Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1269 skatījumi

Mans bijušais grib nopludināt internetā manas kailfoto.. Vai tur var iesakt kriminallietu?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Mans ex puisis, grib internetā salikt manas kailfoto lai pazemotu mani, vai varu griezties policiā?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+243

 
ASV par šādu lietu var nonākt cietumā. ES par šo arī domā darīt to pašu, bet nezin kā ir Latvijā.

Tas vairāk velk uz privātuma tiesību pārkāpšanu un arī cieņas aizskaršanu, bet tas automātiski nozīmē ilgu tiesāšanos bez palīdzības no valsts... Ieteiktu gan painteresēties policijā ko darīt par gadījumu kad bildes būtu nonākušas internetā, jo līdz tam nevienam nav nekāda iemesla ko darīt, izņemot ja tās bildes attēlo tevi nepilngadīgā vecumā...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, varat, teorētiski policija nodarbojas arī ar noziegumu prevenciju. Vai praktiski kaut ko darīs Latvijā, ļoti šaubos, drīzāk paziņos, ka pārkāpums vai noziegums vēl nav noticis, un atnāciet vēlreiz, kad foto jau būs ievietotas. Domāju, ka daudz efektīvāk un vienkāršāk ir atrast kādu komunikabli paziņu, un bijuo draugu pabiedēt, pazvanīt it kā no policijas, stādīties priekšā, sameklēt virkni likuma pantu un piederaudēt ar tiesu darbiem, un pieprasīt visas fotogrāfijas no datu nesē'jiem dzēst, jo, ja kaut kas parādīsies internetā, tiesnesis sankcionēs kratīšanu, un personai draudēs tiesas process ar visām no tām izrietošajām sekām, piemēram, par goda un cieņas aizskaršanu, sīko huligānismu, Kriminālkodeksā ir virkne pantu, kurus var pieminēt. Latvija šajā jomā ir autiņu līmenī, Lielbritānijā tikai šogad tika pieņemts likums, un šādas darbības kriminalizētas, un par to draud reāls cietumsods.

pirms 9 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 9 gadiem :

Tad jau beidzot nabaga slavenībām vismaz vienā valstī būs miers no paparaci.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

gints šelders

+8262

 
Izskatās ka Tev gan nebūtu no kā kaunēties:)Pieļauj domu ka esi tikusi sveikā cauri jo esi dzīvojusi ar pilnīgu idiotu:(Lai tev veicās:)

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.