Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1692 skatījumi

pārāk daudz lieki runā

Ģimene un attiecības » Attiecības

Jau pàris gadus mani tracina cilvēki (tai skaitā arī es) kuri uzsāk neproduktīvu,rezultātu nenesošu sarunu. Es rakstu dzeju,un uzskatu,ka vārdi ir vērtība . Kopš 'liekrunātība' mani dzen histērijā,dusmās un nožēlā,es pārtraucu runāt,bet vecāki ar pavadošiem vārdiem "bilde ir bet skaņas nav" sūta mani smagi ārstēties. Vai šim varētu bùt kāds medicīnisks izskaidrojums?paldies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
visur gaidi rezultātu? Iesaku pievērsties vairāk procesiem un mazredzamiem blakusrezultātiem. Dzejniekam tas noderētu. (Tas, protams, nav tas, ko jautāji...)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Problēma jau nav liekvārdībā, bet gan jūsu attiecībās ar ģimeni un saviem vecākiem. Griezieties pie psihoterapeita, kas jums palīdzēs saprast, kur ir problēma un atrast sirdsmieru un pieņemt savus vecākus un ģimeni tādu, kādi viņi ir. Liekvārdība, protams, var būt nedaudz kaitinoša, taču ir liela atšķirība vai daudz tukšu runā jūsu ģimene un tuvinieki vai arī darba kolēģi un citi cilvēki, pie tam citu cilvēku liekvārdībai nevajadzētu izraisīt jūsos agresiju vai kādu citu radikālu atbildes reakciju! Ja nevērsīsieties pēc palīdzības, jums ir visas iespējas, ka tas var pārvērsties depresijā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
aber kārtējais histēriķis pie horizonta? Superjūtīga būtne. Tāpat kā mūziķi. Došu padomu - met malā visus medicīniskos skaidrojumus, tāpat redzams, ka nervi uzdod, un ar reaktīvo laid uz Dobeli, uz Pokaiņu akmeņiem. Tur Tu atradīsi Sevi. Bet..ja vien konkrēti zināsi savu nebūšanu cēloni. Sekas lien ārā pa visām šuvēm. Un iegaumē - tāpat vien, Pokaiņus reti kurš apmeklē. Informācijas kripatas te..http://www.google.lv/search?q=pokai%C5%86u+me%C5%BEs&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

vājš esi cilvēciņš...pats no sevis rausties.galvu uz bluķa, ka stāja nekur neder - staigā salīcis.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.