Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1862 skatījumi

Puisis aicina caur draugiem skukeni ciemos pie sevis un stasta ka ir brivs no attiecibam.Par ko tas liecina,izsakiet savas domas,ludzu.

Ģimene un attiecības » Attiecības

Es ar savu puisi esam kopa 8 gadus,mums ir jauks mils delins 5men....kadu jauku dienu uzzinaju ka vins man aiz muguras ,draugos.lv aicinajis pie sevis skukeni ciemos ,pasakot vinai ka vinam ar mani nav vairs attiecibu,,,vobsem ka menesi jau esam skirti,ar so meteni vins iepazinas uk dzivojot kaiminos..Jautajot kapec vins ta izdarija,atbilde skan-TAS TIKAI PRIKOLS NENEM GALVA!!! Meitenes kaa jus uz to skatitos.sada veida prikoli jau nav pirma reize.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Čalīts grib aizšļūkt pa kreisi. Ja tā turpinās jau kādu laiku, iespējams drīz Tev tiešām viņš vairs "nebūs jāņem galvā".

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Sintija Danilova

+1261

 
Par nodeviibu liecina,miilaa.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

adolfs

+6756

 
es gan neesmu meitene, bet;
domāju - puisītis vnk savā būtībā (iedomībā) ir pagļēvs frukts

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
piedzima sikais un viss pagriezas pa 180º. tu pievers uxmanibu sikajam, ne vi am. sekss ari noteikti nav ka agrak. vienkarsi calis mebija ar to rekinajies.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Gudra sieviete pievērs acis un paklusēs, ja vīrietis tiešām ir svarīgs un padomās, ko vajadzētu mainīt, lai vīrietis nemeklētu citas attiecības. Vīrieši ir ļoti praktiski, no labām sievām un sievietēm projām neviens nekad neiet, jaunu attiecību veidošana prasa zināmas pūles, tas ir dārgs prieks un prasa laiku. Varbūt ir vērts paskatīties spogulī, iegādāties jaunu kleitu, uztaisīt frizūru, sagaidīt vīru ar gardām pusdienām, būt mīļai un saprotošai, utt. Protams, ja nevēlaties attiecības turpināt, tad varat uztaisīt skandālu un visticamāk vīrietim ierunāsies pašlepnums un viņš atcerēsies visus gadījumus, kad jūs pret viņu apgāties nevērīgi, aizrādījāt, nopēlāt un noniecinājāt, un sakravās savas mantas un aizies.

pirms 11 gadiem  

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

bla bla bla ... engelitis iedziedajas... Furijas, veiklak auniet augstpapezu kurpes un atri pie plits! Vecis nak no kroga maja.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Jums, Aina, mana atbilde nederēs, nav nekādu šaubu, ka izvēlēsieties sarīkot pamatīgu skandālu, un vīrietis no jums vienkārši aizies. Es vienkārši piedāvāju un iztirzāju divus scenārijus, protams, ir arī izņēmumi, kā jau visās dzīves situācijās, ir vīrieši un sievietes, kas ir staigātāji un šļūcēji pa kreisi, tur nu nekas nav līdzams, tādi viņi paliks vienmēr, taču lielākoties attiecības izirst tādēļ, ka viena puse nolaižas un ieslīgst rutīnā.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Pie tam ik pa brīdim savest sevi kārtībā un uzfrišināt der ne deļ savām otrām pusītēm, bet arī dēļ sevis paša.

Māris, pirms 11 gadiem :

ir uz dažiem siikumiem jāpiever acis kopdziivē,bet šis nav tas gadiijums,ir redzēts ka meitene piecieš puiša dzeršanu un rupju izturēšanos pret sevi,jo redz,puisis ir seksiigs,jauns un stiliigs,bet šajā konkrētajā gadiijumš iznākums jau ir zināms,viņš turpinās visu laiku to netikumu un sievietei agri vai vēlu būs no viņa jāšķiras ,tas viirietis vienkārši ir cūka,ir tādi eksemplāri un viņi nekad nelabojas

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Tas jau ir katrai meitenei jāizvēlas pašai, vai vēlas šķiršanos ar skandālu vai arī šis vīrietis, kas ir arī bērna tēvs, ir pietiekami svarīgs, lai attiecības saglabātu, un tas ietver arī savas dzīves, uzvedības maiņu, vīrietis nav mēbele, kuru iegādājies un pēc tam lieto visu mūžu.

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Ja jaizvelas nolaizitu pedantu un speredikotaju ka te dazs, (pat ja jurista karjera butu izdevusies tiktal, ka sniegtos pari iespejai sniegt padomus saja sadala) tad 100x labak bez veca.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Ja būtu vienalga, tad jautājumu neuzdotu!

unknown, pirms 11 gadiem :

"...taču lielākoties attiecības izirst tādēļ, ka viena puse nolaižas un ieslīgst rutīnā."

