Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1332 skatījumi

Muscle gainer un proteini

Veselība » Diēta & Fitness

Palasiju iepriekšejos jautajumus, bet nesaņēmu atbildi. Aizgāju uz PRISMU pie visiem proteiniem u.t.t. Jo esmu sacis iet uz svaru zali, nolemu ka naudai nevaig kaitet manam izskatam, jo pagaidam esmu diezgan tievs. Ieraudziiju Proteinus, un Muscle gainerus. Gribeju pirkt otros, bet paliku pie proteiniem, jo nezinaju neko par geineriem ( domāju, ka pēc tam "draudziņš būs komatiņā" :D ) Vai pareiza bija mana doma? Iesakiet kur pirkt šīs stelles, jo diezgan dārgi, ļoti. Kur ir atlaides? Kuri labākie? Es nopirku izsotar proteinus 15.90 lkm. Es labaak gribu uzaudzet atraak masu nevis, lai man vairaak speeka vai kas no tiem protiniem .

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Xfitness.eu

+811

 
Pieredzējuši sportisti zina, ka atšķirībā no tā, ko saka Uldis, tieši pareizam, pilnvērtīgam uztram ir vissvarīgākā nozīme, tad nāk pienācīga atpūta un atjaunošanās un tikai tad paši treniņi un to tehnika.
Diemžēl cilvēki vēl joprojām neatšķir Proteīnus/Geinerus no Steroīdiem/Mākslīgiem Hormoniem. Tātad Proteīni/Geineri (Pulveris lielākās vai mazākās burkās) ir tas pats ikdienas ēdiens tikai pulverizēts (parasti taisīts no piena, bet ir arī no olām, sojas uc. olbaltumvielu avotiem) kas attīrīts no visa liekā (laktoze utt) un pievienotas krāsvielas/garšas, lai būtu patīkamāk iedzert. Sauc Proteīnu par Olbaltumvielām, ko tas arī nozīmē, un uzreiz vairs neliekas tik šausmīgi?
Steroīdi, tur pretīm, ir kaut kas, ko tu ar šprici ievadi pa tiešo muskulī, tas nav kokteilis ,kas garšo pēc zemenēm :) No pēdējā, es pieļauju, ka var "kommatiņā" draudziņš aiziet, bet no olbaltumvielu kokteiļiem nekad! Tad jau no olām un biezpiena ēšanas arī būtu jābaidās!

pirms 11 gadiem  

Xfitness.eu, pirms 11 gadiem :

Proteīnu un Geineru atšīrība nav liela: Abi satur olbaltumvielas (proteīnus), bet geineri vēl arī Ogļhidrātus jeb enerģiju. Nav tā ka viens dod spēku, bet otrs masu - caur specifiskiem treniņiem, pienācīga uztura un atpūtas tavi muskuļi kļūs spēcīgāki UN attīstītāki/lielāki.
Lieto geineri, kad nepieciešams gan olbaltumvielas gan enerģija (no rīta un pēc slodzes ) un tīro proteīnu jebkurā citā laikā lai bagātinātu savu uzturu ar papildus olbaltumvielām, piem, uz nakti vai pa dienu starp maltītēm

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Treniņu programmai ir daudz lielāka nozīme nekā mākslīgajiem proteīniem. Šķiest naudu uz tādiem, ja esi iesācējs ir muļķīgi. Arī bez visiem pulveriem var uzaudzēt masu, tikai kārtīgi jāsvīst - tā, ka vēl divas dienas jūti, ka ir kas darīts. Puskilogramu mēnesī mierīgi var uzaudzēt tā, pat īpaši daudz laika nepatērējot un bez pulveriem, pat ne ar īpašu diētu.

pirms 11 gadiem  

Roberts Jekimonvs, pirms 11 gadiem :

Tad no muscle gainera , manam "draudziņam " nekas nenotiks???

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

To nu gan es neapgalvoju.

Xfitness.eu, pirms 11 gadiem :

Absurdi ir teikt, ka uz pulveriem tiek šķiesta nauda. "Parastais" ēdiens tak tik un tā nav par velti un turklāt pulverī nopērkamās olbaltumvielas uz gramu bieži izmaksā lētāk nekā "parastā" ēdienā. Var škist ka tās ir dārgas, jo uzreiz jāpērk, piem, 1kg, bet tur ir ~30 porcijas! Neviens tak ikdienā nepērk uzreiz 30 vistas filejas, kas būtu krietni dārgāk?
Un NĒ, nekas "draudziņam" nenotiks, tavas spējas tas neietekmēs.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Absurdi ir domāt, ka tavs komentārs ir objektīvu motīvu radīts.

Xfitness.eu, pirms 11 gadiem :

Neapvainojies, Uldi, tas nebija domāts personīgi , bet vispārīgi vērsts pret pieņēmumu, ka šis papilduzturs ir tikai "lieki tēriņi " , "izšķiesta nauda". Pieļauju, ka izdzīvot varētu arī tikai uz grūbām, bet tāpēc jau neviens nelec apgalvot, ka iegādājoties pienu vai gaļu ir nelietderīgi izšķiesta nauda. Tas ir ēdiens, tik pilverizēts. Mūsdienās gandrīz itviss ir no pulveriem vienkārši cilvēki ir ieraduši redzēt gala produktu (piens maize gaļa) nevis to izejvielas, kas uzreiz liktos "nedabīgi"

Xfitness.eu, pirms 11 gadiem :

Ja ikdienā ir iespējas uzņemt visu nepieciešamo ar "parasto" ēdienu, es nekad neesmu argumentējis pret to, bet ir cilvēki ar īpašām vielmaiņām, vai sportisti ar izteikti augstām, ilgstošām fiziskām slodzēm, kam praktiski ir fiziki neiespējami uzņemt visu nepieciešamo, neizmantojot kādu no uztura bagātinātājiem. Tas nav vienkārši stils, tā ir nepieciešamība, kas nereti tiek pārprasta.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Prātīgi teikts. Tādās situācijās tas ir nepieciešams. Es, kā nečempions, bet sportu cienošs cilvēks labāk uzņemu visas nepieciešamās vielas no to dabīgajiem avotiem. Tad tiek uzņemts ne tikai sportistiem trūkstošās vielas, bet arī neskaitāms daudzums citu vielu, kas arī nepieciešamas un pulveros nav iekšā un par kurām neviens nerunā. Un pārforsējot parasti sportistiem trūkstošās vielas var lieki noslogot aknas, nieres un kādus tik vēl dziedzerus ne. Viss jādara prātīgi un nepārspīlējot. Ja domās

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

, ka no pulveriem uzreiz muskuļi augs un tas arī viss, tad visdrīzākais atsitīsies pret sienu un nožēlos.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Pulveriem pluss ir tāds, ka viegli aprēķināt ko un cik esi ēdis. Tas gan.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-20

 
Sporta un diētiskais uzturs!!! Liela izvēle, labas cenas!!! www.ztnutrition.lv

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-57

 
te visi tavi jautājumi http://www.musclefactory.lv/forums/

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.