Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Elīna

+10

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1072 skatījumi

šodien ir otrdiena šodien apēdu divas maizītes, vakar pilnīgi neko nebiju ēdusi, rīt atkal taisos neko neēst. Vai ir iespēja ka es darba die

Veselība » Diēta & Fitness

šodien ir otrdiena šodien apēdu divas maizītes, vakar pilnīgi neko nebiju ēdusi, rīt atkal taisos neko neēst. Vai ir iespēja ka es darba dienu laikā noģībšu?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Duma, vai kā? Paēd taču normāli un beidz sevi spīdzināt!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
Grūti saprast-paģībšana darba laikā ir kas vēlams vai nevēlams, resp. tu centies paģībt vai no tā baidies? Vai ne viens ne otrs, bet centies pēc kā, ko konkrēti jautājumā neatklāj( man nāk prātā anoreksija- vai kļūdos?)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown

+3680

 
Iespēja ir, bet tev pašai jāzin pēc savas pašsajūtas, vari arī nenoģībt un, protams, no darba atkarīgs.

Es bez normāla ēdiena nevaru, tiešām paģībtu. Kā cilvēkam var vispār pietikt enerģijas, lai domātu, ietu, darītu, strādātu...?

Ja mērķis ir notievēt - neiesaku badoties, līdzēts nebūs. Jāēd ir normāla pārtika tik, cik organismam nepieciešams un notievēt var tikai, ja ir sabalansēts uzturs, režīms un, protams, fiziskās aktivitātes. Tikai tas viss kopā var dot rezultātu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

latvis

+1561

 
Ja Jūsu organisms nesaņem vajadzīgās barības vielas, tas vienkārši nevar normāli funkcionēt, un ar laiku tam var rasties neatgriezeniski veselības bojājumi. Tas nozīmē, ka noģībšana būtu mazākais par ko būtu jāuztraucās. Var rasties tādas komplikācijas kā gastrīts, kuņģa čūla, anēmija(mazasinība - dzelzs trūkums organismā), nervu sistēmas slimības. Proteīna zudums organismā var par izraisīt letālas sekas. Ja uzskatāt, ka neēšana ir labākais notievēšanas veids, tad Jūs smagi maldāties. Lai arī tā izraisa svara zudumu, to noteikti nevar uzskatīt kā efektīvu diētas veidu. Veselīgam organismam ir nepieciešams veselīgs uzturs un regulāras ēdienreizes, tas nozīmē, ka ar divām maizītēm vien nepietiks. Ir jaēd vismaz 3 reizes dienā, no kurām svarīgākā ēdienreize ir brokastis. Uzturam jābūt daudzveidīgam un sabalencētam. Ja Jums vienkārši ir zudusi apetīte, tas var liecināt par anoreksiju, tādā gadījumā dodieties pie gastroenterologa.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
nezinu, kāds tas darbs. Varbūt, ka jutīsies labāk, nekā pieēdusies.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.