Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 15

    Atbildes

  • 9 balsis
  • 3042 skatījumi

Kāpēc sievietes ir tik seklas?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Ar mani sievietes negrib iepazīties un atraida mani, jo man ir neglīta seja, lai gan viss pārējais ir kārtībā. Kāpēc no vīrieša tiek prasīts tik daudz? Es nevaru būt ideāls un neesmu vainīgs, ka neizskatos pēc modeļa.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (15)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

krokijs

+18181

 
nezinu cik tev ir gadu, bet teikšu tā, ka vienmēr būs kāda sieviete kurai tu būsi iekārojams. tikai tas nenotiek uzreiz un čiks un viss !! būtībā, patiesām attiecībām-partneris nav jāmeklē-savādāk attiecības ir samākslotas. piem. man arī ir 29 gadi un vēl joprojām man neviena sieviete ilgāk pa nedēļu nav bijusi. ne jau tapēc ka es to negribu, bet vienkārši kad apzīnāti eju iepazīties, tad viss notiek samāksloti un ļoti ātri beidzās. vienkārši dzīvo savu dzīvi, iepazīšanās nemeklē, savādāk nāksies daudz ciest !! ja būs lemts, tad tā īstā pati ienāks tavā dzīvē tev pašam pat to nepamanot !! ja nebūs lemts- tad tu būsi no tiem kuriem ir liktenī rakstīts būt vieniem !!

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es neticu liktenim. Kāpēc tu vienkārši nevari būt atklāts un pateikt, ka visu nosaka izskats? Sekla un pretīga pasaule šī ir.

krokijs, pirms 13 gadiem :

izskats uz šodienu diemžēl daudz ko izsaka, bet tu neizlasiji uzmanīgi manis rakstīto pirmo teikumu !! dzīvo un gaidi !! man arī nav-bet es gaidu, kad pienāks tāda diena, ka liktenis mani savedīs ar kādu !!

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Man apnika gaidīt. Man ir sākusies nežēlīga depresija dēļ visa šitā, jo es pats neko tur gandrīz nevaru mainīt. Labi, pieņemsim, ka es sakrāju naudu plastiskai ķirurģijai (tur vajag apmēram 20 tūkstošus latu, lai izlabotu visus defektus pie labākajiem pasaules ķirurgiem), ko tad? Ko, ja kaut kas noiet grīstē? Ja pēc tam ir vēl sliktāk?

Man jādara tas viss, lai varētu atrast otru pusīti?

Murgs! Citi piedzimst skaisti un viņiem dzīve ir viens liels rožu dārzs.

krokijs, pirms 13 gadiem :

ok, tad tā vietā lai domātu par plastisko operāciju. samaksāsi apmēram 200 ls, bet iesaku iziet psihologa kursus. no tā nav jākaunās, vienkārši piesakies uz psihologa nodarbībām. un tici man tu pēc tiem jutīsies kā jauns cilvēks !!

krokijs, pirms 13 gadiem :

vai arī brauc uz visdzīļākiem laukiem un noskati tur vismazāk samaitāto meiteni.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
Tāpēc, ka viņām ir izteikts mātišķais instinkts, viņas meklē labus gēnus saviem bērniem.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Jā, bet cik var. Tas, ka esmu labi trenēts un gara auguma nav labi gēni? Es varu aizstāvēt sievieti un man redze arī ir laba. Nē, viņām vajag Holivudas smukpuisīšus. Vai tiešām plastiskā ķirurģija ir vienīgā atbilde?

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

nu redzi, viņas negrib, lai viņas dēlam būtu tādas pašas problēmas kā tev...
grūti jau arī spriest, kas tev tur ar to seju ir, kamēr neesi redzēts.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

BET TAS IR SEKLI.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

TAS IR SEKLI. ES ESMU VĪRIETIS. ESMU GARŠ UN SPĒCĪGS. MAN NAV JĀBŪT SKAISTAM! ES NEIZVĒLĒJOS TĀDS PIEDZIMT!

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

nu nezinu vai to var nosaukts kaut kā negatīvi, ja māte rūpējās par saviem bērniem. tu jau jebkurā laikā vari aiziet pie bezpajumtnieces ar pudeli, nogrūstiesu n viņa tavu bērnu iemetīs babyboxā. tas nav sekli?

