Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris

+401

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1575 skatījumi

Man ir tāds jautājums, man ir darudzene ja sešus mēnešus,bet mēs vēl neesasm mīlējušies, neaprotu, kas par ,lietu.

Ģimene un attiecības » Attiecības

Man ir tāds jautājums, man ir darudzene ja sešus mēnešus, bet mums nav bijis vēl sex, viņa ir jauka, skaita un burvīga, kur ir problēma. Viņa vienmēr man ir palīdzējusi, ka man ir ļoti slikti, vinemēr bijusi kopā, kad man neiet, bet mīlēties viņa negrib, vienmēr, ka ir īstais brīdis, viņa man atsaka, bet pamest viņu man negribas, jo viņa ir visjaukākā meitene, ko esmu saticis.

Pirms 12 gadiem

Tas, ka man viņa man ir uzticīga, es viņai dažreiz udāvinu ziedus un ko jauku, cenšos būt romantisks, bet tas nelīdz vai vaina ir manī?

Andris, pirms 12 gadiem

man ir 19 un viņai 21

Andris, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

OskarZēns

+90

 
Vaina nav tevī. Vienkārši tava meitene gaida īsto mirkli,ne jau tikai tas īstais mirklis ir atkarīgs no tevis.

pirms 12 gadiem  

Andris, pirms 12 gadiem :

zinu, bet es cenšos b't romantiks cik vien varu, bet viņa vnk pasaka, ka negrib un viss, jo vēl nav gatava un tā katru reizi, varbūt viņa ir akresksuāliste, jo ir tādas meitenes un pie tam viņa ir nevainīga vēl.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja vīrietim un sievietei ir attiecības, tajās ir jābūt arī seksam, ja tas tā nav, tad visticamāk sieviete jūs ir sākusi uztvert par savu čomu un labu draugu, nevis kā puisi un vīrieti. Aprunājaties ar meiteni, esiet drošāks, radiet attiecīgu gaisotni, izvēlieties citādāku taktiku, vietu, kur tas būtu iespējams, dodiet meitenei saprast, ka jūsu nolūki ir nopietni, ka redzat viņu kā sievieti, iekārojamu būtni nevis tikai kā draugu, ar kuru aiziet līdz kafejnīcai pasēdēt Vecrīgā vai paraudāt krogā uz pleca....

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es piekrītu Oskaram, labāk ar meiteni būt kopā ilgāku laiku un saprast kāda viņa ir, izskatās, ka Tava meitene ir tiešām jauka, viņa negrib sasteigt, jo Tu jau nezini, kā Jūsu attiecības noritēs pēc mīlēšanās, domāju, ka labāk pagaidīt vēl 6 mēnešus un tad, bet pirms tam domāju, ka būtu jauki, ja Tu ar viņu izrunātu visas detaļas, kaut kā tā uz to pusi...Tev vēl būs daudz laika..:)

pirms 12 gadiem  

Andris, pirms 12 gadiem :

vinai ir visai glīta, zilas acis un br;uni gari mati, kas smaržo pēc ceriņiem.

Radions Maļinovskis, pirms 12 gadiem :

Ja Tev gribās tik ļoti mīlēties, protams, ka mīlēšanās ir attiecību + , bet nu labāk arī nesteigties, protams atklāti ar viņu labāk jau nerunāt, uzrīko viņai kādu vakaru, ar svecēm romantisku, tad sāc rīkoties, varbūt ne tik strauji, es parasti redzu, kad mietenes grib m'īlēties, Tev vnk jājūt pašam.

Andris, pirms 12 gadiem :

vienreiz viņa izteica, ka mīlēšanās attiecībās nav obligāta, ja ir kopīgas intereses, jums mums abiem patīk viena veida filmas, spējam saprasties, kaut gan pēdejā laiklā slikti saprotamies, jo esmu viņai daudz solījis, bet maz devis, varbūt tapēc, ka viņa man nedot, to, ko es vēlos.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
bla, bla, bla... īstais mirklis tiri piri... nu tak bērni jūs vēl esat! viņa grib princi baltā zirgā, nēsāšanu uz rokām un vakariņas sveču gaismā, uz kurām doties pa rozēm kaisītu mākoņu taciņu... Sekss viņai vienkārši vēl neinteresē un viņa nav pārliecināta, ka esi viņas nevainības vērts.

pirms 12 gadiem  

Andris, pirms 12 gadiem :

bet viņai drīz būs 22 gadi

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Nu tātad baidās, neuzticas Tev un nav par sevi/tevi pārliecināta... katrs nobriest citādā vecumā. Viņai acīm redzot tas vēl ir priekšā. Tie, kas zina cik sekss ir foršs, parasti no tā necenšas izvairīties... :o)

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Piekrītu. Tikai Andris neizklausās pēc 19 gadus veca, iespējams, ka tas ir iemesls baltā zirga neesamībai.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Palasot tā deģenerāta tekstus viss top skaidrs. Tai meitenei vienkārši žēl tā dauņa, bet ar dauni pisties viņa negrib.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.