Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1614 skatījumi

ka nedomat par cilveku,kuru tu miili,bet kursh nepartraukti dara paari?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Mumus ir kopigi 2vi mazi berni,,,aprecejamies,vinsh aibrauca uz arzemem stradat,lidz ko sanem naudu ta vinsh visu notere,nedomajot ka es ar berniem dzivoshu...ka pienak 5diena,6diena,ta vinsh pazud,attieksme pret manim mainas,paliek rupsh..ta ir milestiba???

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Man pašai ir bijusi līdzīga situācija, kad sēdēju ar bērnu mājās, man laiks vilkās nenormāli lēni. Šķita, ka esmu visu dienu viena pati un vīrs nāk mājās vēlu. Tad nu sāku čīkstēt, ka tas nav labi un tas nav labi. Attiecīgi panācu pretējo efektu, vīrs sāka nākt mājās vēl vēlāk un brīvdienās ar pazuda. Nemitīgi zvanījos, kur esi, kāpēc neesi ar ģimeni u.t.t. Izveidojās apburtais loks. Beigās viņš tā arī pateica, ka ir no mums noguris. Tad man notika kaut kāds lūzums un es sāku dzīvot pati sev nevis viņam. Noliku tiesības, sāku braukāt ar mazo pa muzejiem, kino, ekskursijās. Devos pie draudzenēm un kad vīrs redzēja, ka es atplaukstu un vairs neuzbāžos ar stulbiem jautajumiem atkal sāka nākt mājās laikā un pat pārmeta man, ka visās ekskursijās dodos bez viņa :D. Tagad mums viss ir kārtībā, katru dienu dzirdu komplimentus un uzslavas. ;)
Ļauj savam vīram vairāk brīvības un esi pašpietiekama, tad arī viņam būs prieks nākt mājās. Jo zāģēšana nevienam nepatīk.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Viņš no jums ir noguris nejēgā un pēc pirmās iespējas izbaudīt brīvību (aizbraucot uz ārzemēm) saprata, ka tieši tās viņam visvairāk pietrūcis. Un nu, visticamāk, redz jūs visus kā slogu. Šis varētu būt tas gadījums, kad uzmācīga iespējas izrunāties meklēšana visu padarīs tikai sliktāku. Manuprāt, vienīgā cerība ir dot viņam brīvību. Un cerēt, ka pēc jums visiem sailgosies. Tad atjēgsies un atcerēsies, ka viņam ir sieva un bērni. Ja nē... Nu tad nē. Ar varu mīļi un svarīgi nekļūsiet. Ar varu var tikai pretējo efektu sasniegt.

pirms 13 gadiem  

Valda Madalāne, pirms 13 gadiem :

Neviena uzbāzība nedod tiesības būt rupjam. Tas ir vājš un par sevi nepārliecināts vīrietis, kam spēka un prāta pietiek tikai mukšanai no attiecību nokārtošanas vai savešanas kārtībā. ja kādam kaut kas ir apnicis, tas nevis aiziet, bet nokārto lietas tā, lai astes pakaļ nevelkas. Šis, cik noprotams, nav tas gadījums. Un no rakstītā var nojaust, ka viņš nemaz netaisās izrunāties vai ilgoties pēc ģimenes. var redzēt, ka sieva mēģina tikt skaidrībā, bet nav jau tā vīra, kam "uzmācīgi izrunāties".

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

nevar jau spriest par situāciju, skatoties no viena cilvēka komentāra. gan jau zāģēja, zāģēja, kamēr salūza. gan jau abi zin ko ēduši.

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Valda, tik pat labi Tavu ieteikumu pamest vīru var atšifrēt kā ieteikumu būt vājai, nepārliecinātai par sevi un tikai mukt, nevis mēģināt nokārtot attiecības. Manuprāt, šādos gadījumos dubultā morāle tik tiešām nevar nākt par labu. Un lai vīrs varētu kļūt rupjš pret sievu, jāuzsāk dialogs. Nespēju noticēt, ka vīrs piedzeroties zvana sievai lai palamātos. Ticamāk, ka sieva piezvana, sāk uzbāzties ar jautājumiem un tajā brīdī vīram no mutes sāk birt vārdi, kurus pat nedomā...

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Es neaizstāvu vīra rīcību, es norādu, ka a) pagale viena nedeg b) daudz rīvējoties, situāciju var tikai pasliktināt

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valda Madalāne

+889

 
Protams, nav! Bet ja tu vēlies turpināt būt viņa likumīgā sieva un nevēlies kaut ko mainīt (šķirties un pieprasīt uzturlīdzekļus), tad tu esi līdzatkarīga - tev dara pāri (emocionālā vardarbība), bet tu pieciet... Sevi ir jāmīl. Un tikai sevi mīlot var neļaut,ka neviens tev nedara pāri. Nu, es nerunāju par mazohistēm. Bet vispār... Šādas tēmas nav internetā apspriežamas. Tās ir pietiekami privātas lietas, ko es noteikti neiznestu visumā (internets nav 2 draudzeņu saruna pie vīna glāzes virtuvē). Te tu dabūsi arī nicinošas piezīmes. bet, atkārtošos, sevi ir jāmīl. :) Turies! Un pieņem lēmumu! Vēl jo vairāk, ja redzi, ka nekas nemainās. Un neceri, ka varēs pāraudzināt pieaugušu vīrieti. Arī bērni tādam nebūs arguments. Bērnus labāk neiepīt pieaugušo attiecībās. Kaut vai tālab, ka bērniem nav jāredz, ka vecākiem ir nopietnas ziepes, jo tas radīs pārliecību, ka ideālu vecāku attiecības ir kašķis.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.