Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jons

+224

 
  • 7

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 2913 skatījumi

Esmu kopā ar jauku, labu, mīļu meiteni. Viņa ir neglīta. Es viņu mīlu, bet man pēc skata visas citas patīk labāk. Kādam līdzīga situācija?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Es gribētu ar viņu pat būt kopā, precēties, bet ja man jau šobrīd pēc izskata visas pārējās sievietes patīk labāk... Šajā meitenē es iemīlējos sarakstoties, sarunājoties. Mums ir emocionāla saite kuru negribu pazaudēt paliekot tikai draugiem. Es ar šo cilvēku jūtos labi, brīvi, bet tomēr brīžiem atbaida viņas izskats, jo viņai ir smagas veselības problēmas. Viņa reizēm runā par pašnāvību. Es nevaru viņu atstāt. Vienreiz kad viņa raudāja, man palika viņas žēl un es apsolījos viņu precēt. Tagad brīžiem joprojām to vēlos un brīžiem nožēloju. Emocionāli man ne ar vienu cilvēku tik labi nav pasējis, ja vien es viņu varētu padarīt veselu un smukāku ;) es par to būtu gatavs atdot daudz. Tā nu es stāvu pretrunas priekšā. 50/50
Es nekur nesteidzos. Pagaidīšu, paskatīšos, vai kas nemainās, netop skaidrāks, es ar viņas izskata dīvainībām neaprodu. Viņai ir 150 kilogrami... Jūtas ir sarežģīta lieta. Būtu vienkāršāk, ja es viņu nemīlētu. Bet esmu viņai tik ļoti pieķēries

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kranos Stojakos

+130

 
mjaa, 150 kg...??? Vai Tu nopietni? es Tevi neapskauzhu...
saki, kur Tu iepazinies ar vinju, internetaa vai dziivee?

pirms 12 gadiem  

Jons, pirms 12 gadiem :

Kontaktus apmainījām netā, bet iepazināmies dzīvē. Tobrīd jutos vientuļš, bet nu man žēl viņu atstāt, ķļuvusi ļoti mīļa un tuva, bet paskatoties uz viņu sajūtos neomulīgi, pēc tam neērti par to ka tā jūtos. :(

Kranos Stojakos, pirms 12 gadiem :

ja es buutu tavaa vietaa, es uzmaniibu pieveerstu 3 punktiem (citeejot tevi) -
1) "vinai ir smagas veseliibas probleemas
2)"vina reizeem runaa par pasnaaviibu"
3) "vinai ir 150 kg"

cilveeki jauniibaa partneri tomeer lielaakoties izveelas, vadoties peec otra pievilciibas, seksapiila, t.i. izskata
un es lai cik arii emocionaali labi nejustos kopaa ar cilveeku, man otra izskats ir diezgan svariigs faktors, tad sajaa gadiijumaa ar saadu cilveeku es vareetu palikt tikai kaa draugi, preceeties - nee!

500

Labākā atbilde
  • 9

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izskatam, protams, ir nozīme, vismaz tiktāl, lai otra pusīte šķistu seksuāli pievilcīga un simpatizētu. Pasaule ir pilna skaistu meiteņu un sieviešu un vienmēr kāda cita meitene vai sieviete šķitīs skaistāka par sievieti, kas ir jums blakus, skaistākās sievietes meklējumi nav pareizā motivācija un izvēle, daudz svarīgāk ir tas lai meitene šķistu mīļa, jauka un vislabākā, attiecības, kuras ir balstītas tikai uz seksu un seksuālo pievilcību parasti ir nenoturīgas, kaisle strauji uzliesmo un ātri noplok, laimīgu attiecību atslēga ir kopīgas intereses, laba komunikācija un savstarpējā sapratne. Tāpat arī attiecības nevajadzētu veidot uz cilvēka žēluma pamata. Tas, ka kādam cilvēkam ir nopietnas veselības problēmas un šis cilvēks paraud jums uz pleca, nenozīmē to, ka Jums šis cilvēks ir jāprec un jāsabojā arī sava dzīve. Visi par un pret ir jāizsver pašam, dzīve mums ir tikai viena, diemžēl tā paiet ļoti ātri, nav nekādas nepieciešamības to izniekot.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Pirmkārt - nu tad Tu esi ar viņu kopā vai tikai gribētu ar viņu būt kopā??? vai tomēr negribētu?
Otrkārt - ja viņa runā par pašnāvību, tad viņai vajag vairāk uzmanības un psihoterapeitu, nevis mīļāko.
Treškārt iesaku Tev neprecēties tuvākos 10 gadus, kamēr sasniegsi 23 gadu vecumu un iespējams tad Tev būs paaudzies ne tikai apmatojums, bet arī prātiņš un izlemt būs daudz vienkāršāk. Šobrīd izklausās pēc hormonu plosīta tīņa vēstules žurnālam sīrups...

pirms 12 gadiem  

Jons, pirms 12 gadiem :

Acīm redzot tev nav bijusi līdzīga situācija. Cerēju ka kāds uzrakstīs, kas ir bijis manā ādā. Starp citu man ir pāri 30, tāpēc es par precēšanos runaju. Njaa sarežģīta situācija.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Tā vai citādi - nebūs labi. Bet ar laiku pāries.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es domaaju, ja Tu patieshaam vinju miili, tad vinjai buutu jabuut visskaistaakajai sievietei uz pasaules, vismaz prieksh Tevis.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Psihiatrs ir bez maksas, maksu var prasīt tikai par pirmo vizīti - 3 latus (cik saprotu, parasti to prasa tad, ja cilvēks ir atnācis nepamatoti). Svara problēmas parasti ir risināmas. Vispirms jāsaved kārtībā galva, pārējais jau būs nieks. Ja vajag, aizejiet līdz ārsta kabinetam kopā. Ja tiešām Tev viņa ir tik svarīga, kā to raksti, palīdzi risināt problēmas, nevis tikai kalpo par spilvenu!

pirms 12 gadiem  

Jons, pirms 12 gadiem :

Es cenšos to darīt, reizēm ejam kopā pie ārsta un tamlīdzīgi.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kerija Parkere

+480

 
Jāiepazīstās ir klātienē - nost ar iepazīšanos internetā  !

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Vecmamm tu arī esi internetos?

Kerija Parkere, pirms 12 gadiem :

Esmu , Paldies Dievam , izārstēta no šīs slimības.

Jons, pirms 12 gadiem :

Netam nav ne vainas, tikai nevajaga sarakstīties ilgi, bet ātrāk satikties dzīvē.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.