Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

aina lindemane

+11518

 
  • 5

    Atbildes

  • -3 balsis
  • 2845 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Efektīvākais veids mūsu valstī sen tiek piekopts varen brangos apmēros. Tas viennozīmīgi ir sekss. Sex sells baby, sex sells. Labāko nav iespējams atrast, jo tas ir stipri subjektīvs jēdziens.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Par bagātu vīru vai sievu mūsdienās sapņo daudzi, bet lielākoties tie ir sapņi, kuriem nav lemts piepildīties. Atbilde ir pavisam vienkārša - lai iepazītos un uzsāktu attiecības ar bagātu cilvēku
1) Jums paša ir jābūt bagātai vai ļoti labi situētai (jāceļo un jāuzturas 5zvaigžņu viesnīcās, spa centros, jāapmeklē dārgi klubi, pasākumos jāizvēlas VIP vietas, utt. - respektīvi jāapgrozās šajās aprindās);
2) Jums ir jābūt veiksmīgai un labākajai savā jomā, izglītotai un gudrai - piemēram, labai žurnālistei vai žurnālistam, politiķei, ārstei, utt.)

Visi tie apgalvojumi, ka bagātus cilvēkus pievilina stulbas un blondas meitenes, ir skaudīgu cilvēku izdomājumi.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Daudz prātīgāk ir nesapņot nereālus sapņus, bet gan izvēlēties sev puisi vai meiteni ar nākotni, labu izglītību un ambīcijām un pārticību iegūt kopīgi!

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Ja tie tiešām būtu izdomājumi, tad nez kāpēc katram otrajam bagātajam puisim pie sāniem ir tieši tāda lellīte. Kurai visas smadzeņu druskas atrodas kaut kur pazodes rajonā.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tās ir jūsu personīgās domas! Visas šīs meitenes pieder pie pirmās vai otrās kategorijas, kuru jau minēju, t.i. šīs meitenes ir pārtikušas un apgrozās zināmās aprindās vai ir veiksmīgas un izglītotas, žurnālistes, aktrises, TV sejas, utt.

Pie tam par bagāti puiši nav tikai basketbolisti! :-D

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Nu, ir arī citi varianti. Piemēram, E. Repšes sieva bija vienkārša Engures meitene-ne kāda lellīte, ne viņa apgrozījās tur,kur krējums apgrozās.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Vienmēr jau ir arī nejaušības iespēja, taču mēs šeit runājam par sistēmu nevis par nejaušību. Nejauša iespēja iepazīties un apprecēties ar miljonāru ir līdzvērtīga vinnestam loterijā. Miljardiera Abramoviča pirmā sieva arī bija vienkārša stjuarte un ar bagātiem cilvēkiem jau nav nemaz tik grūti iepazīties, neiespējami ir tiem turēt līdzi, respektīvi, jūs iepazīsieties ar bagātu vīrieti un šis cilvēks jūs uzaicinās uz restorānu papusdienot, kas Jums vienkārši nebūs pa kabatai...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Pie tam mēs visi iepazīstamies tajā sabiedrībā, kurā mēs apgrozāmies.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
katrs cilvēks ir personība, katram ir savas domas, un katrs izvēlas savu otro pusi pēc saviem kritērijiem. Es teiktu, ka meitenei jābūt intelektuālai, jāprot manieres, labi jākomunicē, jābūt koptai.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Diezvai tu pievilinaasi kaadu bagaatu puisi!

pirms 13 gadiem  

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Nu,nu? Kā tu to zini?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Bagātiem puišiem, lielākoties, ir vajadzīga blakus lellīte, kas labi izkatās, bet galviņā ir toričelli tukšums. Un tādas attiecības, kurās nav ne kripatiņas jūtu, bet tikai salts aprēķins, nekad ne pie kā laba nenoved. Trīs reizes apdomā pirms iesaisties tādā afērā. Jo tie cilvēki kam ir daudz naudas nemaz nav tādi muļķi ka brīžiem izliekās un par pliku paldies tev nekas nepienāksies.

pirms 13 gadiem  

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Bet vai tev nešķiet,ka arī bahgāti cilvēki spēj saprast un novērtēt jūtas?Tu domā, emocijas ir nabagu priekšrocība?

Jānis Ivanovs, pirms 13 gadiem :

Lielākā daļa kolekcionē tādas naivules!!!

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Jā, bagātiem arī ir jūtas un viņi vēlas mīlēt un veidot ģimeni, bet ne jau ar tādu kā tu, kas apzināti cenšas ielīst tur, kur tevi neviens negaida. Ja bagāts puisis sāk satikties ar meiteni un viņa puisī ieķeras ātrāk nekā uzzina par viņa maka biezumu, tad viss ir kārtībā, bet ja tu ej uz mērķi tikai dēļ naudas, tad tur nekas labs nebūs.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Pēc kā tu spried, ka es ar šo jautājumu esmu sev izvirzījusi tādu mērķi? Tu mani nepazīsti.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

nesaku, ka tevi pazīstu, bet gan spriežu pēc jautājuma. Ja tu prasi ieteikt labākos variantus, tad es izsaku savu viedokli par šāda veida izdarībām. Cik cilvēku tik viedokļu - kādam tā ir normāla prakse, kādam tas nav pieņemami.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Tu esi izteikusi viedokli, nemaz nemēģinot atbildēt uz uzdoto jautājumu. Acīmredzot atbildes uz jautājumu tev nemaz nav, pat savas versijas par to.

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Atvaino, ja esmu tevi aizskārusi, neesmu vainīga ja visu uztver tik personīgi. Varēju atbildēt tieši to pašu ko Aivis, bet negribēju atkārtoties.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Nu neesi aizvainojusi,lai gan tavi vārdi varētu aizvainot. (Ja es būtu jautājusi ar tik nopietnu noskaņu, cik tu atbildēji).

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.