Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1071 skatījumi

Sveikas..!!Jus kad sastridejaties ar savu puisi...,cik dienas jus nerunajat viens ar otru un kaa salabstat..?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Pirms 8 gadiem

Es vienkarsi vakar sastridejos ar savu puisi un mes tagad viens ar otru nerunajam...un es ari biju pacelusi pret vinu roku..ludzu iesakiet ko man darit..?

~* ♥ *~илгуците~* ♥ *~ Zilinska, pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nedomāju ,ka uz šo jautājumu Tev kāds spēs dot noderīgu atbildi. Ne mēs zinām kāds ir strīda iemesls, ne to vai pacēli roku pret savu puisi pelnīti...
Ja jau meklē atpakaļ ceļu un vēlies ar viņu izlīgt, tad dari to, bet Tev pašai jāizlemj vai tas puisis ir tas ,kurš Tev vajadzīgs.Pārtraukums attiecībās labāk ļaus to izvērtēt jums abiem.Tavos gados reti kurš satiek savu mūža mīlestību un vilšanās un sāpīgu posmu netrūkst, bet vēlāk ,iespējams, nāksies secināt ,ka labi vien ir , ka tā noticis. Vēlu veiksmi dzīvē!

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas jau ir atkarīgs no katra paša. Ja jūs palaidāt rokas pret savu partneri, tad gaidīt, lai otra puse atvainotos, pat tad ja tā ir bijusi vainīga strīda izraisīšanā, ir bezjēdzīgi. Tā ka, ja puisis nav sakravājis somas un aizgājis vai sakravājis jūsu mantas un izlicis jūs ar visiem čemodāniem aiz durvīm un attiecības jums ir svarīgas, tad nekas jums neliedz salabat un vērst visu par labu. Nerunāšana un partnera ignorēšana neko nemainīs. Es nekavējoties pārtrauktu jebkuras attiecības, kur otra puse ir pacēlusi pret mani roku un ieteiktu to darīt jebkurai sevi cienošanai personai, neatkarīgi no tā vai tas ir puisis vai meitene.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
ja vainīga- sameklē ...un labi sabužini...viss būs okey!

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

janis svilis

+120

 
Labāk nestrīdēties visspār vai gaidi kā pats sāka runāt,ja mīl?

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.