Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2416 skatījumi

Kā iemācīties pumpēties?

Veselība » Diēta & Fitness

Man ļoti vajadzētu divu mēnešu laikā iemācīties pareizi pumpēties no grīdas. Kādus vingrinājumus būtu jāveic lai būtu vieglāk to iemācīties? Ceru ka palīdzēsiet.:)

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Edgars Dūmiņš

+1339

 
Atspiešanās vai arī pumpēšanās ir plaši pazīstams spēka vingrinājums, ar kura palīdzību attīsta lielos krūšu muskuļus un augšdelma trīsgalvainos muskuļus, kā arī deltveida muskuļa priekšējos kūlīšus. Vingrinājuma izpildē tiek izmantots cilvēka svars. Tā vienkāršība ļauj to veikt gandrīz jebkurā vietā.

Izpilde:
Vingrinājuma sākumā jāiztaisno rokas un jāatbalsta tās pret grīdu. Rokas izvērš plecu platumā vai nedaudz platāk. Kājām jābūt kopā saliktām vai nedaudz paplestām. Mugurai un kājām visa vingrinājuma izpildes garumā jābūt taisnām. Kad ir ieņemta sākumpozīcija, tad ievelkot elpu saliec rokas un nolaiž ķermeni uz leju tā, lai krūškurvis nedaudz pieskartos zemei, bet viduklis paliktu taisns. Pēc tam rokas atkal iztaisno, paceļot ķermeni sākumpozīcijā. Vingrinājuma beigās izelpo.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Kārtējais sporta skolotāju debīlisms. Interesanti par ko viņi saņem naudu, par to, ka bērniem pamet bumbu, lai iet spēlēt tautasbumbu vai uzņem hornometrā laiku, lai apskatītos kāds būs rezultāts. Ja mans bērns atnākt no skolas un jautātu man kā man iemācīties piepumpēties vai pievilkties, es aizietu uz skolu un kārtīgi izlamātu tādu skolotāju, turklāt vēl uzrakstītu sūdzību uz Izglītības ministriju. Sporta skolotājiem ir jānodarbojas ar skolēnu fiziskās sagatavotības uzlabošanu. Ja skolotājs vēlas, lai viņa skolēni pievilktos vai pumpētos, tad bērni ir attiecīgi jātrenē un ar tiem ir jānodarbojas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Tagad tak visu mācās youtube!
Piemēram https://www.youtube.com/watch?v=UiFdfDBY77g izskatās ok, ar dažādām variācijām kā stiprināt vajadzīgo muskulatūru, ja nespēj uzreiz piepumpēties "standarta" variantā.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ROKAS JATUR PAREIZA LIMENI AR PLECIEM UN AR JAGRIB IEMACITIES TAD SANAKS

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja runa ir par skolu, tad piekrītu Aivim ,ka skolotājam vajadzēja ne tikai dot šadu uzdevumu , bet arī izstāstīt kā to vislabāk paveikt.
Ja ir grūti vai neiespējami atspiesties no grīdas , tad vajag sākt ar atspiešanos no augstākām virsmām - piem.slīpi pret sienu, trepju margas,galds, sols u.t.l. Pat ja škiet ,ka sldze ir niecīga, vajag darīt to tikilgi ,kamēr vairs nevar atspiesties un vēl pāris reizes pēc tam ;)
Ja arī no galda atspiešanās uz rokām ir pārāk grūta, var iegādāties neliela svara hanteles un atguļoties uz muguras cilāt tās.Hanteļu vietā var izmantot vienalga kādu parocīgu priekšmetu , kuram ir pietiekams svars un kurš vienmērīgi noslogo abas rokas. Guļot uz muguras un pret krūtīm cilājot svaru , darbojas tās pašas muskuļu grupas ,kas atspiežoties no grīdas.
Vēlu veiksmi!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Armijā to iemāca pāris minūtēs !

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.