Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2233 skatījumi

Par lieko svaru

Veselība » Diēta & Fitness

vai ir iespejams atbrivoties no liekā svara cilvekam ar invaliditati (sedošam)? Ja jā- pie kā var griezties vai ko darit?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tās diētas ir pilnīgas muļķības un nevajadzīga organisma mocīšana. Tējai iespējams ir labāki rezultāti, bet ilglaicīgai palīdzībai nedomāju ka palīdzēs. Bet, kas tev noteikti palīdzēs - peldēšana.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Ieteiktu dakteri Brēmani. http://www.vieglaks.lv/public/31587.html

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tad, saki, lai ārsts brauc pie tevis uz mājām.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ir iespējams dzerot zāļu tēju. Svars kritīs lēni, pats biju dzēris, lai attīrītu organismu, mīnus 1 kg nedēļā. Uz profilu aizrakstīšu, pateikšu nosaukumu. Šeit negribu nodarboties ar reklāmu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ir mazkustīgs dzīvesveids, daudz ēdu, bet man ir normāls svars. Agrāk tā nebija, biju apaļa. Gudrība ir tāda, ka nevajag vienā piegāienā ēst vairāk nekā saiet normāla izmēra kuņgī. Katram ir savs izmērs, to var noteikt, saliekot divas plaukstas kopā. Ja kungis ir izstaipīts, ievērojot šo noteikumu, kungis atgriezisies pie pareiziem izmēriem un pie reizes izmainīsies arī ķermeņa svars. Ēst var un vajag visu. Vēl varu ieteikt limfu masāžu, tā ir vienkārša un var veikt pats bez speciālista palīdzības. youtube ir labi padomi, kā to darīt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Mazāk jāēd - jāpāriet uz veģetāru pārtiku un ja ļoti grib to gaļu, tad jāēd zivis, bet neko no citām gaļām.
ierobežot sviestu, margarīnu vispār izmest, rūpīgi sekot līdzi tam, lai eļļu ikdienā lietotu pēc iespējas mazāk, piena, kefīra vietā paniņas, nost ar cepumiem - tikai retu reizi. Nost ar treknām zupām, kur klāt gaļa un sviests, labāk pāriet uz dārzeņu buljoniem, sautējumiem. Ar šķidrumu uzmanīgi - nevajag dzert par daudz, jo taukos liela daļa (ko uzskatām par taukiem), patiesībā ir liekais ūdens. Zāļu tējas bez cukura vai uz krūzīti ne vairāk kā vienu tējkaroti cukura (bez kaudzes), alkohols ir kaloriju kokteilis - nē, nē, nē. Ēst tikai rupjmaizi un pilnībā atteikties no baltmaizes un konditorejas bulciņām, kūciņām. Un jācenšas kustēties - kaut rokas vingrināt, muskuļus sasprindzināt, cik var.

pirms 13 gadiem  

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Vispār, šī ir kārtējā drastiskā diēta... Brēmaņa diētas plāns ļāva pieēsties, cik lien, tajā pašā laikā dodot fantastisku pašsajūtu un zaudējot svaru. Gaļu ēdu, lietoju gan pienu, gan kefīru, daži cepumu veidi bija pat ieteicami. Vārīta gaļa (kā zupās) bija pluss... Vārdu sakot, tā diēta bija efektīva, nevis organismu novājinoša! Ūdeni bija jādzer, cik vien lien, jo pareizi ēdot, tas organismā vispār neuzkrājās!

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

visam piekrītu izņemot par to, ka jāēd mazāk un jākļūst veģetārietim. Tāpat nepiekrītu par ūdens nedzeršanu. Ēst vajag visu un tik cik gribās, taču nevajag pārspīlēt ar treknu ēdienu. pēkšņs veģetārisms var radīt tikai liekas problēmas ar asinīm. ūdeni vajag dzert daudz - sevišķi karstumā. Un papildus tam katru dienu cilāt hanteles, pievilkties, staipīties (cik nu iespējams).

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.