Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1273 skatījumi

Kā likt meitenei saprast, ka pusisis viņu sāpinās?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Kā likt meitenei saprast, ka puisis ar kuru viņa mēģina kaut ko sabīdīt ir liekulis, un tikai runā skaisti nevis tā arī dara? Čalīti pazīstu no bērnības un lieliski zinu kā tas viss beigsies. Kā meiteni uzvedināt uz ceļa, lai viņa pati to saprastu? Pagaidām viņa vēl staigā rozā brillēs. Vai būtu pareizi neko nedarīt un ļaut viņai apdedzināties? Ir diezgan grūti uz to visu noskatīties, bet mans viedoklis tur laikam ir mazsvarīgs, vismaz pagaidām.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Irina

+2096

 
Tu jau pats esi atbildējis uz savu jautājumu.
Ja viņai rozā brilles, tad pašai jāsastopas ar realitāti.
Izklausās, ka šī meitene Tev ir svarīga. Tu viņu vēlies pasargāt.
Tas ir labi, ka par kādu rūpējies.
Tas ko Tu varētu darīt ir pateikt viņai, ka Tavas domas šobrīd ir pretējas viņai par attiecībām ar šo puisi. Pateikt, ka Tev viņa ir svarīga. Likt saprast, ka viņai esi atbalsts.
Neveiksmes gadījumā meitene pati varēs izlemt vai, tad vēlas meklēt Tavu palīdzību. Taču vismaz no savas puses būsi izrādījis rūpes par viņu un piedāvājis palīdzību no savas puses.
Lai izdodas būt stipram un noturēt savu neitralitāti. :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūs izklausieties pēc greizsirdīga konkurenta! Pasaule ir pilna ar skaistām un vientuļām meitenēm, kādēļ jums būtu jādomā par drauga vai paziņas attiecībām. Tas, ka kādam cilvēkam visas iepriekšējās attiecības nav izdevušās, neliecina par to, ka šis cilvēks būtu nelietis, vienkārši savu īsto vēl nebija sastapis. Tā, ka atslābstiet, un nomierinieties! Mēs visi mācamies no savām kļūdām un neveiksmēm... Maisīšanās citu cilvēku attiecībās ar negatīviem komentāriem neliecina par labu toni, tāpat jūs neviens neuzklausīs, tikai iegūsiet papildus ienaidniekus, vai tas jums ir nepieciešams? Domāju, ka nav!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pati sapratīs, kad pienāks laiks. Ja jau tagad rozā brillēs staigā, tad tu viņai vari teikt jebko, bet nekādu rezultātu tas nedos. Bet vispār, tās ir viņas problēmas. Kam tev satraukties par citu cilvēku veiksmīgām vai neveiksmīgām attiecībām?

pirms 11 gadiem  

Krišjānis Bukalders, pirms 11 gadiem :

Satraucos, jo man šī meitene nav vienaldzīga.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.