Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1318 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
uzdāvini puķes un noskaiti skaistu dzejoli.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Evita

+349

 
Paļaujies uz savu intuīciju. Tev izdosies :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Pierādīt jūtas var tikai Jūtot un darot lietas, kuras tu dari tāpēc, ka atbilstoši tam Jūties... Ja tu mīli, tad cilvēks to jutīs... Protams uzmanības izrādīšana ir laba lieta, savukārt tur labi nāks talkā tas, ka mīli viņu, jo tu viņu pazīsti vislabāk - un tu zini, kas viņu iepriecinātu - lai tā būtu lieta, sajūta vai kas cits... Tu nevari kļūdīties, ja tiešām viņu mīli...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Filma vai kafejnīca,manuprāt,ir ikdienišķa lieta,bet ja jūs ļoti reti varat atļauties pasēdēt,tad varētu būt kāda skaista kafejnīca,varbūt ārpus Rīgas. Varētu būt nedēļas nogale vai vakars kādā SPA centrā. Izbraukums pie dabas vai uz kādu neparastu vietu pārsvarā cilvēkiem patīk. Ja ko nelielu-katrai sievietei patīk ziedi.
Jāskatās arī,kas viņu interesē. Varbūt viņa sapņo par lidojumu ar paraplānu vai braucienu ar ūdensmoci, bet varbūt ir praktiska un priecāsies par ekskluzīvu dāvaniņu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kā piemērus var minēt izbraukumu pie dabas krūts, negaidītu (nesarunātu) sagaidīšanu pēc darba vai skolas ar ziediem un turpinājumu kādā omulīgā vietiņā, puzle no jūsu kopīga foto, jebkas, sākot no vakariņām un beidzot ar burbuļvannu sveču gaismā un ar rozēm, pēc uzmanīgas klausīšanās, ko otrs cilvēks ir teicis, mēģināt izpildīt kādu izteiktu vēlmi... Variantu ir daudz. Atliek tikai likt lietā savu izdomu un interpretēt piedāvātos variantus. Turklāt romantiskās filmās ir ļoti daudz piemēru. Ja neviena nav skatīta, tad vari smelties iedvesmu arī tur. Vai tieši noskatīties ar mīļoto kopā kādu jauku romantisko filmu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
mīļotais cilvēks nav īsti pārleicināts par Tavām jūtām, ka Tev viņai (viņam?) tās ir jāpierāda? :o)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.