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es netaisītu bērnus, ja nevarētu tos nodrošināt un uzturēt. Es neesmu nekāds kroplis. Es vienkārši neizskatos pēc modeļa. Es neesmu arī sekls un nemeklēju nekādas supermodeles. Ja meitene ir daudz maz pievilcīga man ar to pietiek, es pat neprasu, lai viņa būtu nezin kāda tur. Bet viņām vajag nezin ko.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

drīzāk jau problēma ir citur, varbūt vajag pie psihoterapeita aizstaigāt?

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Psihoterapeits mani nepadarīs par modeli vai miljonāru.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

tieši tā, neviens tev nepalīdzēs kļūt par modeli vai miljonāru. to tu vari izdarīt tikai pats.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Antons

+4839

 
Ja Tu to visu nostādi tā, ka VISAS sievietes ir seklas, tad.. ir vērts padomāt, ka varbūt pie vainas nav Tava minētā problēma, bet gan arī Tavi uzskati, raksturs, domas utt. Varbūt tu (ne)apzināti meklē kāda konkrēta tipa sievietes?
No savas pieredzes varu teikt, ka visas sievietes nav seklas.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Varbūt. Bet man nav izdevies atrast un es esmu sitis kanti daudz un dažādām sievietēm. Es jau tā uzturu sevi formā, labi ģērbjos un esmu ļoti kopts un gara auguma. Bet ar to, acīmredzot, nepietiek. Kāpēc, kad kāds ļoti skaists vīrietis uzrunā sievietes, viņas uzreiz šim lec klēpī pat ja viņš ir rupjš, nav bagāts, utt...

Antons, pirms 13 gadiem :

Vecīt.. nevajag iespring uz kantes sišanu. Un nevajag sev un citiem stāstīt kaut kādus pekstiņus! Vai esi pavērojis kādi cilvēki ir visapkārt? Vai esi pavērojis kādi vīrieši ir sievietēm? Tie nav tikai modeļi un salārijos pārgrillējušies vīrieši.. Normāla sieviete nebūs ar mieru visu mūžu pavadīt kopā ar skaistu izkārtni, kas neko nejēdz. Ir kāda lieta, kas cilvēkus pievelk vairāk kā ārējais skaistums - un tas ir Tavs pozitīvisms! Ja Tu visur meklēsi kaut kādus iemeslus un dzīvosi depresijā, tad

Antons, pirms 13 gadiem :

..tad, jā.. tāds vīrieties reti kurai ir vajadzīgs. Ja spēsi saņemties un raudzīties pozitīvāk uz dzīvi, tad ar laiku viss nokārtosies.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Jā, protams, it kā es sabiedrībā un runā ar sievietēm izrādu šo negatīvismu. Tu neesi padomājis, ka negatīvisms rodas no tā, ka tieku atraidīts, nevis es tieku atraidīts negatīvisma dēļ? Man nebija problēmu, bet es esmu ticis atraidīts GADIEM. Es biju agrāk pozitīvs un draudzīgs, tāpat tiku atraidīts.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Ha hā...! Kārtējais pašpārliecinātais pseidointeliģents! Patiesībā jau mēs tāpat sapratām, ka šis provokatīvais jautājums ir uzdots joka pēc - lai varētu ierēkt par atbildēm. :oDDD
Tapēc ja es būtu sieviete, es arī Tev virsū neskatītos. Atradies garais un muskuļotais. Ej pa priekšu savu galvu saārstē un tiec vaļā no saviem plastiskās ķirurģijas caurvītajiem kompleksu murgiem, jo citādi man rādās, ka tieši Tu esi tas, kurš te ir sekls. Neviens normāls vīrietis internetā nečīkst par to, ka viņš ir nesmuks vai nesanāk iepazīties vai vēl visu to sviestu, ko te gvelz. Ne jau algots darbs un dzīvokļa rēķini padara Tevi par vīrieti... :oDDD

pirms 13 gadiem  

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

Turklāt izskatās, ka pa trīs mēnešiem kopš sava pēdējā tāda paša jautājuma neko vairāk kā uztaisīt plastisko operāciju neesi izdomājis (http://www.pajauta.lv/question/list/156/38457/ka-atrast-normaluizskatigu-meiteni-ja-neesi-ne-modelis-ne-bagats/). Tad nu nāksies vien samierināties ar savu vientuļo likteni... :oDDD

