Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis

+933

 
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2698 skatījumi

Ko dāvanā vēlas saņemt sieviete?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Ko dāvanās vēlies saņemt Tu kā sieviete- dzimšansdienās un citās jubilejas reizēs, vai vienkārši kā uzmanības apliecinājumu?

Un ko dāvināt izvēlētos jūs, vīrieši?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vienreiz redzēju kā puisis uz svētā Valentīna dienu bija nopircis savai meitenei skaistu medus podiņu (lācīti) un laba medus burciņu (pie manis saiņoja). Man likās ļoti mīļi un oriģināli. Nu tas tā, ne jau visi šajos laikos var nopirkt meiteņu labākos draugus :)

pirms 13 gadiem  

Uldis, pirms 13 gadiem :

..dimantus vai? :)))

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Augšminētos dāvanu tipus nekad neesmu lietojis. Esmu dāvinājis puķes, alkoholu, grāmatas, neliela vecuma sievietēm rotaļlietas un saldumus u. tml.
Manuprāt, kosmētika, parfimērija un tērpi ir smalka individuāla lieta, un mans mēģinājums atminēt gaumi var neizdoties.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+4881

 
es domāju dārgas smaržas. viena meitene vienreiz pukojās, ka vecais draugs dāvinājis smaržas, bet tagadējais nekā - pašai jāpērkot :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Atšķirībā kāda sieviete.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kā savulaik dziedāja populārā Krievijas grupa Via GRA - meiteņu vislabākie draugi ir briljanti. Neesmu vēl dzīvē sastapis nevienu sievieti, kura sajūsmā nesāktu lēkāt un ķerties ap kaklu, ja viņas mīļotais vīrietis viņai uzdāvinātu kādu dārgmetāla, lasi, zelta, briljanta vai platīna rotaslietu. Līdzīgs efekts ir tikai saderināšanās gredzenam... :-)

pirms 13 gadiem  

kaspars saukums, pirms 13 gadiem :

vispār jau tas ir Merilinas Monro teiciens:)

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Varbūt, nestrīdos, bet tas nemaina šī apgalvojuma patiesumu. :-)

Jeļena Vatčenko, pirms 13 gadiem :

Es nespiegtu. Es vispār nesaprotu kā var tērēt tādu naudu par kaut ko tik nelietderīgu. Ikdienā ar tādām rotām nepastaigāsi. Un svētki jau arī nav tik bieži. Turklāt labai stils arī neļautu uz visiem svētkiem iet vienā tērpā un vienās rotās.
Tādēļ man īpaši nepatīk, ja dāvina rotaslietas (izņēmums būtu saderināšanās gredzens).

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jeļena, nevajag liekuļot!

Jeļena Vatčenko, pirms 13 gadiem :

Goda vārds neliekuļoju! Tās varbūt ir tukšas blondīnes, kas spiedz par briljantiem.
Man uz pēdējo dzimeni uzdāvināja divriteni - tiešām biju laimīga. Tādas dāvanas ir vērtas manu sajūsmas izsaucienu.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

:-) Jauki...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Mīnusus salika neizdevušies vīrieši, kuri nevar atļauties savām sievietēm uzdāvināt neko dārgāku par šokolādes tāfelīti un liekulīgas sievietes, kuras vēlas izskatīties labākas nekā ir. Jautri un arī smieklīgi! :-)

adolfs, pirms 13 gadiem :

briljants kā uzmanības apliecinājums!!
un tie kuri nepiekrīt, automātiski ir lūzeri liekulīgi pieticīgo sieviešu priekšā ar pakusušiem šokolādes batoniņiem sasvīdušā saujā :))
man šķiet, ka lielāko ties akurāt dārgo dāvanu paģērētājas mēdz būt "liekulīgās sievietes" (es runāju par savu, pat it kā rūpīgi izvērtēto, dāvināšanas pieredzi);
situācijai(pasvītrots) nepiemēroti dārga dāvana neliecina par labu džekam un attiecībām (neskatoties ka meitietis lēkā un ķeras ap kalu)

adolfs, pirms 13 gadiem :

