Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Neietekmēs, taču pārāk daudz medikamentu var izraisīt medikamentu pārdozēšanu un ar ibumetinu vispār vajadzētu būt piesardzīgiem, šim medikamentam ir garšs blakņu saraksts. Ja no zobārsta tik ļoti baidieties, tad labāk mājās iedzeriet kādu nomierinošu tēju un tā arī pasakiet zobārstam, ka esat ar ļoti augstu sāpju slieksni un vēlētos, lai tūlīt jums injecē anestēziju un neko nejutīsiet. Man ir pazīstami daudzi cilvēki, kas pie zobārsta ar anestēziju labo jebkuru zobu un izmanto anestēziju jebkurai manipulācijai mutes dobumā.

pirms 13 gadiem  

Āris Jansons, pirms 13 gadiem :

Liels paldies

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kristaps Vitols

+121

 
Ja Nervs iekaisis, tad īsti tā nekas nepalidz! Novakoīnu ieskaitot pat 3x devā!
Tad jau labāk pirms tam kādas 2-3 dienas padzert stipros pretsāpju un pretiekaisuma līdzekļus, bet nu tad nervs būs jarauj ārā točno, kaut gan, ja sāp jāauj jau tā pat!
Bet vispār pretsāpniekus pirms zobārsta labak nedzert! Minimāli sāpi nepamanīs un kādu mikrocaurumu garām palaidīs!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agnese Prūgere

+163

 
Protams, ka var. Ibuprofens ir NPL, bet lidokaiinam pilniigi cits iedarbiibas mehaaanisms.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja zobs, tā ielaists, ka jārauj arā, tad nekādas sprices vairs nepalīdzēs, bet tieši otrādi-pastiprinās sāpes.
Daram tā, tieši pirms zobārsta iedzeram 100-150g šņābja un pa virsu veselu citronu, lai neitralizētu smaku. Viss būs it kā pofig, tikai citrons...nav sterils, tas satur zobus bojājošu skābi un var traucēt zobārstasm. Citrona smaržas iedarbība 25-30min.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Tas varbūt katram individuāli, bet man, kad rāva ārā zobu, kurš nejēgā sāpēja un normāli nenāca ārā (viņu tur kaut kādā veidā divās daļās izvilka), pilnīgi un galīgi nesāpēja un es vispār neko nejutu, kad viņu rāva. Tā kā personīgi man Novokaīns ļoti palīdz. Un vienmēr.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas saprotams ka būs anestēzija. Bet ko lai dzer lai nebūtu stresa. Teikšu godīgi, mani krata pie zobuārsta :D Ārsts dusmojas un ļauj 5 min pasēdēt, nomierināties. :))

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pirms zobārsta apmeklējuma vispār nav ieteicams lietot antipirētiskas un analgētiskas zāles. Un īpaši ir jāuzmanās ar Aspirīnu (Acetilsalicilskābe).

Man personīgi Aspirīns pret sāpēm palīdz labāk par Ibumetīnu, Ibuprofēnu, Paracetamolu un jebko citu. Un vienreiz man baigi zobs sāpēja. Nu tā, ka aizmigt nevarēja. Un es vakarā iedzēru 2 x 500 mg Aspirīnu. Pēc tam pamodos pa nakti no sāpēm un iedzēru vēl tik pat. Un no rīta, pirms gāju pie zobārsta, izdzēru vienu 500 mg tableti. A Aspirīns ir arī antikoagulants — no viņa nesarecē asinis.

Karoč aizgāju pie zobārsta, a man tas zobs bija tik beigts, ka bija jārauj ārā. Izrāva. Man pēc tam 3 dienas no vietas tas caurums tā asiņoja, ka es asinis no mutes spļāvu tādos daudzumos, kā nekad iepriekš. A man pie zobārsta teica «paturi to marli 20 minūtes un asiņošana pārstās».

Vot tā. Tāpēc zāles pirms zobārsta apmeklējuma labāk nelieto.

Ja urbšanas laikā tev potē to Novokaīnu, bet sāp vienalga — maini zobārstu. Man nekad nesāp.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.