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Ha hā, ļoti smieklīgi. Kad cilvēkam no tā nāk pašnāvnieciskas domas, tad tas nav smieklīgi. Idiots.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

ak tu nabaga čabulītis. tagad mēs visi bariņā skriesim Tevi samīļot, ja? :oDDD

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Sievietēm nav vajadzīgs vīrietis ar pusaudža domāšanu un izturēšanos.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Sorry, bet es strādāju firmā un pats maksāju par dzīvokli. Nevajag man brakt par to augumā. Es šo rakstu neveidotu, ja neredzētu pierādijumu tam, ko saku.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Daudzi, kas sevi uzskata par vīriešiem, pat trīsdesmit gadu vecumā ir nenobrieduši pusaudži un arī otrādi, dažs labs astoņpadsmitgadnieks ir daudz stabilāks un vīrišķīgāks. Gadu skaits nav rādītājs. Un tavs pēdējais komentārs tikai veicina tevi novērtēt pirmajā grupā. Ja tādu pašu priekšstatu tu radi katrai sievietei, ko satiec, tad nav ko brīnīties par sievietes nevēlēšanos tikt pie pārauguša bērna.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Jā, protams. It kā es to pašu saku arī sievietēm, ko te komentāros. Pietiek kaut kādam modelim viņai pieiet klāt ka personība ir pie vienas vietas.

Niks, pirms 13 gadiem :

Un tev tieši tādas vajag? Nu neticēšu, ja teiksi ka pats centies iepazīties ar sievietēm, kurās vispirms saskati personību, bet izskatam pats nepievērs uzmanību.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es esmu vīrietis. Es no sievietes daudz neprasu, man nav augsti standarti. No manis prasa, lai man būtu mašīna, darbs, daudz naudas, spēks, patstāvība un viss pārējais + modeļa izskats. Sorry, bet ir robeža. Ja es nevaru tēmēt uz meiteni, kas man šķiet daudz maz pievilcīga, kāmēr nav salikti visi krustiņi, tad nafig? Kur te ir vienlīdzība?

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Sievietes tagad grib vairāk nekā var dabūt. Nesatraucies, es pati arī joprojām esmu neprecēta, bez bērniem .. nejūtu nekādu īpašu diskomfortu, gaidu, kad nāks īstais. Vienkārši muļķi ir muļķi un muļķim vieglāk atrast otru sev blakus, jo no gudriem un prātīgiem cilvēkiem muļķim ir bail - tie nepatīk. Te lielu lomu spēlē tas, kurš spēj būt stulbāks un pieejamāks - uz tiem visi ir kā traki, jo tas ir signāls: viņš ir tik dumjš, ka ar viņu var manipulēt tā, kā sirds kāro. Tāpēc daudzas 16 gadīgas meičas salaiž ar 25 gadus un pat vecākiem vīriešiem, jo tie zina, ka viņas ir tomēr vēl gluži bērni, ka kā aitas ir vadāmas, turklāt, atdodas par skaistiem vārdiem un naudu. Ja to vidū trāpās kāda, kura uzmet šādu čali, viņa ir stulba kaza, jo puisis ir neapmierināts, ka atradusies kāda, kura atļaujas pateikt nē un lietas izteikt īstajiem vārdiem.
Viss būs labi, tikai neskumsti - katram no mums pienāk savs laiks! Kas lēni nāk, tas būs pamatīgs un stiprs!

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Nevajag kreņķēties! Es saprotu, kā tas, ka sāp sirds, ka pretējais dzimums nenovērtē, bet dzīvo ar apziņu, ka kaut kur ir kāda, kura novērtēs Tevi tādu, kāds esi. Tāpat daru arī es!

