Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3688 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Identiski uztaisit nav iespejams!
Klasiskais liellopu galas stroganovs:
Liellopu fileja 400gr
Burkani 150 gr
Marineti sampinjoni 250gr
Sipoli 1
Kiploki 2d
Saldais krejums 35% 200g
Sals, pipari u.c. gv

Pagatavosana:
Sagriez sastavdalas: liellopu galu jasagriez stremelites, burkanus jasagriez ieslipas pagarenas skeles (ne parak biezas), sipolus sagriezt uz pusem un tad skelites, kiploku sasmalcinat vai sarivet uz rupjas rives, zalumus sagriezt smalki, sampinjonus pargriezt tikai uz pusem.
Apcepsana: uzkarse pannu ar ellu, pirmos uz pannas liec kiplokus, kad tie ir palikusi mazliet bruni, pievieno sipolus, kad sipoli mazliet apcepusies, tad pievieno ari burkanus. Kad darzeni ir skaisti apcepti, tos liec katla, parlej ar udeni (tikai tik daudz, lai parklaj) un uz mazas uguns sac sautet. Tad uz citas pannas apcep liellopu galu ar garsvielam, kad gala apcepta, pievieno to klat sautesanai pie darzeniem. Apmeram pec pusstundas sautesanas pievieno klat saldo krejumu un garsvielas p

pirms 14 gadiem  

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Sampinjonus pievieno klat aptuveni 5 min pirms sautesanas beigam. Uzmanigi jaskatas udens daudzums sautesanas laika, var pieliet vel klat, ja velas, lai merce iznak skidraka.
Stroganovu iebiezina, sajaucot 3edamkarotes miltu ar aukstu udeni kruze un pievienojot mercei, kartigi jaizmaisa, lai neveidojas kunkuli.
Lai labi garso :)

Guntis Kalns, pirms 14 gadiem :

Droši vien to īpašo garšu panāk, pievienojot garšvielas noteiktās proporcijās...

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Diemzel nav iespejams to uzzinat kadas tiesi garsvielas, ja nu vienigi mums te kads LIDO pavars nepastastis :) Bet cik ir redzets, nekas tads loti savadaks tur viniem nav (man viena draudzene agrak stradaja tur). Tapat jau pavars pec garsas lieto garsvielas.

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Emils Biele

+90

 
Tāpat kā jebkur!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.