mēs vienkarši draudzējamies un tikai, bet tad ne meklējot ne ar kā citādāk satiku savu īsto pusīti un nu jau nosvinējām deviņpadsmito kāzu jubileju. Lieta tāda ka ir jaatrod savu pusīti nevis kāda cita.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Lielākoties tomēr darbojas visai dīvainā patiesība: "Īstajai garām nepaiesi". Ar ģīmi, amatu un sociālo stāvokli tam bieži nav nekāda sakara :)
Atslābinies, dzīvo un turi atvērtu skatu - citādi īsto vari satikt, saskrieties, bet acīs redzot tikai nesasniedzamu sapņu tēlu, palaist garām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sāksim vispirms ar to, ka ,iespējams, tīri garīgi vēl neesi nobriedis attiecībām, ja tev ļoti stipra garīgā saite ar mammu, tad iespējams, tu dzīvo vēl šīs saites iespaidā. Ja tev meitene patīk ilgāku laiku, tu zemapziņā nepieļauj domu, ka varētu nodibināt attiecības ar citām meitenēm. Iepējams, ka tīri meitenēm neptīk tavs vizuālais tēls, vai nepatīk kā tu runā vai uzvedies. Zinu tieši tādu gādījumu manā paziņu lokā, puisis tāda paša vecuma, meitenes uzskata viņu tikai par draugu, ilgstoši patīk viena meitene, bet ...tā tas stāv uz vietas.Puisis pašlaik seko līdz savam izskatam(pastiprināti), iet uz solāriju, sporto, pumpē musīšus, mācās preztiža augstskolā un veido karjeru.Nenomet sevi novārtā, pilnveido sevi, tad tev celsies pašapziņa un beidzot iemācīsies sevi mīlēt. Bet īstā mīlestība nekur nepazudīs, meiteņu tāpat vairāk kā zēnu:D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agnese

+592

 
nu jaa-es arii negribeeju (nebiju plaanojusi) neko nopietnu, bet puisis uzjautaaja vai neveelos draudzeeties..apdomaajos, piekritu, tagad esam preceejushies un viss ok!!

taa kaa to var arii nejust, ka meitene ko grib-vienkaarshi jaasanjem drosme un aiziet!!!

pirms 14 gadiem  

Angel, pirms 14 gadiem :

Nu jā...., bet ja cilvēks tevi uztver kā draugu, tad ar šādu jautājumu, ja viņš neizdodās, bail, ka šo pašu draugu var aizbaidīt... Bet savā ziņā taisnība jau ir...

Agnese, pirms 14 gadiem :

es arii vinju uztveeru kaa draugu, jo iisteniiba vinjam bija draudzene...visaadi gadaas, bet,ja neko nedariis, nekas arii nenotiks..!!!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agnese

+592

 
esi konkreeti prasiijis vai kaada veelas ar tevi draudzeeties nopietnaak???

pirms 14 gadiem  

Angel, pirms 14 gadiem :

Njus to gan nē, bet vienkārši nav bijusi tāda situācija, ka justu, ka kāda vēlētos ko nopietnāku... vienkārši visas mani uztver vienkārši kā draugu...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.