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es neticu šitām muļķībām. Dzīve ir brutāla un pasaciņas nenotiek. Tā vietā labāk sakrāt daudz naudas, nopirkt krutu mašīnu un uztaisīt plastisko ķirurģiju. Un tad lai skrien man pakaļ visas tās seklās sievietes.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Ai, mīļais, notiek visādi un cilvēki nav visi vienādi kā fabrikā ražoti kēksiņi :)
Arī es ar skaistumu neizceļos (arī man ir savi gan fiziskie trūkumi), bet tāpat ir vīrieši, kuri mani novērtē ... Ja ir gaiša galva un laba sirds, notiek brīnumi.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

moš jūs varat kopā uz kādu randiņu aiziet - būs atrisinātas uzreiz 2 cilvēku problēmas! :oDDD

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Eiii, savedējs uzradies :D
Es nekad neeju uz randiņu ar cilvēku, kura vārdu nezinu un kura bildi iepriekš neesmu redzējusi. :) Mani jau gaida kāda tikšanās, bet tā briest notikt tālu aiz LV robežām, ar cilvēku, kuru nekad līdz šim neesmu satikusi :P

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

AiZu

+247

 
Pamēģini iepazīties neklātienē, teiksim caur internetu un nepiekrīti uz pirmo piedāvājumu satikties. Ļauj viņai iepazīt vispirms to kas ir zem cepures. Šajā gadījumā būs vajadzīgs foto, bet neobligāti portretbilde, vai profila bilde. Vislabāk būtu bilde no tāluma.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es jau esmu mēģinājis, bet tur arī mani atraida vai neatbild uz vēstulēm.

Man šķiet internetā ir vēl grūtāk, jo meitene redz tikai tavu bildi :( Es būtu citādi ļoti smuks, ja būtu pievilcīgāks feiss, tāpēc nopietni apsveru smagi strādāt, lai nopelnītu naudu plastiskai ķirurģijai.

Tāpēc jā. Diezgan čābīgi.

AiZu, pirms 13 gadiem :

Bet nerādi savu bildi, kur esi skaidri redzams tuvplānā.

AiZu, pirms 13 gadiem :

Nofočējies no sāniem, vai pat no aizmugures

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Kāda jēga? Tā būs tikai mānīšana. Es nevēlos mānīt cilvēkus.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

nu davai - beidz te pļurkstēt un sāc smagi strādāt lai nopelnītu naudu ģīmja iztaisnošanai. Pēc tam ne tikai meitenes, bet arī čaļi varēs par Tevi ierēkt... :oD

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es jau to daru.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ivarsi

+11583

 
Atsābsti!
Gan jau viss notiksies un satiksi īsto (un varbūt pat vairākas). Tikai pats "nenoej no ceļa, uzturi sevi formā. Vēl: atšķirībā no sievietēm, vīrieša "vērtība" ar laiku tikai pieaug.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Tā man teica jau no 15 gadu vecuma. Diemžēl tas viss ir jauka pasaciņa.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja tu saki , ka visas sievietes ir seklas, tad jau tu par tādu uzskati arī savu māti un arī māsas, ja tādasir? Nevelc visu zem vienas svītras, tu vienkārši neesi saticis savu meiteni. Cik noprotu, ka esi gados jauns puisis, no ko, -banāls sauklis, -tev visa dzīve priekšā!

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Es neesmu gados jauns puisis. Man ir virs 20. Es jau neko neteiktu, ja nebūtu tā, ka visi, kas ir par mani glītāki jau ir ar draudzenēm un sievām, bet man nekad nav bijusi draudzene par spīti tam, ka esmu sitis kanti daudzām.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

jā, bļin. virs divdesmit ir riktīgākie brieduma gadi, he he... Tu tak neesi pat bakalauru labākajā gadijumā pabeidzis!!!
Kā teicis kāds gudrais - ja gribi dubultot veiksmju skaitu - vajag dubultot izgāšanos skaitu.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Vispār maģistru.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
ne jau visas ir seklas. Un tās seklās taču Tev nevajag, vai ne?

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Nē, bet pat meitenes, kuras šķiet vienkāršākas, nevis kaut kādas iedomīgas cacas, tās arī mani atraida.

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

Tu pats neesi sekls? Ja nu kādai patīc, bet viņai ir, piem., stulba seja, invaliditāte, krimināla pagātne, 20 gadu vairāk, kā Tev....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.