Te nu es nepiekritīšu. Uzskatu, ka visās attiecībās abas puses ir vainīgas. Nevar būt tā, ka viena puse vainīga un viss, otrs - eņģelis. Nedz sieviete, nedz vīrietis - neviens nav mēbele, saprotošiem jābūt abiem vienam pret otru. Tas, ka viens ieslīgst rutīnā un netiek galā ar saviem pienākumiem, nozīmē, ka otram ir jāpalīdz, nevis vienkārši jāiet prom, jāmeklē kaut kas labāks, jaunāks, svaigāks...

unknown, pirms 11 gadiem :

Šajā situācijā domāju, ka cilvēkiem, kuri dzīvo kopā jau 8 gadus labāk zināt, vai viens no viņiem melo vai nē.
Ja melo, tad to paciest nav vērts, bērns arī nebūs laimīgs šajā situācijā.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Protams, ka abi ir vainīgi, bet vīrieši ir daudz praktiskāki radījumi par sievietēm, nu nešļūc neviens pa kreisi bez iemesla, tie daži izņēmumi nav vērti, lai to pieminētu, neviens neveido jaunas attiecības, kas ir smags darbs, ja viss mājās ir kārtībā, tādēļ izejot no šīs pavisam vienkāršās patiesības, mēs varam secināt, ka vīrietis nejūtas apmierināts ar to, kas viņam šobrīd ir, un tas, ka sievietes bieži palaižas un aizmirst attiecības kopt, rūpēties par sevi, arī ir vispārzināms fakts.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Angliski runājot, šim gadījumam būtu jākalpo kā wakeup call un ir jāizdara secinājumi, ja attiecības ir svarīgas. Tas, ka vīrietis citai sievieti saka, ka ir brīvs, jau ir slikta zīme un tas nu ir pašas sievietes ziņā vai padarīt situāciju vēl sliktāku vai arī vērst situāciju par labu, un atjaunot attiecības citā kvalitātē,

unknown, pirms 11 gadiem :

:) domāju, ka pasaulei ir augstas prasības,
bet, ja cilvēks ir tā vērts, var jau arī pacensties...laicīgi, kamēr nav par vēlu

adolfs, pirms 11 gadiem :

dažādi jau ir cilvēki. Aivja aprakstītais "politiķu" tips un attiecību modelis - pāris, kurš iegulda darbu kopdzīvei pēc, alegoriski runājot "lai grāmatām būtu saskaņotas krāsas plauktos", man (subjektīvi) šķiet atbaidošs. Patiešām, kā Aivis saka: savu ērtību "praktiskāki radījumi".
domāju, ka ar "uzkasītu čolku", jaunu "šmotku" un siltu plāceni var Piesaistīt tik tos, kuri vēlas samaksāt par attiecībām. kā saka -tāds tādu atrod un jūtas komfortabli;

adolfs, pirms 11 gadiem :

bet mēs jau nezinām no kuras kategorijas ir jautātāja "unknown Google" ar savu zēnu.
tā ka, varam vien padiskutēt par tēmu: cik dažādi mēs, tomērt, visi esam. vienotu recepšu, kā vienmēr, šeit nav...
:)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nhojder

+530

 
Vai pareizi Tevi saprotu, viņš dzīvo šobrīd Latvijā ar Tevi un meiteni uz jūsu mājām pieaicinājis? Vai UK? Kā tu uzzināji par viņa izdarībām?

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Varbūt fotogrāfijas vēl vajag?

nhojder, pirms 11 gadiem :

Ja godīgi, arī fotogrāfijas, kā jebkura papildus informācija, ļautu labāk izprast un novērtēt situāciju, lai sniegtu labāku atbildi.
Bet nesaprotu, kamdēļ Tev tas man bija jāizmet sarkasma veida? Acīmredzot izteicos kā pārprotami Segliņa prātiņam.

aina lindemane, pirms 11 gadiem :

Saja gadijuma ir gan svarigi,vai aicina skukeni uz abu kopigo mitekli,vai ari vins ir UK,bet vina te. Butiba skaidrs,ka vins ar to meiteni grib salaist,tikai jautajums,vai tas vinam domats ka vienreizejs sakars,vai ari tur veidojas kas nopietnaks. Ja calim UK sakarojies sansola,to var saprast,bet ja te un vel ar ne pirmo reizi -tad labi nav...Vai nu vins ir tads,kas visu laiku sluks pa kreisi un tu cietisi,vai ari attiecibas izirs.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tev viss jānoskaidro pašaI, es arī varu uzvelt daudz jaunu neuzticības variantu. Jums ir bērniņs, ja ABU gribēts, tad tas ir negulētu nakšu rezultāt:)),Sgribējās paākstīties. Bet ņemot vērā astoņus gadus kopdzīves, smiekli vairs nenāk...

pirms 11 gadiem  

Andris Celmiņš, pirms 11 gadiem :

Mazliet nesapratu par tām negulētām naktīm.....?
Un tiem neuzticības variantiem varbūt ir iemesls ?...

Sandra Ščerbinska- Plēsuma, pirms 11 gadiem :

Mazi bērni mēdz naktīs būt nemierīgi un kašķīgi. Ne katrs tēvs spēj šo pārbaudijumu izturēt. Plus vēl sieviņa ir vairāk aizņemta ar bērniņu un nav vairs spēka un gribēšanas appuišot vīru, ja vēl piedevām, lai palīdzētu, vīrs labāk sēž pie datora un meklē izklaides ar citām dāmām...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.