Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2186 skatījumi

Attālums attiecībās.

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 11 gadiem

Vai iespējams saglabāt attiecības no attāluma ? Mēs dzīvojam atsevišķi, un tiekamies tikai, aptuveni, 1x mēnesī. Esam jau kopā 6 mēnešus, bet liekas, kad reiz viņai apnikšu un es viņu varu pazaudēt. Mēs, protams, komunicējam katru dienu (dr.lv, runājam pa telefonu, utt.). Pēdējo reizi tikāmies šodien, visu dienu pavadījām kopā, apskāvāmies, skūpsti, tas viss, protams, ir jauki, bet tiešām kādreiz man viņu ir bail pazaudēt.

Rūdolfs Paeglis, pirms 11 gadiem

Vai ilglaicīgas attiecības no attāluma ir iespējamas ? Jā, protams, mēs esam jau runājuši, plānojuši par kopdzīvi nākotnē, bet tiešām bail viņu līdz tam laikam pazaudēt. Kādi ir plusi un kādi mīnusi attālumam attiecībās ? Un jā, protams, mums abiem šīs attiecības ir pirmās, jo abi iepriekš neesam ar nevienu bijuši kopā. Abiem šīs attiecības ir pirmās, un, protams, abi vēlamies, lai pēdējās.

Rūdolfs Paeglis, pirms 11 gadiem

Un jā, ja esam jau kopā 6 mēnešus, bez neviena strīda, kompromisa, konflikta, utt, tad tiešām varbūt varam noiet jau līdz kopdzīvei, utt. Bet varbūt attiecības nav iespējamas dēļ attāluma ? Ap cik gadiem vispiemērotākais periods ir kopdzīvošanai ar otru pusīti ? Varbūt padalieties ar savu pieredzi par attālumu attiecībās. Varbūt varat atbildēt uz šiem jautājumiem, un padalīties ar savu pieredzi šajā jomā. (:

Rūdolfs Paeglis, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Manas pirmās nopietnās attiecības bija 15 gados. Un starp mums bija aptuveni 55 kilometri. Protams, tai vecumā ne mašīnas, ne ienākumu nebija. Cik nu vecāki naudu deva, tik arī braukāju ar autobusu. Tās attiecības ilga drusku vairāk par 4 gadiem. Tā kā no savas pieredzes jāsaka, ka tas ir iespējams.

«Abiem šīs attiecības ir pirmās, un, protams, abi vēlamies, lai pēdējās.» — man negribas tevi apbēdināt, bet tā nebūs. :D Parasti tā nenotiek, jo pirmajās attiecībās abi divi neko nemāk, nekādas pieredzes nav, utt. Vienkārši pirmās attiecības ir tās, kurās aptuveni «grābj pirmo, kas pagadās». :D Nu es nez, es tā domāju.

Bet vispār, skatoties uz to, cik daudz jautājumu tu te sarakstīji, es tev ieteiktu mazāk domāt par nākotni. Ja tu visu laiku domāsi par to, ka pazaudēsi viņu, tas galu galā nogurdinās jūs abus. Ar domāšanu tu tāpat neko neietekmēsi. Ja būs lemts, tad būs. Ja nē, tad nē. :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Attālums ir tas, kas padara attiecības tik romantiskas. Katrs cilvēks ir ar savu raksturu un attiecību mērauklu. Gatavu recepti iedot nav iespējams. Baudi skaistos mirkļus, kamēr tas iespējams.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Attālums izškir...vai gadu ātrāk vai vēlāk...bet vienalga rezultāts.....

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Gedvarde

+1676

 
Protams tādām attiecībām ir savi plusi un mīnusi, personīgi gan domāju, ka mīnusi ir vairāk. Pašai bija attāluma attiecības 2,5 gadus un domāju, ka ja būtu bijuši blakus tad attiecības iespējams nebūtu bijušas tik ilgu laiku.
Esot attālumā ir jābūt lielai uzticēšanās, ka otrs nelaidīs pa kreisi. Ir lielāka vēlme pēc otra, bet ir grūti, ka nevari samīļot savu otru pusīti. Ir stulbi, ka ir, bet nav otra pusīte.
Negribu teikt, ka attālums ir šķērslis, bet pati negribētu vairāk attāluma attiecības.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
tiekaties reizi nedēļā vai katru dienu,nejau tas ir noteicošais attiecībās,ja abi vienliidz gribēs saglabāt viens otru ,tad attieciibas pastāvēs,bet ņemot jūsu gadus,nebūs tev viņa pirmā un pēdējā,un vēl Ilze un Rihard,miilestiiba 12 ,15 gadu vecumā? :) padomājiet ko jūs uzraksījāt

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Tas ir tikai un vienīgi pzitīvi. Nevajag sasteigt mīlestību.
Jo ātra kopādzīvošana ienes ātru rutīnu un pat apnikumu.
Attālums liek ilgoties pāc otra cilvēka un katra satikšanās ir svētki. Bet, ja svētki ir katru dienu, tad tie vairs nebūt nav svētki.
Un gadiem te nav nozīmes. Milestība atnāk tikpatlabi 12 gados kā arī 60 gados. Baudiet šo brīnišķīgo laiku cik vien ilgi tas iespējams, jo tas jums ir pirmoreiz! Otras pirmās reizes nevar būt.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pirmās attiecības, tas ir skaisti. Cik ilgi... Tas ir jautājums... Attālums var paildzināt un var saīsināt laiku. Tici nākotnei un viss, kas paredzēts notiksies. Priecājies par to kas ir, ja rodas zaudējums, tā ir peredze. Viss būs tā kā jābūt. KAtram sava pieredze un recepšu nav.Esiet laimīgi ļoti ļoti ilgi un vēl ilgāk.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pechamlp

-59

 
Mazak domā par attālumu,brauc un dzīvo pie viņas jeb ņem pie sevis tad redzes to īsto dzīvi,parādīsies konflikti utt, Jo vairāk baidīsies ka pajuks tas atiecības tad tas arī pajuks.tas ir no pieredzes,
viņai bus tas retas tikšanās zb un atradīs sev citu ja vien jau nau cits tik tevi vazā aiz ragiem.sory tāda mēdz būt dzīve,Lai veicas!

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.