Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Merilds

+81

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1621 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Niks

+120909

 
Tas atkarīgs no tā, kāds viņai intereses.

Parasti gan 6. klases meitenēm arī viņu pašu vienaudži šķiet vēl pārāk bērnišķigi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tavs uzdevums līdzinās neiespējamajai misijai, taču, ja meitene tiešām patīk, tad pamēģināt, protams, ir vērts. Šis ir tas pusaudžu vecums, kad meitenēm parasti patīk vecāki puiši un kad zēni vēl spēlējas ar spēļu rotaļlietām, meitenes jau sāk interesēties par vecāko klašu zēniem. Jāsāk ir ar iepazīšanos, pie tam, ja nevēlies tikt izsmiets un tūlīt atraidīts, tad nekad neiepazīsties, ja tev iepatikusies meitene ir savu draudzeņu pulciņā, vislabāk ir izvēlēties brīdi, kad viņa ir viena. Domāju, ka tavā vecumā uzbrukums ir vislabākā stratēģija, tā, ka, lai neradītu neveiklas situācijas un meitene saprastu ap ko lieta grozās, vislabāk ir uzreiz atklāt visas kārtis un teikt: Čau! Tu esi baigi forša un man jau sen patīc! Gribētu ar tevi draudzēties? Ko teiksi? Vai nevēlies aiziet ar mani kaut kur? utt. Ja meitenei būsi kaut cik simpātisks, tad par drosmi un apņēmību vien iegūsi bonusu un izskatīsies pieaugušāks un nobriedušāks nekā, ja tikai muļķīgi smaidīsi un meitene nesapratīs, ko gribi.

pirms 13 gadiem  

Valdis Līcis, pirms 13 gadiem :

Jā laba lieta, tikai paņem klāt tādu lietu kā drusku gaumes un pieklājības... Varbūt uzreiz nemet ārā Tu man baigi un vēl sen patīc, bet drīzāk ej vienu soli tālāk proti vienkārši ar viņu iepazīsties (protams kad viņa ir viena, jo viņa draudzeņu priekšā negribēs izgāzties un runāt ar tevi...) atrod kādu ieganstu kāpēc ar viņu runāt, piemēram viņai kaut kas nokrīt vai arī pieturi durvis, kad viņa iet pa tām ārā. Un teiksim ej tai pat virzienā kur viņa un saruna palēnām sāks raisīties.

Valdis Līcis, pirms 13 gadiem :

Efekts būs tad, ja centīsies būt foršs sarunu biedrs - gudrs un attapīgs daudzpusīgs un čalis, kam patīk iedziļināties pieaugušākās tēmās, un kas nelielās un nerunā tik daudz par sevi, bet ļauj meitenei par sevi stāstīt un prot uzklausīt un prot viņai likt justies īpašai proti gudrai, skaistai, spējīgai... Liec viņai domāt, ka viņa ir vislabākā, bet to nepasaki... vot uzdevums, ja to izdarīsi, tad būsi izdarījis neiespējamo misiju un tev būs ne tikai iespēja ar viņu forši pavadīt laiku

Valdis Līcis, pirms 13 gadiem :

Bet vēlāk, kad viņa jau būs prātīgāka un tu vecāks, tad tev būs reāli laba iespēja viņu padarīt par tavu meiteni... ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandis Zemītis

+294

 
Tas būs grūti taču ne neiespējami. Varbūt meitenei patīc tu un viņa pati kautrējas pasacīt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SINTIJA VINTERE

+643

 
Manos laikos 6klasniecēm interesēja bārbijas u.tml. lietas :D

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.