P.S. par tiem mīnusiem nesatraucies tik ļoti Aivi, tos toč būs salikuši nenovīdīgie nabagi un viņu sievietes

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Es nenosodu to, ka sievietēm patīk dārgas dāvanas. Jebkura dāvana ir uzmanības apliecinājums, manā atbildē ir vienkārša fakta konstatācija un dāvanas jau neviens nepaģēr, tās dāvina no visas sirds. Ja vīrietis var atļauties uzdāvināt kaut ko galīgi nevajadzīgu, bet tajā pat laikā dārgu, tas ir apliecinājums vīrieša veiksmīgumam.

Pārdomām dažas patiesības - kas ir veiksmīgs vīrietis? Vīrietis, kas nopelna tik daudz, lai viņa sieviete(s) nespētu to visu iztērēt.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Lai kā arī tas kādam un kādām nepatiktu un kā nu mēs neaprietu šādus vīriešus un viņu sievietes, bet tāpat kā patiess ir teiciens - pasaki man, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu pats, tāpat arī patiess ir apgalvojums - aplūko vīrietim blakus esošo sievieti un jūs sapratīsiet kāds ir vīrietis. Cits izvēlas dārgu Rolex pulksteni, bet drosmīgākie un veiksmīgākie dārgu un skaistu sievieti... :-)

Uldis, pirms 13 gadiem :

Reiz strādāju kopā ar kādu puisieti, kas Dakāra rallijā startējis; šis no Dakāras sieviņai atveda gredzenu ar nelielu briljanta aci. Sieviņu draudzenes sākumā apsmaidīja- šis neatškiroties no pieslīpēta stikla, kam tādu naudu terēt, līdz brīdim, kad tas kādā īpašā gaismas leņķī iemirdzējās; klusuma orgasms pārmijās ar visparēju katarsi, pēc kura daža laba bija gatava kaut uz brīdi mainīt dzimumu jau nu gluži ne, bet uzticību mīļotajam..

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Skaudība ir visaugstākā apbrīnas izpausme, ar ko mūsu latviešu tauta ir apveltīta bagātīgi. :-)

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Bet patika pēc skaistām rotaslietām ir tikai sievišķīga. Tas ir nožēlojami, ka latviešu sieviete izvēlas dāvanai kaut ko praktisku, ko varēs izmantot visa ģimene vai uzdāvināto naudu iztērē, lai iegādātos pārtiku ģimenei, bet dziļi sirdī sapņo par mazu skaistu vienkāršu zelta ķēdīti vai gredzentiņu...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

www.coolstuff.lv - te viss kaut kas jebkurai gaumei!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man patīk oriģinālas dāvanas, jo man tik daudz kas jau ir, es gribētu saņemt tādu kalendāru, jo tādas lietas man vēl nav http://gizmos.lv/item/0/980/2

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

adolfs

+6756

 
jau pirmīt sapratu Tavu domu,
"dārga sieviete" kā statusa līmenis, jau pats par sevi ir žlobisks absurds (kaut gan no otras puses - kāds vāciņš - tāds podiņš);
saprotams, ir kontingents, kurš jūtas komfortabli savas veiksmes atribūtikai (ar roleksu, vai tā vietā) pievienojot dārgu sievieti. dārgas lietas patīk visiem, atšķiras vien definīcija, kas katram "dārgs";
jā un vel - "veiksmīgs drosminieks" ir ļoti mainīgs lielums :)

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

sorry, bij domāts komentārs Aivim, nevis atbilde

adolfs, pirms 13 gadiem :

vēl Aivim:
džekam jābūt vnk vīrišķīgam un loģiskam, sīkumains knauzeris un īdētājs-rēķinātājs ir tik pat nožēlojams ka meiča, kurai katrreiz, kad kaimiņš sievai uzdāvina briljantu, izstiepjas lūpa

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.