Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4637 skatījumi

No Cik Gadiem Oficiali Var Buut Seksualas Attiecibas?

Ģimene un attiecības » Attiecības

No Cik Gadiem Oficiali Var Buut Seksualaas Attiecibas?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Tad, kad autors pārstās katru vārdu sākt ar lielo burtu un atklās tādu lietu, kā garumzīmes un mīkstinājuma zīmes... Ne agrāk.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
galvenais, lai abi ir nepilngadīgi, vai abi pilngadīgi. pretējā gadījumā to tiešām var definēt kā pedofiliju.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Katrā valstī šis vecums ir atšķirīgs. Latvijā puišiem tas ir 14 gadi, bet meitenēm 16 gadi ar piebildi, ja abi divi ir nepilngadīgi, ja viens ir pilngadīgs un nedaudz vecāks, tad no 16 gadiem. 18 gadi ir pilngadības iestāšanās, kad gan puiši, gan meitenes var droši stāties laulībā un dzīvot regulāru dzimumdzīvi. Parasti pirmais sekss arī ir no 17-18 gadu vecuma un lielākā daļa "varoņu stāstu" ir tikai pasakas un centieni izlikties pieaugušākiem un labākiem jauniešu vidū.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

piebilde labā, it sevišķi tādus medniekstāstus stāsta tīņu puikas:D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Janis Birznieks

+1478

 
come on :D
pec idejas nav svariigi , galvenais lai nav pedofiilija :D
tgd videji 15 - 18 jau uzsaak to visu ...

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

arī taisnība

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Šķiet visi savu ego apmierinājuši :) Bet puika prasa atļauju sabiedrībai pārgulēt ar meiteni, kas manuprāt ir skaidrojams ar to, ka viņam nav vienalga par to meiteni. Jāzin tik vai viņai tādas pat jūtas un redz bieži vien tā gulēšanas lieta tiešām ir kompleksos, ka tipa citi ir gulējuši un tu nē. Nu pirmkārt tiešām 90% no tiem stāstiem ir bullšits, taču daži arī ir dumības paspējuši sastrādāt un nezin kā tikt galā ;)

Mans tev ieteikums izrunāt šo jautājumu ar savu meiteni, vai viņa to vēlās vispār (galvenais lai tas nav tikai tavā galvā) un ja tā, tad kādu kontracepciju abi vēlaties izmantot un vai protat to (lietot kontracepciju) darīt. Tad kad esat 100% droši, ka nedabūsiet bērnus to darot (jo Jūsu vecumā tas 100000% ir par agru...), tad un tikai tad ir vērts riskēt (katra reize ir risks - jo kontracepcija nav garantija - tikai drošība).

Vecāki šito nekad nesaprot tāpēc tiem labāk post faktum pateikt, bet noteikti jāpasaka tūlīt pēc tam, kad tas noticis...

pirms 13 gadiem  

Valdis Līcis, pirms 13 gadiem :

ne tikai kad, bet arī ka tas ir noticis... Un vēl ne visiem bet dažiem vecākiem tas ir svinību pamats, kad bērns pazaudējis nevainību. Galvenais ir atbildības sajūta un godīgums pret visām iesaistītajām pusēm, kas nozīmē - iesaki arī savai meitenei, lai viņa pasaka saviem vecākiem - vecāki to novērtē arī ja no sākuma ārdās un bļauj. Tas notiek tikai tāpēc, ka viņi mīl tevi un negrib, lai kaut kas slikts notiktu...
Bet nodarboties ar sexu neiesaku, ja tam tiešām nav sirds par iemeslu...

Valdis Līcis, pirms 13 gadiem :

Jo redzi 1. reize var nebūt tas ko tu no tā sagaidi un atceries, ka meitenei tas var būt fiziski ļoti sāpīgi un tev vajadzētu padomāt vai viņa to visu atlikušo mūžu atcerēsies ar pozitīvām domām vai negatīvām. Tu nezini vai Jūs visu mūžu būsiet kopā vai nē un ja nebūsiet, tad padomā cik sāpīgi būs tai meitenei, ja viņas 1. reize būs ar kādu kretīnu, kuru viņa ienīst... Tas var atstāt traumu... galvenais padomā par visām iesaistītajām pusēm un kontracepciju un viss būs ok...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-Anna Vizule

+20

 
Nedomāju,ka kāds šajā jomā baigi ievēro likumus, it sevišķi jau pusaudži. Katrs to sāk darīt tad, kad ir gatavs, nevis tad,kad likums to atļauj.
Un Aivis Svirskis laikam ir drusciņ palicis savā "iedomu pasaulītē". Mīļais cilvēk, mūsdienās jau 14 gadīgas meitenes dzemdē bērnus - kā gan viņas tavuprāt, palika stāvoklī?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pēc likuma no 18.
Līdz 14 ir mazgadīgie.
Līdz 18 ir nepilngadīgie.
Bet ja neviens neceļ pretenzijas, var jau arī no 6 gadu vecuma...:P
galvenais, lai visi ir apmierināti.
Nereti pretenzijas ceļ meitenes vecāki. Un pareizi dara. Palasiet par telegoniju...
Gogles tante parādis kas un kā.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

ir jau nu gan par ko vecākiem uztraukties, it sevišķi miestos, kur viens otram zina, kas brokastīs bijis uz šķīvja, reputācija vien ko nozīmē

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nu tu gan te muļķības sarunāji. Nav gan galvenais, lai visi apmierināti!!! Bērni ir viegli iespaidojami, sociāli neaizsargāti! Tāpēc arī viegli manipulējami un bieži neceļ pretenzijas.
Un kāds te sakars ar telegoniju?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.