Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Emma Lazdiņa

+54

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1821 skatījumi

Miris zobs?

Veselība » Zobi

Sveiki. Man ir tāda dīvaina problēma. Man viens no zobiem ir tāds zilgani pelēcīgs. Pamanīju tikai šodien.. Viens no zobiem, kas ir dziļāk mutē. Tas ir miris zobs? Esmu vienkārši dzirdēusi tādu jēdzienu tāpēc tā nodomāju... ādam ir tā bijis? Vai tas ir kas slikts? kādēļ tā notiek? Vai man ir jātīra kanāli? Paldies jau iepriekš. ;)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
ja tas zobs ir kādreiz bijis labots,tad mans ieteikums ir,-vairāk pie tā zobārsta nēej,jo
kautarii zobam ir izņemts nervs,viņš nedriikst palikt pelēks,tas notiek tādēļ ka tas zobārsts kurš to dariija,ir lietojis neatbilstošas,nekvalitatiivas pildvielas un tieši tas materiāls kurš ir iepildiits zobā ,padara to zobu pelēku

pirms 11 gadiem  

Emma Lazdiņa, pirms 11 gadiem :

Nu viņš ir zils vispār... Es visu mūžu esmu gājusi uz vienu zobārstu "centru", ja tā var teikt un nekādas sūdzības nav...
Un nervs man nav ņemts ārā !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Zilganpelēcīgi bieži kļūst devitalizētie zobi, tie, kuriem izņemts nervs, bet kanāls piepildīts ar speciālu materiālu. Tautā tādus zobus patiešām sauc par "mirušiem" , bet tas nenozīmē neko sliktu, vienkārši zobs patiešām ir nedzīvs un, ja tas vēlreiz ir jāplombē, tad nebūs sāpju, jo nerva nav.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.