Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1339 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

viss atkariigs no situaacijas un meitenes.
kaa maaciija vienaa no lielajaam dziives skolaam, lai savaldzinaatu sievieti nevajag teikt neko, vajag tikai pareizi paskatiities.
ja ir krogs, var meegjinaat uzsaukt dzeerienu. ja negribas ciiniities pasham ar glaazi un uzrunaashanu, vienmeer var sarunaat baarmeni, kas tevi prezentees tavaa vietaa (un tad jau skaties daama pati iespeejams naaks klaat un saruna buus saakusies).
katraa zinjaa noteikti vajag saglabaat humora izjuutu, ja ir kaadas origjinaalas idejas, jo labaak. protams atomfiziku apspriest nevajag, tachu zinaamai odzinjai jaabuut.
noteikti nevajag lietot nodraaztaas fraazes - tu tik smuka, tik smukas acis, vai neesi noveelusies no debesiim. tikai hmm, pie kjeedes tureetas un visai pastulbas meitenes/sievietes uz ko taadu kjersies (ok, iespeejams arii 13 gadiigaas).
katraa zinjaa neviens nav piedzimis par meistaru, kaunu pie malas un uz priekshu. galvenais atcereeties - sliktaak jau nebuus, var buut tikai labaak ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jana

+4383

 
Labdien!, Sveika, Čau ....
nu kaut kā tā :) :) :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Mani sauc Andris.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.