Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inga

+45

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1642 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Arī es domāju,ka ar alkoholiķi, turklāt ja viņš arī reāli nav sācis atmest, attiecībām nav nākotnes. Jautājums tikai,cik ilgi tu spēsi mocīties. Izskatās,ka tu gribi tās saglabāt,parunāties,lai kāds tev iesaka,kā ar šo cilvēku palikt kopā un uzlabot dzīvi. Bet diez vai atradīsies kāds cilvēks,kas tev šādā virzienā varēs ko ieteikt. Alkoholiķim pirmajā vietā vienmēr būs alkohols,un tu ar visām problēmām viņu interesēsi tikai kādos īslaicīgos apskaidrības brīžos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Varbūt varētu pameklēt iemeslu,kāpēc tas cilvēks dzer.Varbūt viņam ir kāda problēma,varbūt problēma ir kopēja abām pusēm.Tas protams nav visos gadījumos,bet ļoti bieži tas ir iemesls ka iesāk dzert,vai dzer.

pirms 14 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Alkoholikis pašā sākumā dzer dēļ kāda iemesla, vēlāk jau iemeslus sāk meklēt pats, bet beigās jau dzer tikai dzeršanas pēc un tur nu nekādi iemesli vairs nav vajadzīgi. Nezinu kā ir vīriešiem, bet ja sieviete ir alokoholiķe viņai ir grūtāk tikt galā ar šo problēmu.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

To par sievietēm arī esmu dzirdējis.Bet ar alkoholismu jau ir tāpat kā ar narkotikām,smēķēšanu,palīdzēt var tikai katrs pats sev.Vispirms pašam ir jāgrib no tā atbrīvoties,savādāk neviens ārsts nepalīdzēs.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
jāsadala intereses
1.ja gribi visu dzīvi mocīties-piedod,
2.ja gribi normāli dzīvot-izbeidz visas attiecības,labāk to izdarīt likumīgi,lai nebūtu nekādu pretenziju
3.morāle šeit nestrādā-dzērājs vienmēr būs dzērājs,lai ari atmetīs,zemapziņā kāds būs viņu apspiedis,viņš būs savādāks,ja nu vienīgi apprecēsies ar citu,kas viņu nepazina kā dzērāju.
4.žēlums-tas būs tas kas nokaus,ari mīlestība kādreiz nomirst.
5.jāmainas būs ari nedzērājam,jo citādi visos redzēs dzērājus,jākļūst pozitīvam,citādi nekāda labāka zīve tā ari nepaliks,kaut ari otra puse-dzērājs-būs padzīta.

pirms 14 gadiem  

Inga , pirms 14 gadiem :

par to ka jāmainās man pašai tas arī man tā kā skaidrs.Bet esmu diezgan aizņemts cilvēks un nau laika melēt jaunus draugus ,bet tie kas ir ,pastāvīgi cilā to alkahoļiķi ka varbūt nevajaga šķirtie utt

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agnese

+592

 
ja attiecības izbeigusi puse,kura nelieto alkoholu-pareizi,ja alkohola lietotājs atsakās no palīdzības, tad tas ir murgs un nevar turpināties.
ja attiecības izbeidzis alkohola lietotājs-brīnišķīgi, viņš atbrīvojis otru pusi no liekām sirdssāpēm.. Katrā ziņā attiecības ar alkoholiķi, kurš kategoriski noliedz alkohola lietošanu (atbilde parastā: kas tad tas ir-1 aliņš? vai viena glāzīte?tas jau nekas nav!...) ir mokošas - ne tik ļoti fiziski, cik emocionāli. Un, ja vēl pa vidu ir bērni- nenormāls murgs arī mazajiem,kuri īstenībā tādas lietas vēl nesaprot.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

kaspars saukums

+3719

 
ar alkoholu problēmas ir tev vai viņam?

pirms 14 gadiem  

Inga , pirms 14 gadiem :

Viņam ir problēmas ar alkaholu.Bet kā lai sāk citu jaunu dzīvi nezinu es ,jo trūkst ar ko parunāties.

kaspars saukums, pirms 14 gadiem :

jāsāk ir ar to,ka jāizbeidz attiecības ar alkoholiķi,lai cik tas varbūt arī nebūtu sāpīgi,kamēr tas netiks izdarīts,nekas prātīgs no jaunas dzīves veidošanas neizdosies diemžēl.:(

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.