Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

WMSD7239

+162

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1312 skatījumi

Kā pateikt puisim, ka man viņš patīk man un viņam ir 12 gadi abi ejam 5. klasē?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Es ļoti vēlos viņam to izstāstīt jau dažas manas draudzenes to jau zina un man ail ka viņas neizpļāpājas.Vai būtu laba doma aizsūtīt viņam īsziņu no sveša telefona?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Meitenes šajā vecumā savā attīstībā ir tikušas tālāk kā zēni un nav izslēgts ,ka tas puisītis ,kas Tev patīk vēl neko nejūt un tikai bola acis ;)
Protams ,ka arī tajā vecumā ir jūtas un interese pret pretējo dzimumu.Tas ir normāli, bet ,ja savstarpējas attiecības nevaidojas, nav vērts pārdzīvot.To gan ir viegli pateikt ,kad viss jau ir piedzīvot un sen aiz kalniem.Pats atceros kā pārdzīvoju ,kad nesaņēmu pretī cerēto draudzību.
Tas vai pateiksi viņam vai nē nav tik būtiski.Ja viņam būs interese par Tevi , viņš pats meklēs kādu iespēju likt Tev to saprast, bet ja intereses no viņa puses nav tad vari atzīties vai klusēt - pilnīgi vienalga. Vienīgi atzīstoties Tu riskē tikt apsmieta gadījumā ,ja zēnam nebūs nekādu jūtu pret Tevi un viņš vēl ,piedevām, izrādīsies ne pārāk labi audzināts :( Reizēm ar klusēšanu var panākt vairāk.Parasti ir tā - jo mazāka interese otram par Tevi , jo vairāk viņš interesē Tevi. Lai veicās "lielajā" dzīvē!

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dace Rozefelde

+2136

 
jā, sūti no sveša telefona un uzraksti, ka nekad neuzzināsi, kas es esmu un visu pārējo, ko vien vēlies

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Ja jau dažas draudzenes zina, tad zinās visa klase, ja ne skola. Kāpēc muti palaid?

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Aizsūtīsi SMS no sveša draudzenes numura, paliksi pie tukšas siles, jo viņš pieņems, ka atzīstas tā, kam numurs pieder un tev pat virsū neskatīsies

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ir tā pati problēma. Man ir 12, puisim 13. Un agrāk viņš man patika. Kādā patiesība un riska spēlē viņš uzzināja ka man viņš patīk. Varētu tādā veidā

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.