Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ingus Vītols

+11

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1055 skatījumi

Zobu implantēšana

Veselība » Zobi

Darbā izlauzu priekšejo zobu ar visu sakni. Nolēmu, ka jāliek zobu implants. aizejot pie zobārsta pirmo reizi, viņš pabakstija smaganu un pateica ka ir kauliņš, un varēs likt implanta skrūvi. Nākamajā reizē, jau viss tiek sagatavots likt skrūvi, zobārsts atsedz smaganu, un pasaka, ka man tur vispār nav kaula, ka jāaudzē klāt. Tagad nesaprotu, kur tad man viss kauls palika?? Tagad var just, ka tāda iedobe ir smaganā, kur trūkst zoba. Varbūt kādam arī ir gadījies tā? Vai arī man zobārsts kaut ko ne tā sadarijis?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visticamāk, ka zobārsts vēlas uz Jūsu nezināšanas rēķina iedzīvoties, jo kaula pieaudzēšana ir ļoti dārga. Šī procedūra var būt nepieciešama, ja zobs ir izrauts vai izkritis ilgāku laiku atpakaļ, bet svaigi izrautiem zobiem parasti viss ir kārtībā, aizbrauciet pie cita zobārsta un palūdziet cita zobārsta slēdzienu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Ivanovs

+119

 
Nē te ir cita problēma,aiz smaganām ar veidojas zobakmens,ēdot zobi mazliet kustas un kustoties laika gaita nodeldē kaulu,tad arī jauzaudzē kauls.ellīgi dārgs tas prieks izmaksā,un implantu jakop tapat kā īstie zobi.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
var gadīties, ka pirmajā reizē šim likās, ka kauliņš ir pietiekams, bet otrajā - ka tomēr nav.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.