Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2055 skatījumi

Vai, ja 2 cilvēku starpā valda mīlestība, ir iespējams nogurt no attiecībām?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Loģiski spriežot cilvēki var patiešām nogurt no attiecībām, dažādām kaitinošām lietām un visa kā, bet vai šāda iemesla dēļ ir jāpārtrauc attiecības?
Jāsecina, ka nonākšana šādā situācijā ir radusies tikai sīku problēmu dēļ.
Ja tā, vai laika došana otram cilvēkam palīdz pārdomāt šo lēmumu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Mīlestība tā ir māka pieņemt otru cilvēku tādu kāds viņš ir. Protams-pirmajos gados tas ir daudz vienkāršāk, vēlāķ tie sīkumi sāk vairāk kaitināt, bet māka ir atrast kompromisu un nedaudz piekāpties otram, nevis uzreiz visu laist pa gaisu un teikt, ka tagad padzīvosim atsevišķi un tad paskatīsimies. Tādi pāri parasti izšķiras.
Un ne vienmēr visu vajag pateikt skaļi, šad tad ir labi arī paklusēt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Attiecības nav jāpārtrauc - vienkārši jāsabalansē iespēja kaut ko darīt ne-kopā. 24/7 esot kopā ir viegli sākt apnikt :)
Galu galā - noteikti abiem ir kādi hobiji/izklaides veidi/draugu pasākumi, uz kuriem pavisam droši var doties vienatnē/atsevišķi. Vēlams tos plānot tā, lai otrs tajā laikā nesēdētu mājās (ja vien tāda nav patiesā vēlme) un viss būs OK!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Nogurst no garlaicības attiecībās un ne jau no pašām attiecībām. Jautājums, ko pats (nezināmais) esi darījis, lai tā nebūtu, es domāju, lai nebūtu garlaicīgas attiecības? Ikdienas rutīna spēj iznīcināt daudz ko, arī mīlestību, ja divi cilvēki nesp'j viens otram dot to, ko gaida otrs. Bieži vien ir tā, ka viens dod vairāk nekā saņem pretī un tāpēc rodas ar laiku plaisa attiecībās, jo tas, kurš visu laiku dod, nespēj saņemt pretī pat pusi no tās enerģijas, ko ir patērējis attiecību labā. ir cilvēki, kuri to tā arī līdz kapa malai nesaprot un domā, ka otrs vi'[nu pameta tāpēc, ka viņš viņu nemīlēja .... bet tiešām piegriežas un visi esam tikai cilvēki nevis roboti ar bezgalīgām enerģijas un pacietības rezervēm.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

jevriks libeks

+460

 
labu attiecību pamatā ir spēja no kaut kā atteikties otras puses labā, ar laiku tādu lietu sakrājas ļoti daudz, it sevišķi ja parādās bērni

pirms 13 gadiem  

Sandra Ščerbinska- Plēsuma, pirms 13 gadiem :

Ļoti jau pareizi, tikai tam ir jānotiek abpusēji.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir īsta mīlestība, tad sīkumi, kas brīzīem kaitina, nesabojās attiecības. Nav jau visu laiku jāsēž sadevušies rokās, jādod partnerim arī iespēja , kā Pāvels saka, darīt kaut ko atsevišķi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

melnaisronis

+403

 
Kaa jau cilveeki mees lielaakoties visu noeerteejam tikai tad, kad taa nav, taadeell veertiiba sleepjas retaas lietaas. Dod otram laiku un llauj vinnam izbaudiit to ilgossanaas sajuutu.

pirms 13 gadiem  

melnaisronis, pirms 13 gadiem :

*noeerteejam- noveerteejam
(un kaa jau cilveeks es esmu pilna klluudu ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.