Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vija Maksimova

+385

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 837 skatījumi

Kāda diēta ir vislabāka,rezultātu iegūšanai?

Veselība » Diēta & Fitness

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Olu dietu pamegini! 1maja diena jau 3 kg nost kopuma var nomest lidz 25!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Katrai diētai ir savi mērķi un rezultāti.... :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dietas neved pie rezultāta! Sen pierādīts, ka pazaudējot kg pie diētas, atkal atsākot ēst "kā parasti", nomestie kg atgriežas un "atved" sev līdzi "draugus" - + vēl papildus klāt kg !! Galvenais - ēst pareizi!! Organismam vajadzīga daudzveidīga ēšana, sabalansēta - tā ir vesela māksla! Bet kad iedziļinās - super vienkārši!
Nupat TV beidzās fantastiskākā programma kā notievēt! "Взвешаные и счастливые" !! Pa Baltijas 1 kanālu. Ukraiņu projekts. Mums Rīgā šogad arī tāda programma ir iesākta! Uz Veselības Centra 4 bāzes (man tur draudzene strādā). Pati nepieteicos, bet ņēmu vērā ieteikumus TV. Jau sāku zaudēt tikai no pareizas ēšanas! Iesaku paskatīties Youtube: Взвешаные и счастливые Ļoti iesaku papētīt viņu ieteiktos ēšanas principus un mājās darāmos minimālos vingriājumus! Cilvēki no 120-140 kg 3-4 mēnešos mainās līdz nepazīšanai - līdz 60-90 kg ! Atkarībā no starta svara.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-20

 
Sporta un diētiskais uzturs!!! Labas cenas, liela izvēle!!! http://www.ztnutrition.lv/

pirms 10 gadiem  

Astrīda Tokare, pirms 10 gadiem :

Bez speciālista lietot visādus "sporta uzturus" ir slidens ceļš. Nesaku, ka tie ir slikti, bet ir jāprot piemeklēt sev! Kas notiek organismā, kad tos apēd? Tā tak ir bioķīmija! Vienam der viens, otram vajadzīgs kaut kas cits. Labāk nēēd ceptu, treknu, vairāk svaigu salātu !! Un kusties! Kustība un vēlreiz kustība! Vismaz pastaigas. Labāk tev piemeklēti vingrinājumi!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.