Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Visvaldis

+10

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2932 skatījumi

Ēdiens, vīns, romantiskam vakaram.

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Sveiki, es gribētu jautāt Jums, kādu ēdienu es varētu pagatavot priekš romantiskām vakariņām. Vienkārši nevaru iedomāties, ko pie vīna varētu ēst klāt.
Būšu pateicīgs par visiem ieteikumiem, paldies :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Man patīk tavs domu gājiens - pie vīna ēst klāt. Ja vīns ir galvenais, tad jau sieri ar sāļajiem krekeriem. Bet laikam jau ēst tomēr domāji. Principā tavā gadījumā nav svarīgi ko ēdīs un par cik par vīniem neko nezini, tad taisi kaut ko vienkāršu, bet vizuāli interesantu un uz cikvienvar liela šķīvja. Pavisam vienkārši - krāsnī ceptfritēti kartupeļi, labas liellopa gaļas bieza šķēle, vēlams ar visu kaulu un smadzenēm, sarkana. Gaļa piemēram daļēji novietota uz salāta lapas, kur grauzdēti rieksti dažādi sabērti. Un netaisi tipisku latvieša kļūdu ar saldo vīnu. Ņem kādu pussauso. Ar sauso neriskē, Iesācējiem sausais var nepatikt. Svarīgi arī, lai tas ēdiens jūs nenodarbina pārāk, lai var runāties utt. Tam lieti der ēdiens uz kociņiem. Piemēram kaut vai tas pats neliels kartupelis pildīts ar sviestu (tikai ne margarīnu!!!) aptīts ar siera šķēli, kas aptīta ar bekona šķēli un tas kociņš satur kopā. Garšvielas protams. Tad citā traukā atkal dažādu augļu gabaliņi arī uz kociņiem. Improvizē!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Uzgrillē tīģergarneles, šampinjonus, kartupeļu kroketes, nedaudz dārzeņu un būs pa pirmo!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Simona Āboliņa

+5531

 
Uzvāri spageti. Sagriez žāvētu gaļiņu, drusku pacep. Sajauc bļodiņā ūdeni, karoti miltus un puspaciņu kausētā siera, samaisi, kāmēr sanāk mērcīte, lej klāt pie gaļiņas un izmaisi. Drusku pasautē un mērcītei uzber svaigos lociņus. Ļoti ātri un garšīgi :) Šim ēdienam derēs baltvīns.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura Erele

+5429

 
Pie viina ljoti labi der dazhadu sieru izlase - tas vairaak uzkodai :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.