Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2309 skatījumi

Kāda ir efektīvākā diēta?

Veselība » Diēta & Fitness

Kādas ir efektīvas diētas ,esmu bijusi pie ārsta saka labākā diēta ir vairāk ēst kkādus musli dārzeņus pupiņas bet ja nav līdzekļu par ko to visu pirkt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pēdējās atziņas liecina, ka efektīva diēta nepastāv. Toties ir reklāmas, lētticīgie un vieglas naudas pelnītāji uz jūsu vēlmju rēķina. Problēmas rada mūsu dzīvesveids, pārtikas kvalitāte un pieaugošais stress.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

ivarsi

+11583

 
Ja nav naudas, tad jau diētas režīms iestājas automātiski ;)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Fizisks smags darbs vai vingrošana sporta zālē + sabalancēts uzturs (orientēts vairāk uz dārzeņiem un citiem zaļumiem). Mazāk ēd treknus kalorijām bagātus ēdienus. Resnums un liekais svars var būt arī iedzimts.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Efektīva diēta ir dārgs prieks, tāpat kā ēšana pareizi izmaksā dārgi, jo mūsu organismam ir nepieciešama ļoti daudzveidīga un sabalansēta, kvalitatīva pārtika. Diētošana nav veselīga, vienkārši pakoriģējiet savus ēšanas paradumus, neēdiet pēc pulksten 18:00, katru rīti sāciet ar glāzi ūdens, dienas laikā izdzeriet vismas 2-3 l ūdens, nelietojiet uzturā sāli, atsakieties no miltu produktiem un būs arī rezultāti.

pirms 12 gadiem  

Marta† BlueBerry†, pirms 12 gadiem :

Tā jau daru. Rezultats? Nekāds!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Cik jums ir gadu?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
ir notievēšanas, uzbarošanās, dažādu gremošanas kaišu, attīrīšanās, organisma spēcināšanas, un visādas citādas diētas. Efekti var būt arī pretēji.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
ja tu ar diētu gribi samazināt svaru ,tad ļoti efektiivi to izdariit ir ēst pēc iespējas vairāk cukura un lētās konfektes(šokolādes konfektes nē),pretēji vispārpieņemtajam ka liekais cukurs pārvēršas taukos,reālitātei neatbilst nu bet tādu diētu var pielietot ja ir laba veseliiba

pirms 12 gadiem  

Māris, pirms 12 gadiem :

nu gribētos zināt kurš tad tik traki man nepiekriit,jo ar to saldumu ēšanu es saku no savas pieredzes,tikko man svars ir uzaudzis ,tā es pāris nedēļas daudz lietoju saldumus ,kā jau teicu ne jau šokolādi,un svars pazūd aciim redzami un vaitad jūs ikdienā nēesat ievērojuši,bērni kuri daudz ēd saldumus ir tievi un vāji...saldumi padara cilvēku slaidu,bet ir atšķiriiba starp ledenēm un saldām kūkām un treknām tortēm

Osmanis, pirms 12 gadiem :

Piekrītu tev, bet man sanāk katru dienu un gadiem ilgi kaut-ko saldu apēst un rezultātā esmu tievs kā skals bez izmaiņām.

Māris, pirms 12 gadiem :

nu jā,tev lai pieaudzētu svaru kaut par 3-4kilogramiem ir jāatsakās no produktiem kur klāt ir cukurs,jo visās konfektes jau pārsvarā ap 80%sastāvs ir cukurs,to protams ir ļoti grūti izdarīt bet ir iespējams,ēd tikai gaļu,dārzeņus,kartupeļus ,rupjo maizi...našķi pilnīgi jāizslēdz

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nav vajadzīga dieta-bet gan mazāk rīt

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.