Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3907 skatījumi

Vai vakuuma trenažieri ir efektīvi? Gribu uzzināt pirms nopirkt ar atlaidi: http://www.starday.lv/lv/kupony/sports_un_veseliba/index.html

Veselība » Diēta & Fitness

Gibu dzirdēt atsauksmes par trenažieru, kādu rezultātu gaidīt, vai tāds vispār ir? Cik ilgi jāstaigā? Man 34 gadi, drīz vasara, padomāju, ka šis te varbūt ir efektīvs aparāts, lai vasarā izskatītos slaidākai ;)) Izskatās pēc jaunuma, daudzi staigā, bet atsauksmes vēl neesmu dzirdējusi...... paldies jau iepriekš!

Pirms 11 gadiem

Te ir bildītes slavenību portālā, lai saprastu par ko iet runa: http://www.starday.lv/lv/kupony/sports_un_veseliba/index.html

Santa Millere, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Kārtējais mārketinga upuris... Žēl skatīties uz cilvēkiem, kas tic maģiskajām metodēm, nevis normālai pasvīšanai sporta zālē un skriešanai brīvā dabā kaut vai tuvējā pamežā. Vienīgais, kas pa īstam palīdz vēl bez fiziskām nodarbībām ir plastiskā ķirurģija (it sevišķi liposakcija, un līdzīgas agresīvās iejaukšanās procedūras).

pirms 11 gadiem  

Santa Millere, pirms 11 gadiem :

Sievietēm ir citi uzskati :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atkarībā no tā, ko vēlaties sagaidīt no trenažiera, figūras korekcijas šie trenažieri neder, bet vispārējam ķermeņa tonusam, būs gana labs. Masāža, kuru veic ar rokām, gan būtu daudz efektīvāka. Lai cik skaisti, slaveni cilvēki nefotogrāfētos uz, ap, pie atsevišķiem trenažieriem, kam tiek piedēvētas brīnumspējas, tas viss ir tikai viltīgs mārketinga triks un skaistās figūras tiek panāktas ar sabalansētu uzturu un regulāriem treniņiem, svīstot sporta zālē personīgo treneru vadībā.

pirms 11 gadiem  

Santa Millere, pirms 11 gadiem :

Tieši tā, paldies! Es jau gribu vispārējam ķermeņa tonusam, lai kājas ir slaidākas, āda gludāka utt. Jau rakstīju, esmu 172 cm, 63 kg.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Akcijai foto ir ļoti neizteiksmīga.... Cik atceros, palīdz aerobais treniņš 2x ned. Tāpat, varbūt esi ko dzirdējusi par ph diētu?

pirms 11 gadiem  

Santa Millere, pirms 11 gadiem :

Neesmu dzirdējusi par aerobo treniņu, tūlīt pameklēšu googlā. Par ph diētu esmu kaut ko dzirdējusi....nu nav jau tā, ka esmu ar lieko svaru utt. Esmu diezgan slaida :) 172 cm, 63 kg.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.