Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2516 skatījumi

man ir bail no zobārsta!!! :(

Veselība » Zobi

Ko lai es daru ka man ir ļoti bail no zobārsta ??! Es vienmer kad saņemos man kas neizdodas vai zobārsts ļoti steidzas un izdara ko nepatīkamu! Man vienreiz bija ta ka es biju saņemusies un aizgaajusi bet zobarste loti steidzas un iepoteja man zales lai nesapetu bet steidzas tik ļoti ka izrava man zobu un es jutu un man ļoti sapeja! Zales nebija iedarbojušas! Ta bija pedeja reize kad gaju pie zobarsta ! Un tagad man ir ļoti bail!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Bailes no zobārsta ir nepamatotas, taču samērā izplatītas arī mūsdienās. Pirms došanās pie zobārsta vajadzētu rūpīgi izvēlēties vislabāko speciālistu. Aprunājieties ar saviem radiniekiem, draugiem un paziņām, uzziniet, kas ir viņu zobārsts un izvēlaties tādu ārstu, kas jūs ne tikai uzklausīs, bet kura rīcībā būs moderns zobārstniecības aprīkojums. Mūsdienās ir ļoti daudz un dažādas atsāpināšanas metodes, gan injekcijas veidā, gan arī aerosols, kuru uzpūš uz smaganām ap slimo zobu, kurš tiks ārstēts. Tāpat arī varat palūgt, lai jums līdzi atnāk mamma, māsa vai draugs. Pirms došanās pie zobārsta iedzeriet kādu nomierinošu tēju un droši sakiet savam zobārstam, ka esat ļoti satraukusies un baidāties no sāpēm.

Taču vissvarīgākā ir tieši profilakse. Daudz patīkamāk ir iztīrīt zobus pēc katras ēdienreizes vai vismaz pirms gulētiešanas un pie zobārsta tikai 1x gadā atrādīties.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Man arī bail. Parasti sevi mierinu, ka jau pēc pus stundas viss būs cauri un varēšu dzīvot mierīgi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nomaini savu zobaarstu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A.R.

+5453

 
Man arī ir tā, ka tās pretsāpju zāles iedarbojas vēlāk nekā vajadzētu... Domāju, ka tev jācenšas atrast zobārstu, kurš ir saprotošs, iejūtīgs, jauks, mīl bērnus u.t.t. Tev nepalīdz, ja nāk līdzi kāds no tuviniekiem? Es savai sievai (kas vēl toreiz nebija sieva) kādreiz gāju līdzi... škiet, ka palīdzēja... :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
ja tev vēl nav 18 gadu,vari mēgināt aiziet uz stomatologisko poliklīniku bērniem ,Rīgā,Stabu ielā.Tur strādā ļoti jauki cilvēki.Mani bērni arī baidījās,bet nu nebaidās.Tur ir minimālas cenas,un laba kvalitāte Pieraksties pie dakteres Pauperes ,piem.Viņa ir fantastiska.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Nekompetents zobarsts, ko lai saka? - Jamaina!
Ir loti laba zobarste Brivibas iela, klinika "Smaida Linija". Attieksme fantastiska un vel 5x parbaudis vai tiesam neko nejuti, pirms kaut ko raut vai urbt. Ja saksi kaut ko just, iedos papildus zales. Attieksme fantastiska!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.